آزمایشگاه کالاهای سلامت محور در همدان راه اندازی شد
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایرنا، ایرج خدادادی روز سه شنبه در نشست اعضای کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان همدان اظهار داشت: همه کالاهایی که احتمال استفاده از مواد تراریخته به عنوان ماده اولیه در تولید آن وجود
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایرنا، ایرج خدادادی روز سه شنبه در نشست اعضای کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان همدان اظهار داشت:
همه کالاهایی که احتمال استفاده از مواد تراریخته به عنوان ماده اولیه در تولید آن وجود دارد در این آزمایشگاه آنالیز و بررسی ژنتیکی می شود تا اختلاط احتمالی موجود در آن را مشخص کند.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی یک سازمان کاشف کالای قاچاق نیست بلکه سازمان نظارتی است و کار کارشناسی بر روی کشفیات نیروی انتظامی، سارمان صمت و اطلاعات سپاه توسط کارشناسان این مجموعه صورت می گیرد.
خدادادی اضافه کرد: همچنین برای احراز هویت کالاهای سلامت محور و اطمینان از کیفیت کالاهای خدمات محور در دستور کار این مجموعه است تا کالاهای غیراصلی وارد چرخه توزیع نشود.
وی بیان کرد: حوزه دارو و تجهیزات پزشکی متفاوت از کالاهای خوراکی، آرایشی و بهداشتی است چرا که چرخه عرضه آن بسیار بسته، محدود و نظارت شده است.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان ادامه داد: با وجود اینکه سالانه ۳۰۰ میلیارد تومان دارو برای این استان خریداری می شود اما با توجه به بررسی اسناد و فاکتورها قاچاق خاصی در این حوزه صورت نمی گیرد.
خدادادی احتمال داد: مگر اینکه در انتهای چرخه عرضه هنگام فروش دارو در داروخانه به مصرف کننده، خریداری غیر از مصرف کننده واقعی دارو را تحویل بگیرد که با توجه به سازمان های بیمه گر و وزارت بهداشت عزم جدی به راه اندازی نسخه نویسی الکترونیکی دارند در سامانه اسم دارو و مشخصات خریدار ثبت می شود.
وی بیان کرد: همچنین در حوزه تجهیزات پزشکی همه فاکتورهای فروش شرکت تجهیزات پزشکی به مراکز درمانی بررسی می شود که در ۹ ماهه امسال ۶۰ میلیارد تومان سند بررسی شد و تنها ۲ تخلف گرانفروشی و عرضه کالای تقلبی به جای اصلی رخ داده بود که متخلفان به دستگاه قضایی معرفی شدند.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: در حوزه تجهیزات پزشکی حدود چهار میلیارد تومان برگشت سرمایه به بیت المال داشتیم و ۳۰ پرونده قضایی برای متخلفان تشکیل و به مرجع قضایی ارسال شد.
وی ادامه داد: ۹ ماهه سال گذشته ۲ هزار و ۵۳۵ بازرسی داشتیم که امسال به ۲ هزار و ۸۴۸ بازرسی رسید همچنین بازرسی های مشترک با حضور تعزیرات، سازمان صمت و ناجا به ۲ برابر افزایش و به ۷۵۱ مورد رسید.
دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان همدان نیز گفت: ۲۱۶ میلیارد تومان کالای قاچاق ۹ ماهه سالجاری در این استان کشف شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۵ درصد افزایش داشته است.
حبیب مومیوند افزود: میزان کشفیات کالای قاچاق در بخش کالاهای سلامت محور در ۹ ماهه سال جاری ۱۳ برابر افزایش داشته است و از ۲۷ هزار به ۳۹۰ هزار قلم رسیده همچنین کشفیات صنعت و معدن سه برابر افزایش داشته است.
وی بیان کرد: استان همدان با توحه به افزایش میران کشفیات در کالاهای سلامت محور استان همدان رتبه سوم کشور را در این زمینه کشف کرده و در حوزه پیگیری های فرهنگی نیز تابستان امسال جایگاه سوم کشور را به خود اختصاص داد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰