تاریخ انتشار : چهارشنبه 26 آبان 1400 - 18:57
کد خبر : 143877

بالاترین سطح اجرای جهش تولید کشور به کردستان اختصاص یافته است

بالاترین سطح اجرای جهش تولید کشور به کردستان اختصاص یافته است

 محمدفریدسپری امروز(۲۶ آبان)،در چهارمین جلسه طرح جهش تولید در دیم زارهای استان گفت : با افزایش ۲.۵ برابری سطح کشت در این طرح نسبت به سال گذشته میتوان امید برداشتی دو چندان را داشت. محمد فرید سپری به برنامه ابلاغی طرح جهش تولید در دیم زارهای استان کردستان به تفکیک اظهار داشت : سطح زیر

 محمدفریدسپری امروز(۲۶ آبان)،در چهارمین جلسه طرح جهش تولید در دیم زارهای استان گفت : با افزایش ۲.۵ برابری سطح کشت در این طرح نسبت به سال گذشته میتوان امید برداشتی دو چندان را داشت.

محمد فرید سپری به برنامه ابلاغی طرح جهش تولید در دیم زارهای استان کردستان به تفکیک اظهار داشت : سطح زیر کشت برای استان کردستان ۲۶۰هزار هکتار گندم،۹۶هزار هکتارجو، ۴۰ هزار هکتار نخود، ۱۲ هزار هکتار عدس، ۵۳ هزار هکتار گلرنگ و ۱۹ هکتار علوفه تعیین شده است.  

وی به میزان بارندگی موثر سال زراعی جاری اشاره کرد و افزود : در نمودار کلی، بارشها تا به امروز ۱۱ درصد نسبت به میزان بارش سال گذشته کاهش داشته اما در برخی از شهرستانها که نقطه ثقل زراعت استان می باشند افزایشهای محسوسی داریم و انشاالله شاهد بهاری مناسب با راهنمایی کارشماسان بخش برای اجرای فعالیت‌ لازم توسط کشاورزان باشیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی در ادامه افزود: سطح زیر کشت طرح جهش تولید تا به امروز ۲۹۵ هزار هکتار بوده که عملکرد بسیار خوبی در زمینه گندم و دانه های روغنی داشته ایم و امید آن می رود در بحث نخود علوفه ای، گلرنگ و جو با برنامه های ترویجی بیشتر، جهت همگام سازی با برنامه ابلاغی پیش برویم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی در ادامه ضمن اشاره به برنامه های مشارکتی ترویجی در جهت تنویر افکار کشاورزان گفت : استفاده از مولفه های مختلف در امر آموزش کشاورزان برای همسو سازی آنان در راستای استفاده از ایده های نو و به کارگیری محققین و کارشناسان ترویج جهت تغییر نگرش نسبت به ایجاد تغییرات بنیادین در روش های سنتی تولید من جمله روشهای بی خاک ورزی، کم خاک ورزی، و مبارزه با علفهای هرز میتواند گام های موثری در پیشبرد اهداف طرح جهش تولید در دیم زارها باشد. 

وی به تولید محتوا جهت ایجاد رفتارهای انگیزشی اشاره نمود و تصریح کرد: استفاده از روش های بارش فکری جهت برانگیختگی خلاقیت در گروههای کاری برای خلق یک اثر ترویجی ، باعث تولید محتوایی پویا شده و به اعضا کمک میکند ضمن اتحاد در محیطی مثمر، محتوائی مثمر و انگیزشی تولید نمایند . 

وی افزود: شما میتوانید در این روشها با جمع‌بندی نظرات به بهترین نتایج برسید و با مدیریت دقیق این فرآیند بهترین نتایج را به دست آورید و موفقیت بهتری در تولید محتوا در ترویج حاصل خواهد شد.

انتهای پیام

در ادامه جلسه معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان افزود : با همکاری سازمان تحقیقات بزودی گواهی مهارت تراکتورداران صادر و به برنامه ریزی خود جهت واگذاری تسهیلات برای ۱۰۰۰ دستگاه ادوات کشاورزی جامه عمل می پوشانیم.

محمد صالح احمدی ، فعالیت میدانی کارشناسان پهنه و نظارت مستمر آنان بر دیم زارها را خواستار و تصریح کرد: کارشناسان پهنه موظفند علاوه بر ثبت اطلاعات به روز پهنه ی خود در سامانه مربوطه، حضورجامع میدانی در پهنه تحت پوشش خود داشته و تمامی مراحل کاشت، داشت و برداشت را به صورت دقیق بررسی نمایند . 

وی هم چنین همکاری مسئولین واحدهای زراعت، مکانیزاسیون، معاونین فنی ، روسای ادارات ترویچ و حتی واحد های طرح و برنامه با کارشناسان پهنه را به دلیل گستردگی سطح پهنه ها خواستار شد.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد