تاریخ انتشار : شنبه 18 بهمن 1399 - 9:43
کد خبر : 91206

از خون سلیمانی تا اشک پریشانی

از خون سلیمانی تا اشک پریشانی

زیاد دور نیست از لحظه کوچ عاشقانه و عارفانه‌ات، چنانکه گفته بودی «جانم به لبم رسیده، چرا شهید نمی‌شوم؟» باید باور کنیم که رسالتت تمام شده؟ اما نه گویا رسالتی دیگر برایت مهیا گشته است. نهیبی باید بر روح و جانمان زنیم که ازاین‌پس دیگرانی بپاخیزند و عَلَم بر دوش گیرند که اگر غیر از

زیاد دور نیست از لحظه کوچ عاشقانه و عارفانه‌ات، چنانکه گفته بودی «جانم به لبم رسیده، چرا شهید نمی‌شوم؟» باید باور کنیم که رسالتت تمام شده؟ اما نه گویا رسالتی دیگر برایت مهیا گشته است. نهیبی باید بر روح و جانمان زنیم که ازاین‌پس دیگرانی بپاخیزند و عَلَم بر دوش گیرند که اگر غیر از این بود هرگز میدان را خالی نمی‌کردی، هرگز…

از نبودنت تا مغز استخوان جهان سوخت، به کجا چنین شتابان ای محبوب دل‌ها! مسیر رفتنتان را از فرودگاه بغداد تا آسمان‌ها سیر می‌کنیم و هرکداممان واژه‌هایی از ذهن به قلم جاری کرده و از شما می‌نگاریم تا پاسی از بامداد، آنی که به وقت تو عزیزتر از جانمان نامگذاری شد به حکم دلدادگی! چه سخت است تأمل این حدیث آنگاه که از ابعاد گوناگون پیرامون شخصیتتان سخن به میان می‌آید هیچ اشاره‌ای به دیدگاه پژوهشی، فرهنگی و اندیشه اسلامی شما نمی‌شود.

شما را باید خوب شناخت تا بتوان برای ورود به میدان‌های نبرد، الگو گرفت. این شناخت دقیق مستلزم واکاوی ویژگی‌هایتان در عرصه‌های مختلف است.

بی‌شک، مکتب سلیمانی‌تان پشتوانه‌ای قوی برای پیمودن این مسیر الهی، اسلامی و انقلابی دارد و چه زیبا شعارهای این انقلاب و این نهضت بر مکتب سلیمانی می‌نشیند، از خون سلیمانی، از اشک پریشانی؛ فردا که بهار آید، صد لاله به بار آید …امشب شب آزادی است، جای شهدا خالی… ایران وطن ماست، خاکش کفن ماست … اتحاد- اتحاد-اتحاد/ ای ملت ما با هم متحد می‌شویم …/ تا برکنیم ریشه استثمار…/ درود، درود، درود…/ درود بر خمینی.

در مکتبتان چه فروغ المعانی دارد این عبارات که هرچه بصیرت بیشتر، به اخلاص عمل نزدیکتر و هرچه مخلص‌تر بصیرت بیشتر و چه خوب آموختید! چه نشان و آیت بجایی که خداوند در قرآن می‌فرمایند «اَللَّهُ وَلِیُّ الَّذینَ آمَنوا» و «یُخرِجُهُم مِنَ الظُّلُماتِ اِلَی النّور».

بعثت انقلاب و ختم قائله کدخداپرستی

و چه معنای جاودانه‌ای به این جمله بخشید که گستره امت اسلامی فراتر از مرزهای جغرافیایی است و شما مهر تأیید بر این مهم زدید.

امروز انقلاب خمینی کبیر است که با امامت حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، استوار و پابرجاتر، دوران درخشش را در دل بعثتش شروع کرده است و ذلت و حقارت دشمنانش را می‌بیند. برای زمانی که نه از صهیونیسم خبری باشد ونه از کدخداپرستانی که بخواهند مثل گذشته، ایران را به غرقاب پوچی، بی‌هویتی و مادی‌گرایی سوق دهند.

 ۴۲ سال است آمریکا و متحدانش از هیچ تلاشی برای مقابله با ایران اسلامی چشم نپوشیده و تمامی قوای نظامی، سیاسی و اقتصادی خود را به میدان آورده‌اند. طی این سال‌ها، هرروز بر استطاعت و قابلیت ایران افزوده شده و توان و قدرت آمریکا روز به روز به زوال نزدیک‌تر شده هرچند در این مسیر صعب‌العبور محنت‌های بی‌شماری بر ما گذشته است.

بسترسازی تشکیلات خودجوش در محور مقاومت

تبلور انقلاب اسلامی در جهان با برکاتی همراه بوده و جریانات مهمی در این باب داشته است؛ یکی از این جریانات مهم، بستر سازی تشکیلات خودجوشی چون محوریت مقاومت بوده است مسائل مختلف منطقه‌ای که در عراق، افغانستان، سوریه و لبنان به برکت انقلاب اسلامی شکل گرفت و با هدایت طلایه دارانی چون سردار سلیمانی به ثمر نشست.

ابتدا هسته‌های مقاومت را که در منطقه شکل می‌گرفت شناسایی و بعد با آن‌ها ارتباط برقرار کرده و گروه‌هایی که در مسیر مبارزه و جهاد قرار داشتند را تقویت می‌ساخت.

 سپس با پیوند این هسته‌ها در داخل مناطق و تبدیل به حلقه‌های مقاومت توانست اثرگذاری بیشتری در مقابله با استکبار جهانی و صهیونیسم داشته باشد، با اشغالگری مبارزه کند و به‌عنوان بازوی امن و علمداری حقیقت‌بین در کنار رهبران و دیگر طلایه دارانی چون شهید مغنیه که الحق بجاست از وی به عنوان چمران ثانی یاد کرد، گام بردارد.

سردار سلیمانی بعد از قرار دادن این حلقه‌ها در درون یکدیگر موجب تشکیل جبهه مقاومت شد که این اقدام پیوندی میان نهضت‌های آزادی‌بخش و حلقه‌های مقاومت محسوب می‌شود.

مکتبی که ندای نزدیک بودن سحر را سر داد

 حاج قاسم را باید یکی از برجسته‌ترین سیاستمدارانی دانست که در عرصه مذاکره گوی سبقت را از دیگران ربوده بود. او گروه‌های مختلف مقاومت را کنار هم جمع کرده و به آن‌ها جهت داد؛ او دارای بینش سیاسی عمیقی بود.

مقاومت بستر و فضای جنگ و حماسه نیست، اگر به مقاومت به‌عنوان یک فرهنگ نگریسته شود شاخه‌های متعددی در بر خواهد داشت که فرهنگ مقاومت در این عرصه جای بسی تأمل دارد فرهنگ مقاومت را اگر نهالی بدانیم که در زمین اسـلام آبیاری شود رشد و نمو پیدا کند.

اما اگـر هرس این نهال در دستان غرب بیفتد، ثمره‌ای جز لذت‌گرایی، راحت‌طلبی، فساد و فحشا و سقوط جامعه انسانی به پرتگاه را ندارد اگر نگاه عمیقی به مقوله مقاومت داشته باشیم بدین مقصود می‌رسیم که مقاومت خود جزئی از ارزش‌های دینی است.

احیای هویت ایرانی اسلامی یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی بود، هویتی که در نماد شجاعت، مقاومت، همدلی، ایثار، وحدت، استقلال، عزت و ایمان تجلی پیدا کرد. حاج قاسم که مقام معظم رهبری او را پرورش‌یافته مکتب امام (ره) نامید نماد هویت ایرانی و اسلامی بود، هویتی که کشورهای همسایه را دوست خود می‌داند و برای تعامل با دنیا دست بلند می‌کند ولی ذره‌ای از استقلال و آرمان خود کوتاه نمی‌آید.

ردپای مسلک نانوشته مقاومت و پیام پیروزی حق علیه باطل را می‌توان در پرچم برافراشته بر فراز حرم مطهر امام رضا (ع) جست. بیرقی که با عطر آیه کریمه «نصرمن الله و فتح قریب» مزین شده بود. نقش نگاره‌ای که بیانگر این رمز و راز بود؛ پیروزی از آن شماست؛ از آن در رکابان مکتب مقاومت.

شاهد این امر وعده الهی به نزدیک بودن زمان پیروزی مسلمانان، با نصرت و یاری الهی است:
«أم حسبتم أن تدخلوا الجنّه ولمّا یأتکم مّثل الّذین خلوا من قبلکم مّسّتهم البأساءوالضّرّاء وزلزلوا حتّی یقول الرّسول والّذین ءامنوا معه متی نصر اللّه ألا إنّ نصر اللّه قریب.»

و همانا وعدهٔ ما «صبح» است.

انتهای پیام

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد