تاریخ انتشار : سه شنبه 6 آذر 1397 - 13:13
کد خبر : 46432

پرورش ماهی‎های سردآبی در عمق سواحل مکران/ آلوئورا وارداتی توسط بسیجیان بوشهری تولید می شود/ تهیه سالانه صد تن مشتقات انار توسط کارآفرین بسیجی

پرورش ماهی‎های سردآبی در عمق سواحل مکران/ آلوئورا وارداتی توسط بسیجیان بوشهری تولید می شود/ تهیه سالانه صد تن مشتقات انار توسط کارآفرین بسیجی

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اشتغال و کارآفرینی یکی از سرفصل‎های مهم اقتصادی به شمار می‎رود که همواره دولت‎ها و ملت‎ها برای استفاده حداکثری از ظرفیت‎های طبیعی و جغرافیایی بیشترین تلاش‎ها را به کار می بندند. در سال های اخیر

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اشتغال و کارآفرینی یکی از سرفصل‎های مهم اقتصادی به شمار می‎رود که همواره دولت‎ها و ملت‎ها برای استفاده حداکثری از ظرفیت‎های طبیعی و جغرافیایی بیشترین تلاش‎ها را به کار می بندند. در سال های اخیر گوشه و‌ کنار کشور شاهد شکل گیری و رونق فعالیت های اقتصادی خرد و کلان بر پایه اقتصاد مقاومتی و افزایش تولید است که با حمایت ارگان های مختلف خصوصا سازمان مردم نهاد بسیج نقش بسزایی در این زمینه ایفا می کنند. فعالان اقتصادی در هر جای کشور با توجه به ظرفیت های منطقه و توان اقتصادی در زمینه های متعددی فعالیت های تولیدی خود را ایجاد کرده اند که علاوه بر رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال دهها نفری موجب خروج از بن بست های معیشتی شده اند.

هرمزگان

از پرورش ماهی‎های سردآبی در عمق سواحل مکران تا اشتغالزایی ۷۰نفر نیروی کار

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از  شبکه اطلاع رسانی هرمز؛ اشتغال و کار آفرینی یکی از سرفصل های مهم اقتصادی به شمار می رود که همواره دولت ها و ملت ها برای استفاده حداکثری از ظرفیت های طبیعی و جغرافیایی بیشترین تلاش ها را به کار می بندند.

در سال های اخیر گوشه و‌ کنار کشور شاهد شکل گیری و رونق فعالیت های اقتصادی خرد و کلان بر پایه اقتصاد مقاومتی و افزایش تولید است که با حمایت ارگان های مختلف خصوصا سازمان مردم نهاد بسیج نقش بسزایی در این زمینه ایفا می کنند.

فعالان اقتصادی در هر جای کشور با توجه به ظرفیت های منطقه و توان اقتصادی در زمینه های متعددی فعالیت های تولیدی خرد و کلانی را ایجاد کرده اند که علاوه بر رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال دهها نفری موجب خروج از بن بست های معیشتی شده اند.

بسیاری از مناطق کمتر توسعه یافته و‌محروم که پیش از این بکر و دست نخوردنخورده باقی مانده بود اکنون با همت تلاشگران عرصه اقتصادی جهش چشم گیری را نظاره گر است که همت و‌پشتکار والای جوانان مهم ترین جوهره این اصل به شمار می رود.

شهرستان سیریک یکی از مهم ترین و‌ منحصربه فردترین نقاط جنوب کشور به شمار می رود که ظرفیت های بکر و بی نظیری در خوددجای داده اما به واسطه قهر دولت ها با این منطقه در انزوای اقتصادی قرار گرفته است.

اقدامات فندکی دولت تدبیر در راستای رونق سواحل مکران و ایجاد واحدهای صنعتی و تولیدی تاکنون راه به جایی نبرده و شهرستان ۴۸هزار نفری سیریک از بسیاری زیرساخت های عمرانی محروم است.

ایجاد زمینه های متعدد اقتصادی با تکیه بر اصل اقتصاد مقاومتی موجب شکل گیری دهها واحد پرورشی و‌تولیدی در شرق هرمزگان خصوصا شهرستان سیریک شده که فعالیت جوان هرمزگانی در عرصه پرورش ماهی های سردابی موجب شده عنوان بزرگترین تولید کننده جنوب کشور را از آن خود کند.

 

 

احمد زائری،فعال اقتصادی هرمزگان در عرصه پرورش ماهی های سرد آبی در شهرستان سیریک به واسطه فعالیت های مجدانه و پرتلاش خود موجب شده تا با استفاده از ظرفیت های طبیعی به تولیدی چشمگیر دست یابد و علاوه بر درامدزایی موجب ایجاد اشتغال نیز شود.

زائری در گفتگو با خبرنگار ما با بیان اینکه فعالیت خود را در عرصه پرورش ماهی های سردآبی از سال ۹۲آغاز کرده است،‌گفت:با آورده ۵۰میلیون تومانی و دریافت تسهیلات ۱۰۰میلیونی از صندوق کارآفرینی امید فعالیت خود را در زمینه پرورش ماهی های کپور،آمور،فیتوفاک و بیگهد آغاز کردم.

وی اظهار کرد:به دلیل خشکسالی های پیاپی و‌کمبود آب هم اکنون در پنج سد و هشت استخر به پرورش ماهی فعالیت دارم که در حالت کلی استخرها وسدها موجب اشتغال زایی ۱۵ نفر به صورت مستقیم و ۵۰ نفر به طور غیرمستقیم است.

 

 

زائری با بیان اینکه در حال حاضر پنج نفر از نیروهای ثابت نیز،تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار دارند،افزود:میزان برداشت ها بستگی به میزان بارندگی داره،نوع ماهی ومدت پرورش ماهی دارد.

وی بزرگترین مشکل پیش روی فعالان اقتصادی را مبحث بیمه دانست و تصریح کرد:متاسفانه هیچ نهادی فعالان عرصه صنعت پرورش ماهی را بیمه نمی کنند واصلا برا استان ما چنین عرصه ای تعریف نشده از این رو مدیران صندوق بیمه این ریسک را می پذیرند.

این فعال اقتصادی با اشاره به حمایت های اداره کل شیلات، جهادکشاورزی و آب منطقه ای هرمزگان در راستای فعالیت در عرصه پرورش ماهی تصریح کرد: شرایط کنونی اقتصادی و بحران های مالی تاثیرات خود را در زمینه تولید نیز نمایان ساخته و ضمن اینکه در زمینه غذای ماهی تاثیر مستقیم گذاشته هزینه صادرات نیز چندبرابرشده است‌.

 

 

وی با اشاره به تاکید رهبر انقلاب در خصوص اقتصاد مقاومتی عنوان کرد:معظم له در فرمایشات خود فرموده اند” اقتدار اقتصادی ایران در کنار اقتدار سیاسی و فرهنگی ضرورتی انکار ناپذیر است و با توجه به الگو بودن نظام اسلامی ایران برای بسیاری از کشور های مسلمان منطقه و حتی کشورهای انقلابی و آزادیخواه جهان، ضرورت این اقتدار اقتصادی بیش از پیش احساس می‌شود”از این ملت ما که تاکنون با وجود فشارهای فراوان استکبار همچنان با اقتدار و با صلابت در تمامی عرصه ها حضور دارند که می طلبد در ادامه این راه با پایبندی به نظام مقدس جمهوری اسلامی برای سربلندی کشور گام برداریم.

 

مرکزی

تهیه سالانه صد تن مشتقات انار/ اشتغال‌زایی برای ۱۵ نفر با بهره‌گیری از طرح‌های اقتصاد مقاومتی

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از  دیار آفتاب؛ توجه به تولید و پشتیبانی از تولیدکنندگان یکی از اصلی‌ترین مواردی است که دربندهای ابلاغی سیاست‌های اقتصاد مقاومتی توجه ویژه‌ای به آن شده است، توجهی که جز تأکیدات بی‌شمار رهبر معظم انقلاب خطاب به مردم و مسئولین در بازه‌های زمانی مختلف بوده است.

همین توجه و استفاده از نیروی انسانی بومی نمونه‌ای دیگر از تحقق اقتصاد مقاومتی است چنانکه امام خامنه‌ای فرمودند: این نیروی انسانی چیز کمی نیست؛ این بالاترین منبع پیشرفت برای یک کشور است؛ آن‌وقت این سرزمین وسیع، این فصول مختلف، اقلیم‌های مختلف درجاهای مختلف کشور، این منابع عظیمی که در این کشور وجود دارد، این‌ها همه امکاناتی است که به ما این قدرت را می‌بخشد که اقتصاد خودمان را اقتصاد مقاوم کنیم.

وقتی شما اقتصاد خودتان را در درون مقاوم کردید، دیگران به‌جای اینکه شمارا تحریم کنند، می‌آیند منّت شمارا می‌کشند؛ وقتی دیدند شما از فشار اقتصادی، از تحریم اقتصادی خم به ابرو نمی‌آورید، عقب‌نشینی نمی‌کنید، مجبور به قبول شکست نمی‌شوید، آن‌وقت دیگر غلط می‌کنند تحریم کنند؛ می‌فهمند که کار بی‌فایده‌ای است. این اساس کار است. اینکه بنده میگویم «اقتصاد مقاومتی» و تکرار می‌کنم، به خاطر این است. بنده از ده سال، دوازده سال پیش دارم این حرف را با صدای بلند می‌زنم که اگر اقتصاد کشور را در درون مقاوم‌سازی بکنیم، عمده‌ی مشکلات ناشی از دشمن از بین خواهد رفت و برای اشتغالمان، برای جوان‌هایمان، برای رفع خیلی از آسیب‌های اجتماعی که ناشی از بیکاری و رکود است، آن‌وقت دیگر راه‌حل‌های روشنی پیدا خواهد شد.( ۱۹ /بهمن/ ۱۳۹۴ بیانات در دیدار فرماندهان و کارکنان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش)

مطمئناً توجه به اقتصاد مولد و تولیدی و درنتیجه آن رسیدن به مرحله اقتصاد صادرات محور نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و حرکت حساب‌شده در راستای تولید است اما این مسئله علاوه بر توجه مسئولین به این امر، تلاش و پشتکار جوانان و در کل، آحاد مردم را نیز می‌طلبد تا بتوان با دوری از تنبلی و با نگاهی جهاد گرایانه فعالیت‌های اقتصادی را آغاز کرد و با عبور از سد مشکلات موجود افتخاراتی را برای خود و کشور ایجاد کنیم.

در این عرصه جوانان بسیاری قدم نهاده‌اند و سعی دارند با تلاش‌های خود میزان نقش‌آفرینی و تأثیر در اقتصاد کشور را افزایش دهند.

سید اصغر حسینی یکی از آن دسته افرادی است که دست روی دست نگذاشت تا بیایند و برای اجرای ایده اقتصادی‌اش کاری بکنند، او نه‌تنها خود آستین‌ها را بالا زد بلکه دست چند نفر دیگر را هم گرفت و باهمت بلند خود توانست به فرمایشات رهبر انقلاب جامه‌ی عمل بپوشاند.

فعال اقتصاد مقاومتی مطرح کرد:

اشتغال‌زایی برای ۱۵ نفر با بهره‌گیری از طرح‌های اقتصاد مقاومتی

سید اصغر حسینی فعال عرصه اقتصاد مقاومتی با اشاره فعالیتش گفت: ۱۰ سالی است که در تهیه مشتقات انار و به‌طور جزئی‌تر، تولید رب انار، آب انار و کنسانتره انار فعالیت می‌کند.

 

 

حسینی اظهار کرد: هرچند سرمایه اولیه موردنیاز برای این کار در حدود ۴۰۰ میلیون تومان بود، اما از این مقدار تنها توانست ۳۰ میلیون تسهیلات دولتی دریافت کنم اما این مسئله هم مانع اجرای تصمیم برای کارآفرینی نشد.

وی ادامه داد: با عزم راسخ توانستم چند نفر دیگر را هم زیر چتر حمایت خود بگیرد، بدین ترتیب ۵ نفر به‌طور مستقیم و ۱۰ نفر غیرمستقیم به خانه خود نان می‌برند.

تهیه سالانه صد تن مشتقات انار

فعال اقتصاد مقاومتی با اشاره به اینکه این مجموعه سالانه بالغ‌بر صد تن مشتقات انار را تهیه و روانه بازار می‌کند اظهار کرد: عرضه این مشتقات تنها محدود به استان مرکزی نیست و راه خود را به بازارهای تهران و شمال کشور هم بازکرده است.

برند و بسته بندی مناسب حلقه مفقود در زنجیره تولیدات استانی

حسینی با اشاره به اینکه قصد گسترش فعالیت‌هایش را دارد بیان کرد: باوجود مشکلات اقتصادی فراوان نیازمند حمایت‌های مسئولین هستیم و بدون حمایت دولت شدنی نیست. اگر دولت از این فعالیت‌های اقتصادی خودجوش حمایت مالی مناسب داشته باشد هم امکان توسعه فعالیت‌ها در دیگر زمینه‌ها مهیا می‌شود و هم با ایجاد برند و بسته‌بندی مناسب امکان صادرات و رقابت در بازارهای جهانی به دست می‌آید.

وی که امیدی به رسیدن خواسته‌هایش به گوش مسئولین ندارد می‌گوید: این‌که تمام بار هزینه‌بر دوش تولیدکننده باشد بسیار سخت است و مانع توسعه فعالیت‌ها می‌شود. اما اگر مسائل مالی حل شود با برند و بسته‌بندی مناسب می‌توانیم مجوز صادرات بگیریم.

 

همدان ایجاد زمینه اشتغال با احداث نهالستان گردو و مقاوم‌سازی درختان در برابر سرمای بهاره

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از  نافع، بسیج و بسیجیان در تمام عرصه‌های مختلف در راستای خدمت‌رسانی به آحاد مردم از هیچ کوششی دریغ نمی‌کنند و همواره این تفکر بسیجی است که موفقیت‌های ویژه‌ای برای نظام به ارمغان آورده است؛ نمی‌توان از نقش بسیج سازندگی و همکاری تنگاتنگ این بخش با جهاد سازندگی چشم‌پوشی کرد، همکاری و هماهنگی بسیج سازندگی، بسیج مهندسین و بهره‌مندی از مشاوره‌های متخصصان در حوزه‌های کشاورزی و باغداری طی این سال‌ها تا حد قابل توجهی توانسته به رونق‌دهی این عرصه کمک دهد.

اقتصاد شهرستان تویسرکان برپایه گردو بنا نهاده شده است و تولید گردو در بیش از ۵ هزار هکتار، آن هم گردوی مرغوب و منحصر به فرد در کشور، نیاز به مراقبت‌های ویژه دارد؛ اما طی سال‌های گذشته آفاتی از جمله کرم خراط و سرمای بهاره و پاییزه بر درختان گردوی شهرستان اثر نامطلوبی گذاشته به طوری که سبب شده از نظر کمی و کیفی تا حدودی برای این محصول مشکلاتی به وجود بیاید.

بسیاری از مردم این شهرستان به طور مستقیم و یا غیرمستقیم اقتصاد و معیشتشان به وابسته تولید گردو است، به همین دلیل مسئولان و پژوهشگران به فکر راه چاره‌ای برای مقاوم‌سازی درختان گردو در برابر آفات و به ویژه سرما افتاده‌اند؛ به این منظور گفت‌و‌گویی با پژوهشگر بسیجی تویسرکانی به منظور اطلاع از اقداماتش با بهره‌مندی از علم روز برای مقاوم‌سازی درختان داشته‌ایم که در ادامه می‌خوانید.

«سید صابر نقیبی» کارآفرین بسیجی، کارشناس ارشد باغبانی ـ فیزیولوژی واصلاح درختان میوه، از ابتدا رشته تحصیلی دانشگاهی خود را با توجه به نوع شرایط آب و هوایی و جغرافیایی منطقه برگزید تا با فار‌ التحصیل شدن کاری برای شهر خود انجام دهد.

نقیبی در خصوص چگونگی فعالیتش در این عرصه، اظهار کرد: استفندماه سال ۹۶ با دریافت تسهیلاتی از بسیج سازندگی سپاه تویسرکان، دست به ساخت گلخانه یا همان نهالستان گردو زدم.

وی با بیان اینکه دو سال پیش حدود دو هزار بذر در قسمت خزانه کشت کردم، گفت: اسفند ماه سال گذشته نهال‌ها را به داخل گلخانه انتقال دادم و پیوندهایی را در بهمن ماه گرفته و در یخچال نگهداری می‌کردم تا در اردیبهشت ماه سال جاری آن‌ها را پیوند بزنم.

این کارآفرین بسیجی بیان کرد: در این زمینه بیش از ۹۰ درصد پیوندها گیرایی داشت که درصد قابل توجهی است، و در اسفند ماه سال جاری هم آماده عرضه به کشاورزان است.

وی افزود: پیوندک‌ها در بهمن‌ماه سال گذشته از درختان مادری رقم چندلر گرفته شده است و از خصوصیاتی همچون عملکرد بالا، باردهی جانبی، کیفیت مغز بالا و مقاوم به سرمای دیررس بهاره برخوردار است.

نقیبی تصریح کرد: زمین این گلخانه به مساحت ۳۰۰ متر توسط مادرم در اختیار من قرار داده شد و به طور قطع می‌توانیم آن را توسعه دهیم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر در این بخش دو نفر مشغول به کار هستند، ادامه داد: بی تردید اگر مسئولان امر پای کار بیایند و از این گونه طرح‌ها حمایت کنند، می‌توان گلخانه را توسعه داد و با توسعه آن برای حداقل ۱۰ نفر دیگر در کمتر از یک سال شغل ایجاد کرد.

 

چهارمحال و بختیاری   بام تا کویر ایران، در جستجوی کشتارگاه بلدرچین!/اشتغال‎زایی با سرمایه دو میلیون تومانی

سید شعیب شیرمردی جوان۲۴ساله فلاردی یکی از فعالان اقتصادمقاومتی و تولید کننده بلدرچین در استان چهارمحال وبختیاری در گفت و گو با جهانبین نیوز اظهار کرد: من این کار را از سال۹۲ با هزار بلدرچین شروع کردم و در حال حاضر در فاز ۲۵ هزاری رسیدم.

وی به پرورش مرغ بومی، کبک، بوقلمون در کنار پرورش بلدرچین اشاره کرد و گفت: در حال حاضر به عنوان یک مشاور کنار جوانان فعالی که وارد این عرصه می شوند هستم و تجهیزات لازم را در اختیار آن ها قرار داده و در پایان مسیرنیز محصولات پرورشی را از آن ها خریداری میکنم.

 

شیرمردی از فعالیت ۳۰نفر فعال در این عرصه خبر داد و گفت: ماتوانسته ایم نه تنها در استان کارآموز هایی را پرورش دهیم بلکه در سایر استانها چون خوزستان و هرمزگان نیز تولید کننده داریم.

وی در خصوص علاقه خود به پرورش بلدرچین می گوید: با تحقیقات در زمینه‌های مختلف متوجه شدم که پرورش بلدرچین از ضریب امنیتی بیشتری نسبت به پروش دیگر طیور برخوردار است، یکی از مزایای مهم این طیور زودبازده بودن پرورش آن است، دوره پرورش بلدرچین خیلی کوتاه است و خیلی زود میتوانید کسب سود نمایید و در یک دوره ۴۰ یا ۵۰ روزه می‌توانید نتیجه تلاشتان را ببینید.


 

این تولیدکننده از چهارمحال وبختیاری به مقاومت بلدرچین ها در مقابل بیماری اشاره کرد و افزود: ازآنجایی‌که بلدرچین در برابر بیماری‌های مختلف مقاوم‌ است، پرورش آن بدون استفاده از هیچ‌گونه دارو و آنتی‌بیوتیکی صورت می گیرد، لذا گوشت و تخم بلدرچین محصولاتی کاملاً ارگانیک و سالم هستند که فاقد هرگونه داروی مضر برای مصرف‌کننده هستند.

این کار آفرین چهارمحال وبختیاری بیان کرد: ماهیت اقتصاد مقاومتی به این معناست که از حداقل امکانات و ظرفیت ها در جهت کمک به تقویت اقتصاد کشور استفاده کنیم و در انجام این کار سعی کردیم تا بتوانیم با کمترین هزینه، بیشترین بهره را ببریم.
 

این فعال اقتصادی در چهارمحال وبختیاری نبود کشتارگاه بلدرچین دراین استان را یکی از مشکلات اساسی در این عرصه خواند و تصریح کرد: نبود کشتارگاه موجب شده است تا ما برای زبح به استان یزد برویم که این  امر کار ما را دچار مشکل کرده است.

وی از رکود بازار گلایه مندبود و گفت: بالارفتن تعرفه‌های خوراک طیور موجب شده است تولیدات ما پایین بیاید.

این فعال اقتصادی خطاب به جوانان گفت:  اگر جوانی جویای کار هست؛ با توجه به شرایط کاری موجود در جامعه فعلی توصیه میکنم اگر می خواهند وارد این عرصه شوندتابتوانند در بخش تولیدی کشور نیز سهیم باشند.

وی شروع کار خود را باهزینه تقریبی دومیلیون تومان اعلام و گفت: در حال حاضر اگر جوانی بخواهد این کار را شروع کندمیتواند با پنج میلیون تومان هم در یک سالن کوچک شروع کند که بستگی به طرح و میزان گسترش کاری خود دارد.

 

خراسان رضوی

از دغدغه کار فرهنگی تا ایجاد اشتغال برای جوانان

 

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار صبح توس؛ سال ۱۳۸۴ وارد حوزه علمیه شد و از سال ۱۳۸۶ رسماً فعالیت های اجتماعی خودش را شروع کرد. می گوید در حوزه کار جهادی باید فراتر از وظیفه عمل کنیم و هر چه داریم در مسیر و هدفمان هزینه کنیم.

حجت الاسلام داوود حمیدی، کارآفرین بسیجی که امروز توانسته پس از ۱۱ سال کار جهادی و مستمر در حوزه های فرهنگی و اقتصادی، با کار تشکیلاتی و همیاری و همراهی همراهانش با ایجاد قرارگاه فرهنگی و اقتصادی ۶۰۰ شغل در شهرستان سرخس ایجاد کند.

با این کارآفرین موفق بسیجی به گفتگو نشستیم تا با فعالیت های او در حوزه های فرهنگی اقتصادی و اجتماعی بیشتر آشنا شویم.

 

از دغدغه کار فرهنگی تا ایجاد اشتغال برای جوانان

 

حجت الاسلام حمیدی از شروع کارش اینگونه می گوید که از سال ۱۳۸۴ و بعد از ورود به حوزه علمیه به روستای خودم مراجعت کردم و با الفتی که با شهدای روستایم داشتم و با تاسی از سیره شهدا و توفیقی که اهل بیت نصیبم کردند کارم را شروع کردم.

ثبت موسسه اندیشه اسلامی غدیر

سال ۸۶ اولین جشن غدیر را برگزار کردیم و یک سال بعد از آن یعنی در سال ۸۷ موسسه اندیشه اسلامی غدیر را زیر نظر سازمان ملی جوانان به ثبت رساندم و از همان سال بود که کار تشکیلاتی را شروع کردم.

وی می گوید: در سال ۸۷ و پس از ایجاد موسسه اندیشه اسلامی غدیر در هر کدام از روستاهای شهرستان سرخس یک نفر رابط را مشخص کردم تا جشن های غدیر پرشورتر برگزار شود.

در همان سال مسابقه غدیر را برگزار کردیم و حدود ۱۳۰۰ نفر در این مسابقه شرکت کردند که ۱۰۰ نفر از آنها از برادران اهل سنت شهرمان بودند.

پس از برگزاری جشن های غدیر، مراسمات شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها را نیز برگزار کردیم و از همان موقع بود که کارها سرعت بیشتری گرفت و شاهد برکت در کارها بودیم.

شروع فعالیت های کارآفرینی، جهادی و سازندگی

این کارآفرین بسیجی از تشکیل موسسه مردمی قرآن و عترت اینگونه می گوید: مجوز فعالیت موسسه اندیشه اسلامی غدیر که به اتمام رسید، مجوز موسسه مردمی قرآن و عترت را گرفتم و شروع به کار کردم. شروع فعالیت من در موسسه مردمی قرآن و عترت همزمان شد با شروع فعالیت های کارآفرینی، جهادی و سازندگی.

پایه و اساس کار ما از همان ابتدا با رویکرد بسیجی بود و شناسایی نیازمندی های ما توسط بسیج و سپاه در روستاهای شهرستان انجام می شد.

با شروع نامگذاری سال ها توسط رهبر معظم انقلاب با عنوان های اقتصادی و دغدغه ای که ایشان در حوزه اقتصاد و تولید داشتند، ما نیز تغییر رویکرد دادیم و از سال ۹۳ فعالیت های خیری را در این زمینه ها شروع کردیم.

در این زمینه فعالیت های پژوهشی ام را در حوزه شناسایی مشکلات اقتصادی شهرستان شروع کردم و در پایان هر سال اجرای مطالبات رهبری را بررسی می کنیم تا بدانیم آیا توانسته ایم این مطالبات را اجرایی کنیم یا خیر؟

راه اندازی واحدهای تولیدی و اشتغال زایی

حجت الاسلام حمیدی می افزاید: سال ۹۳ با کمک خیرین و با همکاری نهادهای انقلابی شهرستان به خصوص بسیج و سپاه توانستیم ۵ شغل ایجاد کنیم ضمن اینکه در همان سال پس از بیانات رهبر معظم انقلاب، قرارگاه فرهنگی شهرستان با محوریت امام جمعه محترم راه اندازی شد و نهادهای انقلابی شهرستان نیز پای کار فعالیت های جهادی آمدند.

در سال ۹۴ اشتغال را توسعه دادیم و در واقع کارآفرینی از این سال با جدیت شروع شد و با  کمک خیرین  و بدون یک ریال بودجه دولتی، ۱۶ واحد تولیدی بلدرچین را راه اندازی کردیم. برای ۱۰ خانواده با کمک خیرین دام سنگین گرفتیم و ۲۰ خانواده روستایی نیز پرورش مرغ خانگی را شروع کردند.

در سال ۹۵ موفق شدیم با تشکیل قرارگاه فرهنگی، کارگاه خیاطی را ایجاد کنیم که در گام اول برای ۱۶ نفر اشتغال ایجاد شد.

با توسعه کارگاه خیاطی در سال ۹۶ ظرفیت اشتغال در این کارگاه به ۳۱ نفر رسید. ایجاد کارگاه چرم دوزی با ایجاد اشتغال برای ۵ نفر، ایجاد کارگاه قالی بافی با ایجاد اشتغال برای ۱۰ از کارهای مهم در سال گذشته است که این موارد با همکاری و همراهی بسیجیان و خیرین بوده است.

این کارآفرین موفق بسیجی عنوان می کند: با نامگذاری سال ۹۶ از سوی مقام معظم رهبری با عنوان «اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال» و پس از پژوهش های فراوان در حوزه اشتغال شهرستان، قرارگاه محرومیت زدایی را با کمک سپاه سرخس، دفتر امام جمعه شهرستان، معتمدین و ظرفیت بنیاد برکت راه اندازی کردیم تا بتوانیم در حوزه اشتغال شهرستان قدمی برداریم.

به دنبال ایجاد ۴۰۰۰ شغل در شهرستان هستیم

با ظرفیت این قرارگاه به دنبال این هستیم که ۴۰۰۰ شغل در شهرستان ایجاد کنیم ضمن اینکه در همه این سال ها تلاش کردم از نیروهای مومن و انقلابی استفاده کنم.

 

حجت الاسلام حمیدی در پایان با اشاره به جنگ اقتصادی دشمن می گوید: باید همه آحاد مردم و نهادهای انقلابی و دستگاه های دولتی کمک کنند تا تولیدکنندگانی که چرخه تولیدشان متوقف شده دوباره به حرکت درآید و حمایت از دانشجویان و جوانان که قوه محرک کشور هستند، حمایت از کشاورزان، کارآفرینان و تولید کنندگان در دستور کار دستگاه های متولی قرار بگیرد؛ اشتغال های خانگی دوباره باید احیا شود و روستایی ما همانند گذشته از مصرف کننده به تولید کننده تبدیل شود.

 

 

بوشهر

اشتغال ۲۰۰ نفر در مزرعه اقتصاد مقاومتی بوشهر توسط بسیجی کارآفرین/آلوئورا وارداتی توسط بسیجیان بوشهری تولید می شود

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از سپاس؛ با توجه به ظرفیت و آسیب شناسی که در استان بوشهر انجام شده است روستای آبطویل از توابع بخش مرکزی شهرستان بوشهر به عنوان اولین دهکده اقتصادمقاومتی استان بوشهر معرفی و فعالیت هایی در حوزه کشاورزی توسط بسیجیان آغاز شده است.

در اولین دهکده اقتصاد مقاومتی استان بوشهر عملیات کاشت و برداشت و تولید آلورا توسط بسیجیان انجام می شود که در فرایند خشک کردن آلورا به صورت میانگین ماهانه به هر خانوار بیش از ۱میلیون و ۲۰۰ هزار تومان درآمد خالص دارد.

بیش از ۹۰ درصد خشک کردن آلورا در دهکده اقتصاد مقاومتی آبطویل بوشهر انجام می شود که ۱۲ ساعت زمان برای خشک کردن در دستگاه های مکانیزه نیاز است و بعد از انجام عملیات خشک کردن پوست و ژله آلورا به کارخانه جهت استفاده دارویی و دمنوش ارسال می شود.

سجادی کار آفرین بسیجی در گفت و گو با سپاس با اشاره به کشت آلورا در روستای بخش مرکزی شهرستان بوشهر، گفت: با توجه به اینکه کشاورزان به سیستم های دولتی اعتماد ندارند در دهکده اقتصاد مقاومتی استان بوشهر کود، نهال و نوار آبیاری به ارزش ۸ الی ۱۲ میلیون تومان به آنها داده می شود و بعد از برداشت محصول در دریافت سود به صورت اقصادی و بدون هیچ گونه سود بانکی مبلغ را بر می گردانند.

این سرمایه گذار حامی اقتصاد مقاومتی اظهار کرد: آلورا گیاه دارویی است که با استفاده از کتاب بوعلی سینا با عنوان "صبر زرد" مطرح شده است و خواستگاه اصلی آن در جنوب ایران است.

سجادی عنوان کرد: حدود ۱۴ هکتار مزرعه مادری و ۴۵ هکتار زمین کشاورزان تحت پوشش در استان بوشهر در حال کشت آلورا هستند.

 

 

وی خاطرنشان کرد: مشکلات فروش رفع شده است و تلاش داریم کشاورزان را به توان کاشت و تولید برسانیم که بعد از خودکفایی کامل به مناطق دیگر کشور جمهوری اسلامی ایران مهاجرت خواهیم کرد.

این حامی اقتصاد مقاومتی تاکید کرد: اگر فعالیت اقتصادی و فرهنگی در کنار همدیگر نباشد قطعا دچار مشکل خواهیم شد؛ اگر روحیه جهادی و بسیجی در تولید وجود نداشته باشد موانع بزرگی ایجاد خواهد شد.

سجادی عنوان کرد: با توجه به اینکه طی سالهای گذشته پوست خشک آلورا وارداتی بود اما امروز با فعالیت جهادی کشاورزان بوشهری ماهانه بیش از ۴۰ تن آلورا خشک به کارخانه ها تحویل داده می شود.

این بسیجی خاطرنشان کرد: با احداث دهکده اقتصاد مقاومتی در حوزه کاشت آلورا به صورت مستقیم برای بیش از ۲۰۰ اشتغال ایجاد شده است.

سجادی سرمایه گذار در دهکده اقتصاد مقاومتی گفت: در سالهای گذشته کشت سبزیجات انجام می شد اما به دلیل عدم بازار مناسب در فروش مشکلات بسیاری وجود داشت.

 

 

وی افزود: با کاشت آلورا تا ۵ سال به صورت قطعی محصولات به فروش می رسد و در این فرآیند ماهانه بین ۴ تا ۵ میلیون تومان سود برای کشاورزان دارد.

سجادی اظهار کرد:  در هر نیم هکتار سالانه ۲۰ تن محصول برداشت می شود؛ در زمینی که کاشت انجام می شود به صورت میانگین می توان ۵ سال از آن استفاده کرد.

 

خراسان شمالی

حمایت بسیج سازندگی، مرغداری کارآفرین راز و جرگلانی را احیاء کرد

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از پایگاه خبری عصر اترک، موسی رشیدپور جوان ۲۵ ساله از روستای گوئینیک شهرستان راز و جرگلان، با حمایت های بسیج سازندگی، در سال ۹۴ عزم به احداث پرورش مرغ گوشتی ارگانیک در بخش راز کرد که هم اکنون بخش اعظمی از نیازهای گوشتی شهرستان را تامین می کند.

موسی رشیدپور در گفتگو با خبرنگار ما، از چگونگی راه اندازی مرغداری ارگانیک خود می گوید: ما اگر در منطقه و زادگاه خودمان نتوانیم اشتغال زایی و شغل ایجاد کنیم، هرگز در شهرهای دیگر با وجود اجاره بها، ایاب و ذهاب و عدم شناخت بازار هدف نمی توان کاری انجام داد.

وی افزود: بنده فرمانده پایگاه بسیج روستای گوئینیک بودم، بسیجی ها از تسهیلات اقتصاد مقاومتی و بسیج سازندگی سپاه شهرستان با وام های به صرفه و راحت، شغل های پُر بازده راه اندازی کرده بودند، من هم با توجه به پتانسیل های اقتصادی و بومی منطقه تصمیم به راه اندازی پرورش مرغ ارگانیک گرفتم.

 

حمایت بسیج سازندگی، مرغداری کارآفرین راز و جرگلانی را احیاء کرد,

 

این کارآفرین شهرستانی با بیان این که از سال ۹۴ با ۳۰۰ جوجه آغاز به کار کردم گفت: در ابتدا با وجود حساسیت خاص این جوجه ها با نژاد "راس" که از شهر رشت خریداری می کردم، تلفات جوجه ها زیاد بود و بهر وری کارمان خیلی پائین بود.

وی در ادامه افزود: در مرغداری استفاده از خنک کننده های سنتی، عدم توجه به سروصدای محوطه مرغداری،  نحوه ی دان و پس دان و عدم توازن در تغذیه از فعالیت های سنتی ما بود که سبب شد در ابتدای کار تلفات جوجه زیاد باشد از طرفی به لحاظ مالی در مضیقه بودیم.

رشیدپور با اشاره به تسهیلات و اقدامات بسیج سازندگی در رونق گرفتن شغلش، اظهار کرد: بسیج سازندگی شهرستان با ارائه کلاس های مشاوره ی راه اندازی مرغداری بومی محلی و گوشتی، معرفی به مرغداری های بزرگ استان باعث شد تا رونق در کارم ایجاد شود.

وی ادامه داد:  مشاهده نحوه پرورش جوجه های گوشتی از نزدیک سبب افزایش آگاهی و بازده مرغداری و کاهش تلفات جوجه ها شد و با پیگیری های صورت گرفته وام ۱۵ میلیون تومانی نیز جهت گسترش مرغداری در ماه های آینده دریافت خواهم کرد.

وی تصریح کرد: هم چنین بسیج سازندگی بخشی از بازار هدف ما را در شهرستان توسط بسیجیان برای مصرف خانگی تامین می کرد.

کارآفرین مورد حمایت بسیج سازندگی،  با اشاره به نحوه عرضه و تقاضای مرغ های ارگانیک می گوید: بنده از سال ۹۴ با ۳۰۰ جوجه یک روزه با زمینی به مساحت ۱۴۰ متر زیربنا پرورش مرغ گوشتی را آغاز کردم. در هر سال چهار مقطع ۴۵ روزه در فصول پائیز تا بهار جوجه ها آماده فروش به بازار می شوند که در هر مقطع حدود یک هزار جوجه پرورشی به فروش می رسند.

رشیدپور افزود: از طرفی چون کشتارگاه صنعتی در شهرستان وجود ندارد همه ی مرغ های پرورشی به صورت زنده یا کشتار سنتی در شهرستان به فروش می رسد و نیاز شهرستان را تاحدودی تامین می کند.

وی با بیان این که این مرغداری برای ۵ نفر به طور مستقیم ایجاد شغل کرده، گفت: علاوه بر اعضای خانواده ام برای ۶ نفر دیگر به طور غیر مستقیم نیز اشتغال ایجاد کرده است.

موسی رشید پور با بیان این که فقط بسیج سازندگی در شهرستان برای گسترش و رونق کسب و کار ما دستگیری و حمایت کرده، عنوان کرد: متاسفانه با رایزنی هایی که با اداره منابع طبیعی شهرستان راز و جرگلان جهت احداث یک مرغداری نیمه صنعتی در اراضی تحت پوشش این اداره داشتیم، ولیکن با بهانه هایی ما را حمایت نمی کردند و حتی زمینی برای دفع فضولات مرغداری واگذار نکردند.

وی تصریح کرد: اداره جهاد کشاورزی شهرستان در حوزه مجوز، بهداشت و مشاوره پشتیبان ما بودند.

 

زنجان

کارآفرین زنجانی با پرورش ماهی اقتصاد مقاومتی را معنا کرد/ تمدید مجوز بزرگترین مشکل تولید کنندگان پرورش ماهی است/ انتظار ما از مسئولان رفع موانع تولید است

 

 

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از  موج رسا; علیرضا عباسی فارغ‌التحصیل رشته کشاورزی با مدرک کارشناسی ارشد یکی از فعالان اقتصاد مقاومتی بوده که با کارآفرینی برای خود و ۵ نفر دیگر اقتصاد مقاومتی را معنا کرده است.

وی با اشاره به اینکه همزمان با تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد کارم را در پرورش ماهی در شهرستان ماهنشان آغاز کردم اظهار کرد: فعالیتم را در این کار از سال ۹۱ آغاز کردم و در ابتدا کارم را با کمترین هزینه در استخر خاکی با ۱۰ هزار بچه ماهی آغاز کرده و روز به روز کارم را توسعه دادم.

این تولید کننده زنجانی در مورد نحوه توسعه کار خود در پرورش ماهی عنوان کرد: بعد از دو سال توسط بسیج سازندگی اقدام به گرفتن تسهیلات قرض الحسنه شدم و با این روش توانستنم کارم را رونق دهم.

عباسی بیان کرد: با این وام توانستم تجهیزات پرورش ماهی خود را بروز کنم و خوراک مورد نیاز ماهی‌ بخرم.

 

کارآفرین زنجانی با پرورش ماهی اقتصاد مقاومتی را معنا کرد/ تمدید مجوز بزرگترین مشکل تولید کنندگان پرورش ماهی است/ انتظار ما از مسئولان رفع موانع تولید است

 

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۴۰ هزار قطعه بچه ماهی در هر دوره پرورش می‌دهم عنوان کرد: سالانه نزدیک به ۱۲ الی ۱۵ تن ماهی به بازار مصرف وارد می‌کنیم.

این کارآفرین زنجانی بیان کرد: از درآمد حاصر از این کار رضایت دارم و می‌توانم زندگی خود را بچرخانم و به طور میانگین در هر ماه ۳ میلیون تومان درآمد دارم.

وی با اشاره به اینکه کار برای جوانان وجود دارد و باید کمی همت کنند افزود: شکر خدا در کارم موفق هستم و به کارم علاقه دارم و سعی میکنم در کنار پرورش ماهی به پرورش گوسفند و بوقلمون هم بپردازم.

عباسی وضعیت پرورش ماهی در شرایط فعلی اقتصادی را مطلوب عنوان کرد و گفت: قیمت خوراک ماهی افزایش یافت و با افزایش قیمت ماهی نیز شرایط بهبود یافت.

وی با بیان اینکه هزینه پرورش یک کیلو ماهی در سال گذشته ۸ هزار تومان برای تولید کننده تمام می‌شد که این میزان امسال به ۱۴ هزار تومان افزایش یافته است گفت: در حال حاضر ماهی ۲۴ هزار تومان در بازار معامله می‌شود و این شرایط برای تولید کننده رضایت بخش است.

کارآفرین زنجانی عنوان کرد: در یک مقطعی با مشکل نبود خوراک ماهی در بازار مواجه بودیم ولی در حال حاضر این مشکل خوشبختانه برطرف شد و هیچ مشکلی در این زمینه نداریم.

وی تنها مشکل پرورش دهندگان ماهی را تمدید مجوزها عنوان کرد و افزود: در تمدید مجوزها تولید کنندگان را خیلی اذیت می‌کنند.

عباسی افزود: تمدید مجوزها یکسال طول می‌کشد و تقریبا ۳ الی ۴ میلیون تومان هم علاوه بر هدر رفتن وقت نیاز به تمدید مجوز دارد.

وی بیان کرد: بیشتر تولیدات خود را به بازار استانهای تهران، قزوین، تبریز و اردبیل و شمال می‌فرستیم.

این جوان زنجانی افزود: جوانانی که انگیزه و علاقه به کار داشته باشند می‌توانند در کارشان موفق شوند و هر کاری سختی خود را دارد و سختی هر کار هم لذت خود را دارد و اگر جوانی براساس علاقه خود به کاری مشغول شود قطعا موفق می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: به طور متوسط برای ۵ نفر نیز اشتغال ایجاد کردم و از مسئولان نیز انتظار داریم از تولید کنندگان حمایت کنند و انتظار نداریم در راه تولید کننده مانع ایجاد کنند.

این کارآفرین افزود: در بخش تولید ماهی شیلات در استان زنجان باید بیشتر از تولید کنندگان حمایت کنند در حالی که این گونه نیست.

  قزوین

تسهیلات بسیج گره‌گشای اشتغال چهارنفر شد/ مسئولان مسیر فعالیت کارگاه‌های کوچک را هموار کنند

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از  شاخص، اشتغال و درآمد از واژه‌ها مهم و آشنا برای مردم به ویژه جوانان جویای کار است.

اشتغال لازمه یک جامعه است تا پویایی و پیشرفت و توسعه در رگ‌های یک جامعه در جریان باشد؛ عده‌ای هستند که بعد از اتمام تحصیلات به سراغ کارهای دولتی و به اصطلاح پشت میزنشینی می‌روند.

اما برخی از جوانان هم هستند که تفکری وسیع‌تر دارند و با ایجاد کسب و کاری جدید هم اقدام به کارآفرینی برای چندین نفر دیگر کرده و هم چرخ تولید کشور را به چرخش درمی‌آورند.

بدون شک هر جوانی برای آغاز کاری جدید با پستی  بلندی‌هایی مواجه است که سرمایه یکی از داشته‌های اصلی برای شروع کاراست.

این روزها بسیج یکی از نام‌های آشنا برای تمامی اقشار جامعه به ویژه جوانان جویای کار و  کارآفرین است چراکه این نهاد مقدس یکی از بازوان حمایتی و پشتیوانی از کارآفرینان و اشتغالزایی جوانان است.

بسیج تنها به یک بخش و حوزه منحصر نشده است و این شجره طیبه شاخ و برگ‌های خود را در تمامی موضوعات جامعه گسترده است تا همه اقشار از آن بهره‌مند شوند.

بسیاری از کارآفرینان هستند که با مساعدت‌های بسیج سازندگی یک کاری را آغاز کرده و امروز به یک تولیدکننده بزرگ و مطرح در کشور تبدیل شده‌اند.

 

 

یک گروه  چهارنفره از جوانان قزوینی هستند که با حمایت بسیج سازندگی یک کارگاه کوچک روغنگیری و تولید محصولات ارگانیک را راه‌اندازی کرده‌اند و به جای دست روی دست گذاشتن و بر طبل بیکاری کوبیدن، همت کرده و قدم در مسیر کارآفرینی گذاشته‌اند.

خبرنگار شاخص، خبرنگار شاخص، با مرتضی خاتمه یکی از اعضای این گروه چهارنفره به نمایندگی از همکارانش به گفت‌وگو نشسته است.

وی می‌گوید: ما یک گروه چهارنفره هستیم که این مجموعه را اداره می‌کنیم و مغازه روغنگیری ما واقع در محله بلاغی شهر قزوین و روبه روی کوچه ارشاد است.

این جوان کارآفرین می‌افزاید: ما یک مغازه تولیدی داریم که هم بحث کارگاهی است و هم بحث فروش را در آن انجام می‌دهیم که البته از نظر محدودیت فضا با مشکل مواجه هستیم اما با این حال به سختی کار خود را ادامه می‌دهیم.

خاتمه خاطرنشان می‌کند: ما از بهمن ماه سال ۱۳۹۵ وارد کار روغنگیری شدیم؛ با توجه به اینکه ما قبلا به صورت متصدی در یکی از مغازه‌های روغنگیری قدیمی قزوین کار می‌کردیم درواقع از قبل بحث آموزش را گذرانده بودیم.

وی ادامه می‌دهد: بعد از مدتی این کار را برای خودمان راه‌اندازی کردیم که ابتدا ۳نفر بودیم و الان به خاطر وسعت بخشیدن به کار، چهار نفر شده‌ایم و تقریبا دوسال است که فعالیت خود را شروع کرده‌ایم.

محصولات ارگانیک به طور تازه عرضه می‌شود

این جوان کارآفرین بیان می‌کند: ما چهارنفر جوانانی از سنین۲۷ تا ۳۵ سال هستیم که همگی مدرک تحصیلی کارشناسی و ارشد داریم.

خاتمه ابراز می‌کند: هدف ما از ورود به حوزه روغنگیری دانه‌های خشک روغنی به خاطر بحث رواج محصولات ارگانیک در شهر است که استقبال خوبی هم از سوی مردم دارد چراکه امروزه مردم به مصرف محصولات ارگانیک و سالم برای استفاده خوراکی و درمانی روی آورده‌اند.

وی توضیح می‌دهد: واحد ما دارای ۳ بخش فروش و خرید و تولید است که هر کدام از این بخش‌ها کار خود را انجام می‌دهد و مواد اولیه را از بازرگانان مطرح کشور و بیشتر از مشهد که بیشترین محصولات دانه‌های روغنی را دارد، تهیه می‌کنیم.

جوان کارآفرین قزوینی می‌افزاید: انواع دانه‌های خشک روغنی را داخل مغازه با دستگاه‌هایی که داریم روغنگیری و در همان جا به طور تازه عرضه می‌کنیم.

خاتمه می‌گوید: با دستگاه‌هایی که داریم تمام دانه‌های خشک روغنی از جمله کنجد، بادام تلخ، بادام شیرین، فندق، پسته، سیاهدانه و تخم کتان را روغنگیری می‌کنیم و حدود ۳۰ نوع روغن گیاهی را تولید می‌کنیم.

 

 

وی بیان می‌کند: مقدار از روغن‌ها هم به شکل مجاورتی و پایه روغنی تولید می‌شود که در کنار روغن‌هایی که تولید شده است، عرضه می‌کنیم.

این جوان کارآفرین خاطرنشان می‌کند: قدرت خرید اکثر مشتریان به خاطر اوضاع بد اقتصادی که در دوسال اخیر اتفاق افتاده است به نوعی کاهش یافته اما بااین حال استقبال خوبی از محصولات ارگانیک دارند.

جوان کارآفرین قزوینی ادامه می‌دهد: قیمت‌ها را باتوجه به خریدهایی که داریم و به میزان سود شرعی و باتوجه به هزینه‌ها و نرخ‌های اتحادیه تعیین کرده و در اختیار مشتری قرار می‌دهیم.

۳۰ میلیون وام بسیج سازندگی گره‌گشای کارمان شد

وی یادآور می‌شود: حدودا با ۶۲ میلیون تومان سرمایه کار خود را آغاز کردیم که ۳۰ میلیون تومان از این مبلغ را از بسیج سازندگی به عنوان تسهیلات اشتغالزایی دریافتکردیم.

خاتمه تصریح می‌کند: تسهیلات بسیج برای شروع کارمان بسیار موثر و کمک کننده بود چون اگر سرمایه اولیه را نداشتیم قطعا فعالیتمان را هم نمی‌توانستیم شروع کنیم اما با کمک‌ها و مساعدت‌های بسیج سازندگی توانستیم کارمان را شروع کنیم.

این جوان کارآفرین یادآور می‌شود: هدف ما از انتخاب این کار بیشتر بحث اشتغالزایی و تولید محصلات ارگانیک بود علاوه براین که بازار کار بسیاری از رشته‌های تحصیلی رونق ندارد به این فکر افتادیم که یک کار تولیدی انجام دهیم که هم به اقتصاد کشور کمک کنیم و درآمدزایی داشتیم و هم محصولات سالم تولید کنیم.

وی بیان می‌کند: تسهیلات بسیج تاثیر زیادی در اشتغالزایی دارد؛ با توجه به اینکه بیشتر بیشتر جوان‌ها به دنبال کارهای دولتی و کارهای کوچک هستند اگر فرهنگ سازی شود که به سمت تولید و اشتغال برویم و بعد کمک‌های ساختاری فراهم شود بدون شک جوانانی که به دنبال یک زندگی سالم هستند سعی می‌کنند از این تسهیلات استفاده بهینه ببرند و کاری که به نفع جامعه است راه‌اندازی کنند.

جوان کارآفرین قزوینی خاطرنشان می‌کند: حدود دو سال از شروع کارمان می‌گذرد و ما همچنان این راه را ادامه می‌دهیم چراکه از فعالیت خود رضایت داریم.

خاتمه می‌افزاید: نابسمانی اقتصادی و نوسانات بازار و گرفتاری هایی که برای تولیدکنندگان مختلف پیش آمده مهمترین مشکلاتی است که مواجه هستیم.

 

 

وی ادامه می‌دهد: در بحث مجوزها و میزان متراژ فضا به خاطر عدم صدور جواز گاهی کارگاه‌های کوچکی مثل ما را به دست انداز می‌اندازد با این حال فعالیت خود را ادامه می‌دهیم.

این جوان کارآفرین می‌گوید: اگر ارگان‌های مختلف از تولیدکننده‌ها و کارگاه‌های کوچک حمایت بیشتری داشته باشند باعث بهبود تولید و بالا رفتن انگیزه برای کار می‌شود.

جوان کارآفرین قزوینی اذعان می‌کند: هرچه ساختارهای اشتغالزایی برای جوانان فراهم شود از بین رفتن نیروی انسانی هم کاهش می‌یابد و اگر فضای کسب و کار در داخل مطلوب تر شود جوانان هم به خارج از مرزها رونمی‌آورند.

مسئولین از کارگاه‌های کوچک حمایت کنند

وی ادامه می‌دهد: بسیج سازندگی یکی از ظرفیت‌هایی است که می‌تواند جوانان را در اشتغال و راه‌اندازی کارهای تولیدی و کارآفرینی کمک کند و تاثیر بسزایی در اشتغال دارد.

خاتمه تصریح می‌کند: از دولتمردان انتظار داریم ثبات اقتصادی را به جامعه برگردانند چراکه کارگاه‌های کوچک تحت تاثیر این نوسانات و تلاطم‌های مالی دوام نمی‌آورند.

این جوان کارآفرین ابراز می‌کند: یکی از عوامل پیشرفت کشورها کمک به تولیدکننده‌ها است لذا از دولت انتظار داریم در بحث جواز و مالیات جوری باشد که چندین سال اول مثل کشورهای پیشرفته این مقدار سختگیری را کمتر کنند و مسیر راحت‌تری را برای افراد قرار دهند تا با فراغت ذهنی بهتری به تولید بپردازند.

وی در پایان می‌افزاید: یکسری از مسائل سلیقه‌ای و بخشنانه‌ای است که با تغییر مدیران تغییر می‌کند که انتظار داریم مسئولان این مسیر را هموار کنند.

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از  شاخص، امیدواریم تمامی جوانان ایران زمین ناامیدی را کنار بگذارند و با همتی بلند برای ایجاد کسب و کاری مفید تصمیم بگیرند.

بدون شک اگر مساعدت‌های بسیج نبود بسیاری از کارآفرینان نمی‌توانستند به اهداف خود برسند؛ اشتغالزایی یکی از خدمات ارزنده‌ای است که بسیج برای پیشرفت جوانان و کشور ارائه می‌کند.

انتظار می‌رود دستگاه‌های دولتی هم تا آنجایی که می‌توانند جوانان دارای ایده و طرح را برای اشتغال حمایت کنند تا هر چه بیشتر شاهد رشد و تعالی جامعه باشیم.

 

قم

واردات آکریلیک به کشور را به صفر می‌رسانیم/ حمایت قرارگاه عمران و آبادانی سپاه ما را دلگرم کرد

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از  پایگاه خبری تحلیلی قم فردا،  صنایع تولیدی و تبدیلی بازاری که می‌تواند سالیانه از ورود هزاران تن اجناس و مواد اولیه خارجی جلوگیری کند و در مقابل راه را برای شکوفایی و تولید ملی باز کند.
در این مسیر اتکا به دانش علمی و نبوغ جوانان کشور می‌تواند گره‌گشای مشکلات باشد، حال این نبوغ و خلاقیت را ملزومات و نیازهایی را برای شکوفایی دارند که مسئولان وظیفه‌دارند آن‌ها را فراهم کنند.
نباید از این مهم هم غافل شویم که کشورهای پیشرفته دنیا که امروز در زمینه‌های مختلف حرف اول را می‌زنند خود روزگاری در تولید مواد اولیه و نیازهای داخلی مانده بودند اما اتکای به درون و تکیه به ظرفیت‌های داخلی این کشورها را از وابستگی به بیرون و خارج نجات داد.

حجت صادقی حداد زواره‌ای ۳۷ ساله که دارای دو مدرک کارشناسی مدیریت و نساجی است یکی از همین جوان‌هایی است که با طرح‌هایی که در ذهن دارد می‌خواهد واردات آکریلیک به کشور را صفر برساند اما این مهم نیازمند حمایت جدی مسئولان است.

وی در گفتگو با خبرنگار قم فردا با اشاره به توانمندی جوانان کشورمان اظهار داشت:نزدیک به ۴ سال است که درزمینهٔ پشم طبیعی و فراوری آن کار خود را شروع کردیم که به حمدالله رضایت‌بخش بوده است.

صادقی بیان داشت: قبلاً پشم ایران را دور می‌ریختند اما ما آمدیم آن را جایگزین الیاف مصنوعی کردیم به‌طوری‌که هم‌اکنون کالای خواب ارگانیک با برند هامین تولید می‌کنیم.

وی ادامه داد:۱۵ سال در کارخانه‌های نساجی کارکردم و علاوه بر این نزدیک به ۳ سال نیز در کاشان در کارخانه فرش ماشینی مشغول کار بودم و به‌خوبی با این صنعت آشنایی دارم.

صادقی استفاده از پشم ایرانی را مفید ارزیابی کرد و بیان داشت: علاوه بر این درزمینهٔ محصولات طبی نیز ورود کردیم و اقدام به کمربندهای طبی، مچ‌بند، زانوبند و… که کردیم که با استقبال خوب مردم مواجه شدیم.

وی افزود: تولید روکش صندلی اداری و خودرو که برای ستون فقرات و گردش خون مناسب است از دیگر تولیدات ما بود که مورد استقبال نیز واقع شد.

این فعال اقتصاد مقاومتی بیان داشت: اصل کار این بوده است که به‌هرحال روی پشم ایرانی کار می‌کنیم و ارزش‌افزوده خوبی برای کشور داشته باشیم.

وی بابیان این‌که در کشور پشم‌های رنگی را دور می‌ریزند، ابراز داشت: عمده کار ما این بوده است پشمی که بو داشته و مورداستفاده نمی‌شده مورد بهره‌برداری ویژه قراردادیم.

صادقی تأکید کرد: هم‌اکنون با برندهای خارجی در حال رقابت هستیم و طرح‌های بسیار خوبی را نیز برای اجرایی شدن در دستور کارداریم.

وی میزان کارآفرینی این حرفه را موردتوجه قرارداد و گفت: ۱۰ نفر به‌صورت مستقیم و ۲۰ غیرمستقیم با ما در حال همکاری هستند و علاوه بر این ۶ کارخانه نیز به‌صورت برون‌سپاری در حال همکاری با ما هستند.

صادقی رضایت بالای مشتریان را از دیگر مزیت‌های اجناس تولیدی با پشم ایرانی دانست و اظهار داشت: افرادی که از محصولات ما استفاده می‌کنند کاملاً راضی هستند که خود نمایانگر درستی مسیری است که ما انتخاب کرده‌ایم.

وی با اشاره به واردات میلیون‌ها تن آکریلیک در سال بیان داشت: ماهیانه میلیاردها دلار ارز بابت واردات این محصول از کشور خارج می‌شود که می‌توان با جایگزینی پشم به‌جای آکریلیک در صنعت نساجی جلوی آن را گرفت.

این فعال اقتصاد مقاومتی خاطرنشان کرد: در آمریکا یا اروپا حتی یک فرش هم با آکریلیک تولید نمی‌شود که تنها دلیل آن‌هم سرطان‌زا بودن آن است.

وی با انتقاد از عدم‌حمایت مسئولان دولتی از طرح‌های اقتصاد مقاومتی تأکید کرد: در این سال‌ها تنها قرارگاه عمران و آبادانی سپاه با ما همکاری‌هایی را صورت داده که با توجه به قراردادهای منعقدشده می‌توانیم به این کار امیدوار باشیم.

 

     

کرمانشاه

«کاملینا» رمز خروج وابستگی از روغن‌های وارداتی/دولت حمایت نمی‌کند

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار شبکه اطلاع رسانی مرصاد ، گیاهی کم‌توقع است که نامش را کمتر شنیده‌ایم؛ «کاملینا» کاملینا نمود بارز اقتصاد مقاومتی است چراکه با کمترین نهاده‌ها می‌توان ارزشمندترین دانه را برداشت کرد و وابستگی به روغن‌های وارداتی را به شدت کاهش می‌دهد.

نخبگان کرمانشاهی که در عرصه‌های مختلف همواره حرفی برای گفتن داشته‌اند این بار نیز در عرصه کشاورزی برای قطع وابستگی به روغن‌های وارداتی آستین همت بالا زده‌اند و با اصلاح بذر کاملینا گیاهی مقاوم و مناسب برای کشت‌های دیم معرفی کرده‌اند.

دانیال کهریزی، عضو هیئت علمی دانشگاه رازی و دکتری بیوتکنولوژی گیاهی دارد و در خصوص این ابداعشان به خبرنگار شبکه اطلاع رسانی مرصاد ،  گفت: ما در زمینه تولید بذر و اصلاح گیاهان فعالیت داریم و بعد از هفت سال کار کردن روی یک گیاه خاص برای اولین بار در کشور گیاه «کاملینا» دانه روغنی برای مناطق دیم کشور اصلاح کردم.

وی افزود: ۷۰ درصد اراضی کشور دیم هستند و تا کنون وزارت جهادکشاورزی گیاهی متناسب این اقلیم‌ها را معرفی نکرده است؛ ما برای اولین بار این گیاه و دانه روغنی را معرفی کردیم و در ۱۲ استان هم آنرا کشت می‌کنیم و در حال حاضر هم کشاورزان زیادی مشغول کارند و عده ای بیشتری هم مشغول روغن‌کشی و تجارت آن هستند.

 

 

سالم‌ترین روغن دنیا را در ایران تولید می‌کنیم

این کارآفرین برتر بسیجی با بیان اینکه در آینده اگر دولت حمایت کند این کشت توسعه می‌یابد، به اهمیت کشت کاملینا اشاره کرد و گفت: در حال حاضر بیش از ۹۵ درصد روغن خوراکی کشور و بیش از ۹۵ درصد کنجاله خوراک دام از خارج کشور وارد می‌شود و اگر به آن توجه شود بخش عظیمی از واردات را کم می‌کنیم سالانه ۵ میلیارد دلار ارز خارج وارد می‌شود برای روغن که می‌توانیم از آن جلوگیری کنیم.

کهریزی بیان داشت: دانه‌های روغن کاملینا از خانواده کلزا است، اما به آفات و بیماری‌ها مقاوم بوده و هیچ سم و کودی هم احتیاج ندارد و روغن آن در حد ارگانیک است.

وی با تصریح اینکه  کاملینا در دنیا سالم‌ترین روغن شناخته شده و در بازارهای جهانی هم گرانترین روغن است، افزود: این محصول خواص و کاربردهای آرایشی و بهداشتی دارد که در برخی کشورها برای تولید بیودیزل -سوخت ماشین- و حتی در آمریکا برای سوخت جت از آن استفاده می‌شود.

کهریزی به تاثیر روحیه بسیجی‌وار همکارانش در این طرح تاکید کرد و با بیان اینکه اگر روحیه بسیجی نباشد این کارها امکان ندارد، تولید این محصول را نماد بارز اقتصاد مقاومتی عنوان کرد.

این کارآفرین برتر و نخبه بسیجی ادامه داد: این محصول نماد اقتصاد مقاومتی برای بخش دانه‌های روغنی مطرح شده که یکی از اهرم‌های فشار کشور هم همین واردات روغن است.

 

 

می‌توانیم در تولید روغن خودکفا شویم

وی معتقد است که اگر این گیاه در اختیار کشاورزان قرار گیرد و هر دهستان یک دستگاه روغن‌کشی در اختیار داشته باشد هیچ نیازی به واردات روغن نداریم و البته اشتغال‌زایی بسیار خوبی هم در پی خواهد داشت.

کهریزی تصریح کرد: این تنها نمونه‌ای کوچک از ظهور و بروز توانایی‌های نخبگان در عرصه اقتصاد مقاومتی است و در تمام بخش‌ها اگر همت کنند بسیاری از مشکلات کشور به ویژه آنهایی که وابستگی دارند را می‌توان حل کرد.

این کارآفرین برتر بسیجی ادامه داد: دولت بیستر تمرکز خود را بر روی کشت کلزا گذاشته است، در حالی که کلزا گیاهی است که هرساله باید بذر آن را از خارج کشور وارد کرد و البته در این واردات بسیاری از آنهایی که صاحب سودهای کلان می‌شوند که تمایلی ندارند ما در دانه‌های روغنی خودکفا شویم.

وی بیان داشت: در حال حاضر یارانه خوبی به کشت کلزا می‌دهند و آنرا با قیمت تضمینی می‌خرند، اگر حمایت دولت را بردارند کشاورز به هیچ عنوان نمی‌تواند کشت کند؛ اگر درصد کمی از این حمایت‌ها رد اختیار کاملینا قرار گیرد هم ماندگارتر  و هم کمک بسیار زیادی به استقلال کشور می‌کنند، اما تا به حال دولت هیچ کمک و حمایتی در این زمینه نکرده است.

کهریزی خاطرنشان کرد: انتظار داریم که دولت همچون سایر محصولات تسهیلاتی را در اختیار کشاورزان این محصول قرار دهد و اینکه نخبگان نیز سعی کنند که با تفکر و توانایی خود به دنبال رفع نیازهای جامعه باشند.

 

کهگیلویه و بویراحمد   بانوی بسیجی که با ۳۰۰ هزارتومان کارآفرین برتر استان شد+تصاویر

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرس؛ بسیج قلب تپنده و بسیجی شریان حیاتی یک ملت است، بسیجی می تواند با انقلابی که در خود به وجود می آورد در اطرافیان و جامعه نیز دگرگونی و تحول ایجاد کند.

در هفته بسج به سراغ یکی از کارآفرین های برتر استان رفتیم از نزدیک در جریان فعالیت های وی قرار بگیریم.

 صبح زاگرس: لطفا خود را به صورت کوتاه معرفی نمایید:

اکرم ظهرابی هستم، حدود ۲۲ سال سابقه بسیجی دارم، هم اکنون ۶ سال است که به عنوان فرمانده پایگاه بسیج خضرا درمادوان سفلی فعالیت می کنم.

 صبح زاگرس: چگونه وارد عرصه کارآفرینی شدید؟ آیا بامشکلی در این راه مواجه بوده اید؟

همیشه به فکر حل کردن مشکلات مردم بودم حتی به صورت جزئی، یک تابلو فرش کوچکی داشتیم که آن را به فروش رساندیم و لوازمی که برای قالی بافی و خیاطی بود را تهیه کردیم.

 

 

در سال اول کلاس های خیاطی را برگزار کردیم و حدود ۹۰ نفردرکلاس ها شرکت کردند، که منجر به تولید ۳ کارگاه شد.

این کارگاه ها شامل تولیدی انواع بالش، گلیم، نمد، خیاطی، قالی بافی، همچنین صنایع دستی تزئینی و صنایع تبدیلی مثل ترشیجات و کشت و بسته بندی سبزیجات و صیفی جات، و بسته بندی و فروش گیاهان دارویی و تولید و فروش نهال گردو، سیب و بادام، و کشت و فروش بوته فلفل، بادمجان، وگوجه فرنگی و گل های تزئینی است، که در مادوان سفلی وجود دارد،بعضی از این بانوان نیز به صورت خانگی در خانه کار می کنند که ما محصولات آن ها را به فروش می رسانیم.

 

 

مشکلات بسیاری دراین راه وجود داشت که باتوکل برخداوند و صبوری این  سختی ها را پشت سر گذاشتیم.

صبح زاگرس: تاکنون چند نفر صاحب شغل شدند؟ برای پیشبرد اهدافتان چه پیشنهادها و راهکار هایی دارید؟

از ابتدای امسال تاکنون ۹۹ نفر در عرصه اشتغال زایی صاحب شغل و درآمدشدند اما در طول این ۶ سال ۴۵۰ نفر را دراین کارگاه های تولیدی کار می کنند.

 

 

وی در ادامه گفت: درهفته بسیج  بحث اردوی جهادی را داریم که انتظار داریم مسئولین از ما حمایت کنند، و همچنین در حوزه بانوان لوازم مورد نیاز کار را تهیه کنند تا بانوان بیشتری در این عرصه وارد شوند و استان ما از نظر اقتصادی رشد بیشتری داشته باشد.

 

همچنین ما مکان مناسبی برای عرضه تولیدی های خود نداریم بیشتر افراد این وسایل را ازاستان های همجوار خرید می کنند، درحالی که ما در استان ای محصولات را تولید می کنیم اما فضا و مکان مناسبی برای عرضه و فروش آن ها نداریم.

 

 

وی در پایان گفت: امیدواریم که همه مسئولان به مسائل حوزه بانوان توجه بیشتری کنند مخصوصا در بحث اشتغال زایی واختصاص دادن یک مکان برای بانوانی که در عرصه کارآفرینی مشغولند تا چرخه اقتصادی استان ما بهتر بچرخد، و همچنین شرایطی را به وجود بیاورند تا ما این محصولات را که از کیفیت بالایی برخوردارند، بتوانیم به دیگر استان ها صادر کنیم.

 

تصاویر تکمیلی در زیر مشاهده می کنید:

 

                                گلستان   با دو چرخ خیاطی شروع کردم/ پول ساخت خانه ام را صرف ساخت کارگاه کردم

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از گلستان ما به نقل از کلاله خبر، زینب احمدی فرمانده پایگاه بسیج روستای ابوذر شهرستان کلاله در گفتگویی اظهار داشت: خیاطی را از ۲۰ سالگی و با دو چرخ خیاطی شروع کردم و براساس فرموده مقام معظم رهبری مبنی بر "هر خانه، یک کارخانه" فعالیت خود را در این زمینه توسعه دادم.

وی افزود: با تشویق مجموعه بسیج و حمایت های تبلیغاتی و معنوی آنها، هزینه ساخت خانه ام در شهر را صرف ساخت کارگاه تولیدی در روستا کردم تا به این واسطه زمینه اشتغال برای بیش از ۱۰ نفر مهیا شود.

کارآفرین کلاله ای ادامه داد: پس از ۵ سال تعداد چرخ های خیاطی را به ۳ چرخ و با هزینه نزدیک به ۹ میلیون تومان برای ساخت کارگاه و ۱۴ میلیون تومان(سال ۹۷) این تعداد را به ۷ چرخ خیاطی افزایش دادم.

احمدی تاکید کرد: تولیدی های این کارگاه با قیمت نازل و با خدمات پس از فروش به بازار عرضه می شود.

فرمانده پایگاه بسیج با تشکر از حمایت های بسیج، گفت: با تشویق بسیج و در اختیار قرار دادن غرفه های فروش به بنده و در کنار آن بازاریابی برای فروش تولیدات کارگاه، فارغ از حقوق ماهیانه ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار تومانی افراد مشغول در کارگاه، ماهیانه درامدی نزدیک به ۲ میلیون تومان دارم.

وی گفت: به فکر این هستیم که در آینده نزدیک کار بسته بندی و چاپ مارک لباس ها را هم انجام دهیم تا از هزینه های اضافی در این زمینه جلوگیری شود.

گفتنی است قبل از این، افراد مشغول در این کارگاه در خانه های خود و تحت مدیریت خانم احمدی فعالیت می کردند

همچنین سرهنگ پاسدار محمود بیات فرمانده سپاه شهرستان کلاله در مراسم افتتاح این کارگاه قول واگذاری تسهیلات ۲۰ میلیون تومانی داد.

 

kalalekhabar_ir_1.jpg

kalalekhabar_ir_10.jpg

kalalekhabar_ir_2.jpg

kalalekhabar_ir_3.jpg

 

 

 

 

 

kalalekhabar_ir_9.jpg

 

 

گیلان

کارآفرینی کشاورز بسیجی با استحصال نیشکر در صومعه سرا

محمد علی قربانزاده در گفت و گو با خبرنگار ۸دی با اشاره به فعالیتش در طرح استحصال نیشکر، اظهار کرد: نیشکر از سالیان گذشته در روستای ما کشت می شد و در کنار برنج کاری نیشکر هم می کاریم.

وی افزود: کارم را از یک هزار و ۵۰۰متر سطح زیرکشت شروع کردم و تا شش هزار متر هم رساندم که متأسفانه بازار کشش فروش نداشت اما حدود ۱۰سالی که تا سه هزار متر کشت نیشکر داشتیم.

کارآفرین صومعه سرایی با بیان اینکه امسال بعد از گذشت ۱۰سال چهار هزار متر سطح زیر کشت دارم در رابطه با کیفیت محصول نیشکر، گفت: نیشکری که در صومعه سرا کشت می شود فروش آن تضمینی است.

 

 

قربانزاده اضافه کرد: یکی از مشکلاتی که وجود دارد این است که افراد سودجو شکر مازندران را در بازار به مردم می فروشند.

کارآفرین صومعه سرایی بیان کرد: هفت ماه کشت طول می کشد و به همین دلیل عملا نمی توانید کشت دوم داشته باشید.

وی با تأکید بر اینکه نیشکر کاری هزینه بردار است و باید توسط خود کشاورز انجام شود، گفت: چون کار سختی است اگر بخواهید کارگر بگیرید نصف درآمد بابت هزینه می رود.

 

مازندران

کارآفرینی بانوی بسیجی در مسیر اقتصاد مقاومتی/چرخیدن چرخ زندگی با تسهیلات اشتغالزایی بسیج

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از  بلاغ، نمایشگاه هنرهای دستی بانوان شهرستان نور با بیش از ۱۰۰۰ اثر از بانوان هنرمند نوری در دانشگاه مازیار برپا شد.

پروانه عشقی مهربان، کارآفرین بسیجی که با همت و تلاش خود با آموزش صنایع دستی به بانوان شهرستان نور کارآفرینی کرد و به اقتصاد مقاومتی و مصرف کالای ایرانی در شهرستان نور معنای تازه‌ای بخشید.

این بانوی هنرمند متولد ۱۳۵۴ است که با علاقه شخصی خود کار بافندگی را از منزل آغاز و به عنوان پشتیبان صنعتی از طرف گردشگری در استان شناخته شد.

پروانه عشقی مهربان در گفت و گو با خبرنگار ما اظهارکرد: با برپایی نمایشگاه در روستاها، زنان روستایی با کارم آشنا شدند و کارهای مختلف هنری را به آن‌ها آموزش دادم.

وی گفت: به طور انفرادی بافندگی، چرم‌دوزی، نمد، جاجیم، مشبک، تابلو، زیورآلات، و … را آموزش داده و تولید می‌کنیم.

این کارآفرین بسیجی تصریح کرد: از سال ۸۰ تاکنون به ۵۰۰ بانو کارهای هنری مختلف را آموزش دادم و اکنون در شهرستان نور پس از هشت سال ۲۵۰ نفر در روستاها و شهرها هنرهای مختلف را آموزش دیده‌اند، در روستاها با مبالغ کمتر آموزش می‌دادم و از کسانی که توان پرداخت مبلغ آموزشی را نداشتند مبلغی دریافت نمی‌کردم اما پس از آموزش در تولیدات به ما کمک می‌کردند و همچنین در روستاها مواد اولیه را برای کسانی که آموزش دیده بودند می‌بردیم و پس از تحویل کار به آن‌ها دستمزد پرداخت می‌کردم.

وی اظهارکرد: بین شاگردانی که در رشته‌های مختلف آموزش دادم، افراد توانمندتر را انتخاب و به عنوان مربی یا استاد به کسانی که خواستار آموزش در آن رشته هستند، معرفی می‌کنم و در حال حاضر ۱۰ نفر در رشته‌های مختلف خودشان نیز به عنوان کارآفرین مشغول به آموزش و تولید هستند.

عشقی مهربان با اشاره به انجمن بانوان خلاق افزود: حدود ۲۵۰ نفر در نور آموزش دیدند و مشغول به کار هستند که با کارهای هنری مختلف برای خود درآمد کسب می‌کنند و همه این بانوان زیرمجموعه این انجمن هستند و به عنوان یک خانواده بزرگ از بانوان هنرمند شهرستان در کنار هم مشغول به کار هستیم و بسیاری از زنان بدسرپرست و بی سرپرست با این آموزش مخارج زندگی خود را تأمین می‌کنند.

این بانوی کارآفرین افزود: از بسیج سازندگی وامی برای مغازه و کارگاه دریافت کردم و به عنوان پشتیبان از صنایع گردشگری نیز وام دریافت کردم که در مجموع این کارگاه و مغازه علاوه بر آموزش، تولید و اشتغالزایی برای بانوان شهرستان بازار فروش نیز محسوب می‌شود.

این بانوی هنرمند گفت: به دنبال ایجاد شرکت تعاونی برای بانوان هنرمند شهرستان هستیم و در حال حاضر تولیدات ما غیر از شهرستان به چند شهر مازندران فرستاده می‌شود و به دنبال صادرات صنایع دستی شهرستان نیز هستیم و با توجه به حمایت از کالای ایرانی و تولیدات داخلی که با کیفیت بالاتر از برخی کالاهای خارجی تولید می‌شود باید از طرف ارگان‌های مربوطه حمایت شویم تا با ایجاد اشتغال تلاش کنیم تا تولیدات را به خارج از کشورصادر کنیم و در مجموع صنایع دستی از جمله مشاغل خانگی زودبازده و پردرآمد است که کمتر دیده می‌شود.

مسئول مجموعه بانوان خلاق شهرستان نور با اشاره به اینکه شهرستان نور یک شهرستان گردشگرپذیر است که مسافرانی از نقاط مختلف کشور و خارج از کشور به این شهرستان سفر می‌کنند خواستار حمایت مسئولان مربوطه از بانوان شهرستان و ایجاد جایگاه مناسب برای نمایشگاه و اختصاص غرفه‌های رایگان به تولیدات داخلی و کارهای دستی بانوان شهرستان شد.

وی در پایان گفت: با برپایی این نمایشگاه‌ها مردم و گردشگران با صنایع دستی و تولیدات داخلی بیشتر آشنا می‌شوند و نیز سبب ایجاد بازار فروش برای تولید کنندگان شهرستان خواهد شد.

 

آذربایجان غربی

بدلیجات چینی دشمن گوهر ایرانی/ پیشرفت کار با تسهیلات اقتصاد مقاومتی اوج گرفت

مصطفی چهره پرداز، گوهرتراشی است که در گفت و گو با خبرنگار اروم‌نیوز، می‌گوید: کار گوهر تراشی را از ۱۰ سال پیش آغاز کرده و امروز با تولید کارگاهی موجب اشتغال ۵ نفر دیگر شده است.

وی، ادامه می دهد: ۲۵ سال است که بسیجی ام و به این بسیجی بودنم مفتخرم چرا که در راستای تحقق آرمان های مقام معظم رهبری و تحقق حمایت از کالای ایرانی گام بر میدارم.

 

 

این کارآفرین جوان، می گوید: اکنون تولیدات بیشتر در سطح ملی صورت می گیرد و در سال گذشته توانستیم با ۳۵۰ میلیون ریال تسهیلات کم بهره اقتصاد مقاومتی در گسترش کار خود گام برداریم.

وی، تصریح می کند: در سال های گذشته نسبت به انجام معاملاتی با کشور های ترکیه، عراق و سوریه اقدام کرده و موفق بودیم اما با کاهش امنیت در کشور عراق و سوریه این معاملات قطع شده و متداوم نبوده است.

چهره پرداز، اظهار می کند: امیدواریم مسئولان اجازه گسترش بدلیجات چینی در داحل کشور را ندهند چرا که این بدلیجات قابل چینی اجازه استقبال مردم از گوهر و جواهرات سنگی را نمی دهد.

وی، عنوان می کند: بدلیجات چینی تنها باعث از بین رفتن سرمایه ملت می شود و هیچ گونه مزایایی ندارد درحالی که‌گوهر و سنگ های تزئینی قابل بازیافت بوده و می توان دوباره خرید و فروش داشت.

این کارآفرین، تاکید می کند: مواد اولیه گوهر تراشی از خراسان، خراسان جنوبی، آذربایجان غربی و شرقی تهیه شده و مشکلی در تهیه این مواد اولیه وجود ندارد چرا که ایران مملو از سنگ های زیبا و تزئینی است که حتی بسیاری از معاون با وجود کشف شدن هنوز به بهره برداری نرسیده اند.

 

خراسان شمالی

حمایت بسیج سازندگی، مرغداری کارآفرین راز و جرگلانی را احیاء کرد

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از پایگاه خبری عصر اترک، موسی رشیدپور جوان ۲۵ ساله از روستای گوئینیک شهرستان راز و جرگلان، با حمایت های بسیج سازندگی، در سال ۹۴ عزم به احداث پرورش مرغ گوشتی ارگانیک در بخش راز کرد که هم اکنون بخش اعظمی از نیازهای گوشتی شهرستان را تامین می کند.

موسی رشیدپور در گفتگو با خبرنگار ما، از چگونگی راه اندازی مرغداری ارگانیک خود می گوید: ما اگر در منطقه و زادگاه خودمان نتوانیم اشتغال زایی و شغل ایجاد کنیم، هرگز در شهرهای دیگر با وجود اجاره بها، ایاب و ذهاب و عدم شناخت بازار هدف نمی توان کاری انجام داد.

وی افزود: بنده فرمانده پایگاه بسیج روستای گوئینیک بودم، بسیجی ها از تسهیلات اقتصاد مقاومتی و بسیج سازندگی سپاه شهرستان با وام های به صرفه و راحت، شغل های پُر بازده راه اندازی کرده بودند، من هم با توجه به پتانسیل های اقتصادی و بومی منطقه تصمیم به راه اندازی پرورش مرغ ارگانیک گرفتم.

 

حمایت بسیج سازندگی، مرغداری کارآفرین راز و جرگلانی را احیاء کرد,

 

این کارآفرین شهرستانی با بیان این که از سال ۹۴ با ۳۰۰ جوجه آغاز به کار کردم گفت: در ابتدا با وجود حساسیت خاص این جوجه ها با نژاد "راس" که از شهر رشت خریداری می کردم، تلفات جوجه ها زیاد بود و بهر وری کارمان خیلی پائین بود.

وی در ادامه افزود: در مرغداری استفاده از خنک کننده های سنتی، عدم توجه به سروصدای محوطه مرغداری،  نحوه ی دان و پس دان و عدم توازن در تغذیه از فعالیت های سنتی ما بود که سبب شد در ابتدای کار تلفات جوجه زیاد باشد از طرفی به لحاظ مالی در مضیقه بودیم.

رشیدپور با اشاره به تسهیلات و اقدامات بسیج سازندگی در رونق گرفتن شغلش، اظهار کرد: بسیج سازندگی شهرستان با ارائه کلاس های مشاوره ی راه اندازی مرغداری بومی محلی و گوشتی، معرفی به مرغداری های بزرگ استان باعث شد تا رونق در کارم ایجاد شود.

وی ادامه داد:  مشاهده نحوه پرورش جوجه های گوشتی از نزدیک سبب افزایش آگاهی و بازده مرغداری و کاهش تلفات جوجه ها شد و با پیگیری های صورت گرفته وام ۱۵ میلیون تومانی نیز جهت گسترش مرغداری در ماه های آینده دریافت خواهم کرد.

وی تصریح کرد: هم چنین بسیج سازندگی بخشی از بازار هدف ما را در شهرستان توسط بسیجیان برای مصرف خانگی تامین می کرد.

کارآفرین مورد حمایت بسیج سازندگی،  با اشاره به نحوه عرضه و تقاضای مرغ های ارگانیک می گوید: بنده از سال ۹۴ با ۳۰۰ جوجه یک روزه با زمینی به مساحت ۱۴۰ متر زیربنا پرورش مرغ گوشتی را آغاز کردم. در هر سال چهار مقطع ۴۵ روزه در فصول پائیز تا بهار جوجه ها آماده فروش به بازار می شوند که در هر مقطع حدود یک هزار جوجه پرورشی به فروش می رسند.

رشیدپور افزود: از طرفی چون کشتارگاه صنعتی در شهرستان وجود ندارد همه ی مرغ های پرورشی به صورت زنده یا کشتار سنتی در شهرستان به فروش می رسد و نیاز شهرستان را تاحدودی تامین می کند.

وی با بیان این که این مرغداری برای ۵ نفر به طور مستقیم ایجاد شغل کرده، گفت: علاوه بر اعضای خانواده ام برای ۶ نفر دیگر به طور غیر مستقیم نیز اشتغال ایجاد کرده است.

موسی رشید پور با بیان این که فقط بسیج سازندگی در شهرستان برای گسترش و رونق کسب و کار ما دستگیری و حمایت کرده، عنوان کرد: متاسفانه با رایزنی هایی که با اداره منابع طبیعی شهرستان راز و جرگلان جهت احداث یک مرغداری نیمه صنعتی در اراضی تحت پوشش این اداره داشتیم، ولیکن با بهانه هایی ما را حمایت نمی کردند و حتی زمینی برای دفع فضولات مرغداری واگذار نکردند.

وی تصریح کرد: اداره جهاد کشاورزی شهرستان در حوزه مجوز، بهداشت و مشاوره پشتیبان ما بودند.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد