تصویب کلیات طرح صیانت از سلامت اداری شهرداری تبریز

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری فارس از تبریز، روح الله دهقاننژاد، رئیس کمیسیون ارزیابی، تحقیق، نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تبریز در خصوص طرح صیانت از سلامت اداری اظهار کرد: این طرح که یک فوریت بود در کمیسیون مورد بررسی شد. وی با
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری فارس از تبریز، روح الله دهقاننژاد، رئیس کمیسیون ارزیابی، تحقیق، نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تبریز در خصوص طرح صیانت از سلامت اداری اظهار کرد: این طرح که یک فوریت بود در کمیسیون مورد بررسی شد.
وی با بیان اینکه طرح صیانت از سلامت اداری با نگاه به اسناد بالادستی تهیه شده است، ادامه داد: شناسایی حفرههای فساد و ناامنی رابطه بین مفسدین و حمایت از افرادی که فساد را گزارش میدهند همگی از برنامه های این طرح به شمار می رود.
دهقاننژاد اظهار کرد: در دنیا ۴۰ درصد فسادها از طریق این طرح کشف میشود، در تهران و مشهد نیز آن را به کار می برند.
رئیس کمیسیون ارزیابی، تحقیق، نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تبریز گفت: در طرح صیانت از سلامت اداری افراد به صورت شناس و یا ناشناس پیام میدهند و مشخصات گزارش دهنده محرمانه خواهد بود.
دهقاننژاد افزود: نام طرح به صیانت سلامت اداری تغییر یافته و همچنین معاون مالی و اداری و معاون برنامهریزی نیز به این کمیته اضافه خواهد شد.
محمد حسن اسوتچی، خزانه دار شورای اسلامی شهر تبریز در ادامه بیان کرد: امیدواریم این طرح نتایج مثبتی داشته باشد، این طرح قبلا تحت عنوان کمیته کارگری مطرح شد که من موافق آن نبودم، این کمیته در کمیسیون برنامه و بودجه پیشبینی شده ولی اجرا نشده است.
وی با بیان اینکه اگر تشکیلاتهای مرتبط وظایف خود را به درستی انجام دهند نیازی به تشکیل چنین کمیتهای نیست، ادامه داد: همان طور که تشکیلات حراست به اذعان خودشان فقط وظیفه گزارش دارند اگر هر مجموعه وظایف خود را به درستی انجام دهد، نیازی به این نخواهد بود.
اسوتچی یادآور شد: مهمترین اصل محرمانهبودن اسامی افراد است که دغدغهای نداشته باشند.
دستت هر جا بند است، برو همانجا!
احد صادقی، دبیر شورای اسلامی شهر تبریز هم در ادامه اظهار کرد: تکیه کلامی از مناطق دائم به گوش ما میرسد که کارکنان خدوم و مورد اعتماد شهرداری را مخدوش میکند، افراد متخلف در حوزه شهرداری تبریز با حیثیت شهرداری بازی میکنند و میگویند: دستت هر جا بند است، برو همانجا! خواهشمندم با افرادی که این موضوعات را در مناطق مطرح میکنند، برخورد شود.
غلامرضا احمدی، نائب رییس شورای اسلامی شهر تبریز نیز در ادامه اظهار کرد: مطلبم ناظر بر دبیر کمیته صیانت از سلامت اداری است، شهروندان هنوز نمیدانند که میتوانند با بازرسی شهرداری و مناطق ارتباط داشته باشند.
نائب رییس شورای اسلامی شهر تبریز گفت: این طرح در راستای افزایش بعد نظارتی شورا است.
حدود و ثغور طرح صیانت از سلامت اداری
روح الله رشیدی، عضو شورای اسلامی شهر تبریز هم در ادامه افزود: اینکه کمیسیون صیانت از سلامت اداری تشکیل مییابد، دلیل آن چیست؟ دلیل این مصوبه چیست؟ به نظر باید از شهرداری بخواهیم ادارات ذیربط را فعال کنند.
وی در ادامه با بیان اینکه لازم است که شکل اجرای این موضوع تبیین شود، اذعان داشت: حدود و ثغور این سامانه و تمایز آن با دیگر سامانهها باید مشخص و تصویب شود.
رشیدی افزود: دردمندی زیاد است، اگر تصویب شود انبوهی از مسائل به اینجا ارجاع داده خواهد شد، باید مشخص شود چه موضوعاتی میتواند در این سامانه مطرح شود.
عباس رنجبر؛ شهردار تبریز هم در این خصوص اظهار کرد: بنده از این طرح استقبال میکنم ولی باید فرآیندهای در این طرح مشخص شود تا شاهد حجم گستردهای از پیامها نباشیم، این موارد تا زمانی که به نقطه تشخیص نرسیده است، قابلیت اجرایی ندارد.
وی ادامه داد: اگر فرآیند این امر مشخص نشود، شاهد ارسال انبوه نامهها خواهیم بود، ولی باید در پالایش موضوعات نیز پیشبینیهایی داشته باشیم.
شهردار تبریز اذعان کرد: قبل از اینکه گزارشات به کمیسیون بیاید، باید پالایش های لازم صورت گرفته و راهکاری تعیین شود.
کلیات طرح صیانت از سلامت اداری که پیش از این با نام ” سوت زنی فساد” توسط رئیس شورای اسلامی شهر تبریز ارایه شده بود، مورد موافقت اعضای شورا قرار گرفت.

برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰