وضعیت مرز باشماق بدتر از گذشته شده است/مرز «تته» بین کرمانشاه و کردستان بلاتکلیف است
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری فارس از سنندج، علی مویدیخرمآبادی ظهر امروز در سومین جلسه اصلی کمیسیون برنامهریزی هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان کردستان اظهار کرد: بازرسی مرزبانی بعد از بازرسیهای گمرک به لحاظ سیاسی به صلاح نیست چرا
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری فارس از سنندج، علی مویدیخرمآبادی ظهر امروز در سومین جلسه اصلی کمیسیون برنامهریزی هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان کردستان اظهار کرد: بازرسی مرزبانی بعد از بازرسیهای گمرک به لحاظ سیاسی به صلاح نیست چرا که این کار موجب میشود دیدگاهی به وجود آورد که هماهنگی و اطمینان بین متولیان امر وجود ندارد.
رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز خاطرنشان کرد: ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز صرفا مسؤولیت برخورد ندارد، کار و رسالت اصلی این ستاد، سیاستگذاری است و باید به طوری عمل کند که تجارت ما یک تجارت سالم و بدون هیچ انحراف و نشت قانون و مقررات باشد.
وی افزود: این بخش مقابلهای که در فرایند کار که در مرحله آخر قرار دارد، در رویکرد ستاد که معطوف به امر پیشگیری است شاید جایگاه آخر را به خود اختصاص میدهد.
مویدی گفت: ستاد یک مرکز تولید فکر و دانش به منظور سالمسازی تجارت است دنیا اگر از بحث قاچاق نجات پیدا کرده توانسته یک تجارت شفاف را ارائه کند.
وی عنوان کرد: تجارت و بازرگانی ما یک تجارت روشن و شفاف در منظر مردم نیست، در مرزهای ما برخلاف مرزهای مقابل ایران، محیطی پراسترس، ترددهای بیجا و تنش وجود دارد.
رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اضافه کرد: بهداشت و امکانات رفاهی در مرز باشماق صفر است و انسان از این وضعیت احساس شرم میکند.
وی با بیان اینکه وضعیت امروز مرز باشماق جای تاسف دارد، گفت: تا هرکس براساس قانون سرجای خود ننشیند نمیتوانیم امیدی به ساماندهی این وضعیت داشته باشیم.
مویدی اذعان داشت: الان هر کدام از دستگاهها در مرز همهکاره هستند، و همین یک دست نبودن مدیریت در مرز موجب بروز مشکلات شده است.
وی اضافه کرد: استان کردستان میتواند فرصتی برای کل کشور باشد چرا که به لحاظ جغرافیایی و استعدادهای خدادادی میتوان در همین نقطه تولید و صادر کنیم.
رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز افزود: وضعیتی که امروز در بحث زیرساختها در مرز باشماق داریم در گذشته نبوده اما کار زیادی برای انجام باقیمانده است.
وی اظهار کرد: مرز باشماق فرصتی برای ایجاد ۱۰ها و هزاران شغل و رفع بخش قابل توجهی از مشکلات اقتصادی کشور و خود استان است.
مویدی اذعان داشت: علیرغم دستورات، وضعیت باشماق نه تنها بهتر نشده بلکه بدتر شده است و در چنین شرایطی بازرگان و تاجر نمیتواند کار کند.
وی خاطرنشان کرد: بحث مقابله با قاچاق نگاه ما فراهم کردن زیرساختها برای عدم تمایل مردم به قاچاق است.
رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز افزود: یکی از مشکلات استان کردستان عدم فعالیت در حوزه تبلیغات و اطلاعرسانی و فرهنگسازی در بحث مقابله با قاچاق کالا و ارز است.
وی تاکید داشت: کالایی که به صورت غیربهداشتی وارد شهرهای استان میشود باید مردم به صورت شفاف در مورد تاثیرات منفی آن مطلع شوند و کار در این راستا نیازمند تدوین و اجرای بستههای فرهنگی است.
مویدی افزود: در بحث مقابله با قاچاق کالا و ارز باید از ظرفیتهای مردمی شامل سمنها و سازمانهای مردم نهاد به درستی استفاده شود.
وی خاطرنشان کرد: انتظار داریم که بیشترین توان استان در راستای تسهیل تجارت در مرز باشماق معطوف شود چون وضعیت امروز باشماق قابل قبول نیست و باید زیرساختهای رفاهی، بهداشتی، درمانی و غیره باید برای مرز باشماق ایجاد شود.
رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز تصریح کرد: مرز تته در بین کرمانشاه و کردستان بلاتکلیف است و امروز هزاران کولبر از مرز تته عبور میکنند و هیچ متولی مشخصی در این نقطه وجود ندارد.
وی اضافه کرد: بحث ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز شاید برای خیلیها شناخته شده نیست این ستاد فراقوهای است و همه اعضا در آن عضو و مسوولیت سیاستگذاری را به عهده دارند.
مویدی مقابله با باندهای قاچاق سازمان یافته را مورد تاکید قرار داد و گفت: انتظار ما در حوزه مقابله این است که در برخورد با شبکههای سازمان یافته بیشترین نیرو گذاشته شود و زمان و انرژی برای دنبالکردن یک کولبر هزینه نکنیم.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰