خراسان شمالی| ماجرای ۱۴۰ تُن برنج وارداتی که در پیچ بی تدبیری و قیمتگذاری معطل مانده است
– اخبار استانها – به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری تسنیم از بجنورد، خبرها حاکی است مقداری در حدود ۱۴۰ تن برنج وارداتی که با ارز دولتی وارد استان شده، با توجه به عدم نرخگذاری از سوی ادارهکل صنعت و معدن استان، مدتها است در انبار
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری تسنیم از بجنورد، خبرها حاکی است مقداری در حدود ۱۴۰ تن برنج وارداتی که با ارز دولتی وارد استان شده، با توجه به عدم نرخگذاری از سوی ادارهکل صنعت و معدن استان، مدتها است در انبار گمرک استان دپو شده است.
این در حالی است که توزیع این مقدار برنج در روزهای پایانی سال تاثیر بسیار زیادی بر تثبیت نرخ و کنترل گرانیها خواهد داشت. برای روشن شدن بیشتر موضوع و بررسی دقیق آن به سراغ فعال تجاری وارد کننده این برنجها رفتیم.
استاندار تهران: نظارتها برای مقابله با احتکار گوشت تشدید شودلزوم بازرسی از کارخانجات تولید مواد پروتئینی/احتمال احتکار گوشت و دام در حاشیه تهرانتعزیرات| افزایش ۹۱۸ درصدی پروندههای احتکار در سال ۹۷
۸ ماه بلاتکلیفی تاجر؛ گران شدن روز به روز برنج
صالحی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در بجنورد اظهار داشت: ۱۴۰ تن برنج در تاریخ ۲۰ تیرماه توسط شرکت بنده وارد گمرک خراسان شمالی شد اما متاسفانه معطلی ده روزه در خصوص گرفتن ارز دولتی باعث شد تا این برنجها به ایام ممنوعیت ورود برنج به کشور خورده و دریافت ارز دولتی به مشکل بخورد.
وی در ادامه افزود: این محدودیت تا تاریخ یکم آذرماه ادامه داشت و پس از آن پیگیریها در خصوص دریافت ارز دولتی ادامه داشت که به واسطه بروکراسی پیچیده اداری و طول کشیدن دریافت ارز، نهایتا در تاریخ ۲۵ بهمن ماه موفق به دریافت ارز ۴۲۰۰ تومانی واردات برنج شدیم.
صالحی در ادامه تصریح کرد: به محض دریافت ارز دولتی، با ارسال نامه به سازمان صمت خراسان شمالی و ارائه مستندات به توافق رسیدیم تا شرکت بنده برنجها را با قیمت کیلویی ۸۲۰۰ تومان به دست مصرف کنندهها برساند، اما با گذشت یک روز از توافق، با من تماس گرفتند که این مبلغ زیاد است و شما حق توزیع را ندارید.
بهانههایی که فقط موضوع را پیچیدهتر میکند
وی با بیان اینکه سازمان صمت خراسان شمالی گفته است اسناد مالی قابل تایید نیست، خاطرنشان کرد: بیش از ۸ ماه سرمایه بنده در گمرک خوابیده بود و جدای از آن هزینههای بالای کارمزدها و انتقال پول توسط صرافیهای دوبی باعث شده است تا قیمت زیر ۸۲۰۰ تومان برای بنده به صرفه نباشد. متاسفانه اسنادی از هزینه صرافیها موجود نیست و همین باعث شده تا کار به مشکل بخورد.
صالحی با ابراز اینکه منتظر تصمیم نهایی سازمان صمت در خصوص قیمتگذاری میمانیم، عنوان داشت: براساس قانون اگر قیمت ارائه شده توسط سازمان صمت مورد تایید بنده نباشد میتوانم برنجها را در استانهای دیگر و به قیمت همان ۸۲۰۰ تومان عرضه کنم.
وی در پایان افزود: برنج واردشده از نوع درجه یک است و مشابه آن در بازار هر کیسه ده کیلویی به قیمت۱۲۰هزار تومان به فروش میرسد در صورتی که قیمت ارائه شده توسط بنده ۸۲ هزار تومان میباشد. امیدواریم سازمان صمت هرچه زودتر به تصمیمهای نهایی برسد و قیمت مدنظر خود را ارائه دهد.
چه کسی مسئول است؟
در حالی که گرانی بسیاری از کالاهای اساسی مورد نیاز، انتقادات گسترده مردم را به همراه داشته، معطل ماندن یک محموله ۱۴۰ تنی برنج در خراسان شمالی از سوی سازمان صمت غیرقابل توجیه است.
به گفته بسیاری از کارشناسان و فعالان اقتصادی استان، عدم تعیین تکلیف مدیریت سازمان صنعت و معدن خراسان شمالی به عنوان مهمترین مرکز کنترل بازار و درگیری سیاسی این سازمان با استانداری، ضربات جبران ناپذیری را بر بازار استان وارد کرده است.
فعالان صنفی استان معتقدند، ورود این مقدار برنج به بازار استان، بسیاری از کاستیهای موجود در این زمینه را برطرف کرده و موجب ثبات قیمتها خواهد شد. البته اگر نظام توزیع این محصول نیز مدیریت شده و با برنامه باشد.
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از تسنیم، پیگیریهای خبرنگاران ما تا کنون برای ارتباط با مسئولان سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان بی نتیجه مانده و این در حالی است که وارد کننده این محصول معتقد است با این معطلیها برای جلوگیری از ضرر احتمالی باید برنج خود در استانهای مجاور به فروش برساند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰