تاریخ انتشار : سه شنبه 1 تیر 1400 - 13:34
کد خبر : 118864

کشف ۱۱۷۰ تن جو و ذرت دامی احتکار شده در اسدآباد

کشف ۱۱۷۰ تن جو و ذرت دامی احتکار شده در اسدآباد

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری مهر، داریوش جودکی اظهار کرد: حسب گزارش اداره کل اطلاعات و سازمان صمت استان مبنی بر مغایرت در موجودی انبار و موجودی سامانه جامع انبارها احتکار مقدار یک‌هزار و ۱۷۰ تن جو و گرانفروشی جو، ذرت دامی و کنجاله

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری مهر، داریوش جودکی اظهار کرد: حسب گزارش اداره کل اطلاعات و سازمان صمت استان مبنی بر مغایرت در موجودی انبار و موجودی سامانه جامع انبارها احتکار مقدار یک‌هزار و ۱۷۰ تن جو و گرانفروشی جو، ذرت دامی و کنجاله سویا محرز و پرونده وی به تعزیرات حکومتی اسدآباد ارسال شد.

وی ادامه داد: شعبه رسیدگی کننده نیز پس از طی تشریفات قانونی مشارالیه را به پرداخت مبلغ ۲۸ میلیارد و ۳۴۵ میلیون و ۶۲۸ هزار و ۹۳۰ ریال بابت گران فروشی و علاوه بر الزام به فروش کل کالای احتکاری در شبکه توزیع با نظارت سازمان صمت بابت احتکار مبلغ ۲۴ میلیارد و ۹۹۹ میلیون و ۶۳۲ هزار ریال که در مجموع متهم این پرونده ۵۳ میلیارد و ۳۴۵ میلیون و ۲۶۰ هزار و ۹۳۰ ریال در حق صندوق دولت جریمه شد که پرونده هم اکنون در اجرای احکام این شهرستان در حال اجرا است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان همدان افزود: با تشکر از مردم عزیز و فهیم بابت همکاری با ما، تقاضا داریم موارد تخلف را به تلفن ۳۲۵۲۳۴۴۲ اداره کل، تلفن گویای ۱۲۴ و سامانه www.۱۲۴.ir سازمان صنعت، معدن و تجارت، سامانه پیامکی ۳۰۰۰۰۰۱۳۵ و تارنمای t۱۳۵.ir. اطلاع بدهند تا در کمترین زمان رسیدگی شود.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد