تاریخ انتشار : سه شنبه 17 مهر 1397 - 4:58
کد خبر : 43685

حقوق مصرف کنندگان با لحاظ شرایط تولید پیگیری می شود

حقوق مصرف کنندگان با لحاظ شرایط تولید پیگیری می شود

عیسی فاضلی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: پیگیری حقوق مصرف کننده و تولید کننده رویکرد اصلی تعزیرات حکومتی در نظارت ها و گشت ها است. وی تاکید کرد: تعزیرات حکومتی بر اساس قانون موظف به حمایت از حقوق مصرف کنندگان و رسیدگی به شکایات شهروندان است و از سوی دیگر

عیسی فاضلی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: پیگیری حقوق مصرف کننده و تولید کننده رویکرد اصلی تعزیرات حکومتی در نظارت ها و گشت ها است.
وی تاکید کرد: تعزیرات حکومتی بر اساس قانون موظف به حمایت از حقوق مصرف کنندگان و رسیدگی به شکایات شهروندان است و از سوی دیگر تعزیرات حکومتی به اصل حمایت از تولیدکننده در روند رسیدگی به شکایات نیز توجه دارد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان سمنان تاکید کرد: در شرایط کنونی کشور، تعزیرات حکومتی ملاحظات تولید در کشور را فراموش نکرده و با اعتقاد بر این که از هر ریال سرمایه‌گذاری در کشور باید حمایت شود، اجرای قانون در تمام بخش ها را مدنظر قرار دارد.
وی یادآور شد: به منظور اجرای فرهنگ نظارت مردم بر مردم و تحقق حقوق شهروندی و تحقق حقوق مصرف کننده، با هدف نظارت بر بازار و خدمات دولتی و غیردولتی، تعزیرات حکومتی سامانه پیامکی ۳۰۰۰۰۰۱۳۵ و سامانه اینترنتی(www.tazirat135.ir) و شماره تلفن ۱۳۵ را ایجاد کرده است تا پاسخگو و مرجعی برای رسیدگی به شکایات مردمی باشد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان سمنان بیان کرد: شهروندان در صورت مشاهده تخلفاتی مانند عرضه کالای قاچاق، کم‌‎فروشی، گرانفروشی، تقلب و رعایت نشدن مقررات بهداشتی، می توانند مراتب را از طریق این سامانه ها گزارش یا طرح شکایت کنند.
وی بیان کرد: ورودی پرونده ها به تعزیرات حکومتی استان سمنان در ۶ ماه نخست سال ۹۷ در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۲.۳ درصد کاهش یافت.
فاضلی با اشاره به این که در ۶ ماه ابتدایی سال جاری ۲ هزار و ۵۵۰ مورد پرونده به تعزیرات حکومتی استان سمنان ارسال شد، افزود: در مدت مشابه سال گذشته ۲ هزار و ۶۰۹ پرونده در این اداره کل تشکیل شده بود.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان سمنان اظهارداشت: در این مدت، یکهزار و ۹۸۰ پرونده در بخش کالا و خدمات، ۱۳۴ پرونده قاچاق کالا و ارز و ۴۳۶ پرونده در بخش بهداشت، دارو و درمان در شعبه های رسیدگی تعزیرات حکومتی در استان سمنان تشکیل شد.
فاضلی خاطرنشان کرد: در مدت مشابه سال گذشته، ۲ هزار و ۵۶ پرونده در بخش کالا و خدمات، ۱۴۶ پرونده قاچاق کالا و ارز و ۴۰۹ پرونده در بخش بهداشت، دارو و درمان در شعبه های رسیدگی تعزیرات حکومتی در استان تشکیل شده بود.
وی با اشاره به اجرای گشت و بازرسی های مشترک این اداره کل با بخش بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، گفت: در ۶ ماه نخست سال ۹۷ تعداد ۸۱۴ مورد بازرسی مشترک انجام شد که ۲۵۸ واحد صنفی متخلف شناخته شدند.
وی بیان کرد: ۲۷۲ مورد تخلف منجر به تشکیل پرونده شد و ۱۳۷ مورد تذکر با هدف پیشگیری از تخلف به واحدهای صنفی ارایه شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان سمنان گفت: عمده‌ترین تخلفات تعزیرات در ۶ ماه ابتدایی سال ۹۷، درج نشدن قیمت با ۷۰۹ مورد، ارایه نشدن برگ خرید با ۴۷۰ مورد، گران‌فروشی با ۴۶۱ مورد، تقلب با ۲۱۵ مورد و رعایت نکردن قانون بهداشت با ۲۰۴ مورد بود.
به گفته مدیرکل تعزیرات حکومتی استان سمنان، در مدت مشابه سال گذشته، ۷۲۹ مورد بازرسی مشترک انجام شد که ۲۰۶ واحد صنفی متخلف شناخته شدند و ۳۹۸ واحد صنفی بدون تخلف و ۱۲۵ مورد تذکر با هدف پیشگیری از تخلفات ارایه شد.
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایرنا، تعزیرات حکومتی در استان سمنان ۱۷ شعبه ثابت در سه حوزه کالا و ارز، قاچاق و بهداشت و درمان، در شهرستان های سمنان، شاهرود، دامغان و گرمسار دارد و در شهرستان های مهدیشهر، میامی، آرادان و سرخه، شعبه های سیار دارد.
۹۸۹۱/۶۱۰۳
انتهای پیام

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد