تنها راه رونق تولید؛ حرکت به سمت تولید ملی و خرید کالای ایرانی/ نباید فقط مصرفکننده باشیم
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری فارس از مشهد، مقام معظم رهبری در پیام نوروزی خود شعار سال ۹۸ را «رونق تولید» نامگذاری کردند و بیتردید، در اجرای این شعار نقش مردم از اهمیت و جایگاه ویژهای برخوردار است. سالها است که رهبر انقلاب اسلامی
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری فارس از مشهد، مقام معظم رهبری در پیام نوروزی خود شعار سال ۹۸ را «رونق تولید» نامگذاری کردند و بیتردید، در اجرای این شعار نقش مردم از اهمیت و جایگاه ویژهای برخوردار است.
سالها است که رهبر انقلاب اسلامی محور انتخاب شعارهای سال را موضوعات اقتصادی انتخاب میکنند و این موضوع نشاندهنده دغدغه ایشان محسوب میشود، مقام معظم رهبری هر سال با بررسی دقیق مسائل جامعه شعار سال را انتخاب می کنند و حال اگر بخواهیم شعار سال جاری که هنوز دقایقی و ساعات اولیه از آن گذشته است را با این دیدگاه که نقش مردم خراسان رضوی در اجرای آن چگونه است؟، بیشتر بررسی کنیم، لازم است سراغی از شهروندان این استان بگیریم و نظرات آنها را نیز جویا شویم که در ادامه میخوانید.
ضرورت کمک گرفتن از ظرفیت و پتانسیل خراسان رضوی در اجرای شعار سال ۹۸
رضا اکبرزاده یکی از کارمندان یکی از بانکهای مشهد است و در گفتوگو با خبرنگار فارس در مشهد میگوید: پتانسیل ها و ظرفیت های خراسان رضوی در بخش اقتصادی بسیار بوده، لازم است از ین ظرفیت ها برای اجرای شعار سال جاری بهره گرفت.
او یکی از موضوعاتی که ظرفیت مهمی در اجرای شعار امسال میشود را فعالیت بخش زیادی از مردم در مشاغل مرتبط با صنعت و اقتصاد میداند و اضافه میکند: به نظرم رونق اقتصادی با مشارکت همه فعالان بخش صنعت و کشاورزی و همکاری آنها محقق میشود.
تنها راه رونق تولید، حرکت به سمت تولید ملی و خرید کالای ایرانی است
مرضیه بنائیان دانشجوی ترم سوم کارشناسی ارشد مهندسی پزشکی است که همزمان مشغول به کار نیز بوده، در گفتوگو با خبرنگار فارس در مشهد با اشاره به اینکه تا زمانی که سلیقه مردم به سمت خرید کالای ایرانی نرود، تولید ایرانی بیفایده است، میگوید: تا زمانی که من به عنوان عضوی از جامعه ۸۰ میلیونی ایران خریدهای اولیه خود را از هموطن خود انجام ندهم، این افزایش تولید با شکست مواجه میشود.
او ادامه میدهد: در خصوص کیفیت کالاها در بعضی موارد کیفیت کالاهای ایرانی از نمونه مشابه خارجی آن پایینتر است، این موضوع انکارنشدنی است، اما من با حمایت و خرید خود میتوانم زمینه ایجاد اشتغال و افزایش تولید را فراهم کنم، به دنبال آن چرخه تولید نیز فعال شده و حتی چرخههای حذف شده یا چرخههایی که تولید آنها متوقف شده، نیز به چرخه تولید اضافه میشوند.
لزوم حمایت از کارآفرینی با ارائه تسهیلات بانکی بدون بروکراسی اداری
محمد ابراهیمی یکی از شهروندانی است که شغل آزاد دارد و در گفت و گو با خبرنگار فارس در مشهد یکی از راه های رونق تولید را توجه به کارآفرینی توصیف میکند و میگوید: کارآفرینی نیازمند حمایت است و این حمایت میتواند از طریق ارائه تسهیلات بانکی بدون بروکراسی اداری صورت بگیرد.
او اضافه میکند: بسیاری از کارآفرینیها حتی اگر کوجک هم باشد، ولی به این دلیل که ایده قابل قبولی پشتوانه آن است، میتواند سبب رونق تولید شود، در این میان حضور پیشکسوتان عرصه اقتصادی در صنایع و کشاورزی و مشاغلی از این دست میتواند در اجرای شعار سال نقش مهمی ایفا کند.
نباید تنها مصرفکننده باشیم
سمانه ایرانفر که در یکی از شرکتهای خصوصی مشغول به کار است، در گفتوگو با خبرنگار فارس در مشهد میگوید: در بحث تولید و تحقق شعار سال ما باید به این نکته توجه داشته باشیم که تنها مصرفکننده نباشیم.
او میافزاید: تولید در نگاه اول نیاز به سرمایه کلان و نیروی انسانی دارد و اگر بخواهیم با این دیدگاه پیش برویم، نباید هیچ قدمی برداریم چراکه این نظر اشتباه است و همه ما در حد توان خود مسؤول هستیم.
این بانوی شاغل بیان میکند: اگر سرمایهای داشته باشیم میتوانیم در راه تولید و سرمایهگذاری در صنایع به کار ببریم، ولی اگر نداشتیم میتوانیم دیگران را به این کار تشویق کنیم.
ایرانفر یادآور میشود: مورد دیگری که میتوان به راحتی انجام داد این است که هر ایرانی یک تولیدکننده باشد و مواد و وسایل مورد نیاز روزمره خود را تامین کند که این موضوع با وجود بحث تحریمهای اقتصادی راهگشا است.
================
گزارش از: فاطمه پایان
================
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰