پای مافیای واردات در کفش ایرانی/ واردات بیش از ۸۱۶میلیارد ریال کفش در سال ۹۶
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، در حالی رهبر معظم انقلاب سال جدید را سال «حمایت از کالای ایرانی» نامگذاری کردند و سال هاست بر حمایت از این موضوع تاکیدات فراوانی دارند که واردات بی رویه باعث
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، در حالی رهبر معظم انقلاب سال جدید را سال «حمایت از کالای ایرانی» نامگذاری کردند و سال هاست بر حمایت از این موضوع تاکیدات فراوانی دارند که واردات بی رویه باعث گلایه مندی تولیدکنندگان داخلی، تعطیلی یا نیمه فعال شدن کارخانجات، بیکاری جوانان و عدم حمایت از تولیدات داخلی و بومی شده است.
اگر سری به بازار کفش در چهارراه رسولی زاهدان زده باشید به وضوح مشاهده می کنید که قریب به اکثر کفش ها خارجی بوده و به صورت قاچاق از مرزهای کشور وارد استان سیستان وبلوچستان شده اند. این قاچاق و واردات تنها مختص چهارراه رسولی بزرگترین مرکز تجاری زاهدان نبوده بلکه در تمامی استان های کشور شاهد رونق این موضوع در بازار کفش هستیم.
کفش هایی با برندهای مختلف که قیمت های بالایی هم به خود اختصاص داده اند به گونه ای که قیمت یک کفش ورزشی از نوع خارجی در این بازار از ۸۰ هزار تومان شروع و به قیمت های نجومی ختم می شود البته این قاچاق بی رویه در زمینه پوشاک و کیف خارجی هم قابل مشاهده است به نحوی که کمتر جنس ایرانی را در این بازار تجاری می توان جستجو کرد.
علی ای حال توجه به تولیدات بومی، حمایت از تولید کنندگان داخلی، رسیدن به خودکفایی و استفاده از توان و ظرفیت تولیدات داخلی و بومی راهکارهای مهمی برای دستیابی به رونق اقتصادی محسوب می شوند؛ موضوعی که بارها مقام معظم رهبری در سخنان گوهر بار خود به اهمیت آن تاکید فراوانی کردند و استفاده از کالای داخلی را اهرمی مناسب برای بی نیازی و استقلال کشور در عرصه بین المللی دانستند.
در همین راستا در یازده ماهه سال ۹۶ حدود ۸۱۶/۱۶۹/۱۲۱/۸۶۷ ریال انواع کفش ها بارویه از چرم طبیعی یا چرم دوبار ساخته شده، کفش های ضدآب با رویه کائوچو یا پلاستیک، کفش های ورزشی و غیره به ارزش ۲۴/۱۶۷/۵۰۸دلار از کشورهای امارات متحده عربی، چین، آلمان، ایتالیا، پرتغال، مالزی، ترکیه و غیره وارد کشور شده است.
پای مافیای واردات در کفش ایرانی
در ادامه نیز شجری رئیس اتحادیه کفش دست دوز تهران با اشاره به اینکه ۲۵برند خارجی عرضه کفش در ایران فعالیت میکنند، به فارس گفت: در شرایطی که تولیدکنندگان داخلی کفش با ۵۰درصد ظرفیت فعال بوده و روزبهروز بر مشکلات فعالان این صنعت افزوده میشود، مشخص نیست چرا اجازه فعالیت به برندهای خارجی کفش که بیشتر شبیه مافیا هستند، داده میشود. این برندها محصولات خود را با قیمتهای بسیار گزاف و بدون هیچگونه خدماتی عرضه کرده و موجب خروج ارز از کشور میشوند.
لشگری رئیس هیئت مدیره جامعه صنعت کفش ایران هم ۱۰ مرداد ماه سال گذشته در گفت و گو با یکی از رسانه ها با تأکید بر اینکه برای مدیریت واردات کفش به کشور باید گمرکات اقدامات لازم را انجام دهند، تصریح کرد: برخی با کم اظهاری قوانین را دور زده و به راحتی با کمترین هزینه کالاهای خود را وارد کشور میکنند.
وی با اعلام اینکه صنعت کفش کشور ظرفیت اشتغال ۵۰۰ هزار نفری را دارد، گفت: به شرط حمایتهای لازم از این صنعت حتی امکان افزایش دو برابری اشتغال ۵۰۰ هزاری هم در این صنعت وجود دارد.
اضافه کرد: متأسفانه برخی به صورت قانونی زیره و ریه کفش را وارد و در داخل کشور آنها را مونتاژ میکنند که این موضوع یک تهدید برای شاغلین صنعت کشور به شمار میآید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰