برق عربستان جایگزین برق ایران در عراق/ گام جدی ۳ قوه برای رصد بدهکاران به حساب ذخیره ارزی/ دولت چه قدر از کالای ایرانی حمایت کرد؟
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ روزنامهها در لابهلای گزارشها و سرمقالهها، قسمتی از صفحات خود را به اخبار روزهای گذشته یا اخبار ویژه اختصاص می دهند که در ادامه به آنها اشاره میکنیم. ********* کیهان دولت در ۳ماه گذشته چه
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ روزنامهها در لابهلای گزارشها و سرمقالهها، قسمتی از صفحات خود را به اخبار روزهای گذشته یا اخبار ویژه اختصاص می دهند که در ادامه به آنها اشاره میکنیم.
*********
کیهان
دولت در ۳ماه گذشته چه قدر از کالای ایرانی حمایت کرد؟
سه ماه از سال ۱۳۹۷ سپری شده و وقت آن است که دولت، کارنامه سه ماهه حمایت از کالای ایرانی را ارائه کند.
روزنامه جوان در یادداشتی خاطر نشان کرد:سه ماه از سال ۹۷ سپری شد و وقت آن است که دستگاههای مسئول و دولتمردان کارنامه خود را در حوزه حمایت از کالای ایرانی به صورت شفاف به مردم عرضه کنند.
موضوع تحقق شعار سال هرگز نباید میان هیاهو و جنجالهای تبلیغی کاذب و آدرسهای عوضی گم شود. متأسفانه واژه برجام نسبت به شعار حمایت از کالای ایرانی از بسامد بیشتری در بین دولتمردان برخوردار بوده و مردم تغییر محسوسی درباره تحقق شعار سال ۹۷ احساس نمیکنند.
اینک در آغازین روزهای فصل دوم سال مردم بیصبرانه منتظر گزارش عملکرد مسئولان و دولتمردان در اینخصوص هستند. همین چند روز پیش بود (۳۰ خرداد) که مقام معظم رهبری خطاب به هیئترئیسه و نمایندگان مجلس شورای اسلامی تأکید فرمودند: «شاخص کمّی برای ارزیابی کافی نیست؛ اینکه ما چه تعداد مصوّبه گذراندیم، کافی نیست؛ بایستی مشخّص بشود که وزن این مصوّبهها در اداره کشور چقدر است؛ چون شما مدیر کشورید و قانونگذار کشور و ریلگذارِ حرکتِ اجرا شما هستید، یعنی این بخش مهم از مدیریت در اختیار شما است؛ این چیزی که تصویب شده است، چقدر در رفع مشکلات و پیشرفت کشور و رعایت حال عموم مردم تأثیر داشته است؛ پس صرفاً کمّیت کفایت نمیکند، بایستی کیفیت را ملاحظه کرد… قانون باید معضلات اقتصادی را حل کند. مجلس باید در این جهت حرکت جدی انجام دهد. امروز معضلات اقتصادی کشور در اولویت است.» و اینک مجلس شورای اسلامی باید به مردم گزارش دهد که طی سه ماه گذشته کدام گره را از دست و پای حمایت از کالای ایرانی بازکرده و کدام سنگ را از پیش پای این شعار کلیدی برداشته است.
در این تردیدی نیست که اگر کارنامه حمایت از کالای ایرانی را به ۱۰۰ قسمت تقسیم کنیم بیش از ۹۰ درصد آن مربوط به دولت بوده و تنها ۱۰ درصد تحقق این شعار در اختیار قوای دیگر نظام است. بر این اساس مردم منتظر گزارش کمی و کیفی دولتمردان در حمایت از کالای ایرانی در زمینههای مختلف از جمله موارد زیر هستند:
– اقدامات انجام شده در زمینه مبارزه جدی و بیامان با ورود کالاهای قاچاق.
– گزارش اجرای مقررات استاندارد کلی برای جلوگیری از ورود کالاهای نامرغوب و نامنطبق با استانداردهای مورد قبول.
– گزارش جامع، دقیق، کامل و بدون قید و شرط قانون ممنوعیت خرید محصولات خارجی که تولید مشابه داخلی دارند.
– گزارش دقیق درباره رفع مانع مالیاتی بر سر راه تولید؛ توضیح اینکه تولیدکننده داخلی موظف به پرداخت مالیات ۳۰ درصدی است، اما واردکنندگان معاف از پرداخت مالیات هستند.
– گزارش دقیق و شفاف از نرخ تسهیلات داده شده به تولیدکنندگان داخلی.
– گزارش دقیق دولت درباره رفع مانع وثائق بانکی؛ در حالی که درخصوص وامهای ارزی محل اجرای طرح بهعنوان وثیقه پذیرفته میشود، اما درباره وام تولیدکنندگان داخلی متأسفانه شاهد درخواستهای نامعقول و غیرمنطقی بانکها درباره وثیقه هستیم.
– گزارش جامع و مانع از کالاهای مورد حمایت دولت قرار گرفته.
– گزارش دقیق از پاکسازی بدنه مدیریتی کشور از مدیران نالایق و بیاعتقاد به حمایت از کالای ایرانی.
– گزارش جامع و مانع دولت از اقدامات سختافزاری و نرمافزاری در زمینه اصلاح مقررات و قوانین ضد تولید مانند قانون کار، مقررات مربوط به عوارض، تأمین اجتماعی، قوانین مالیاتی و گمرکی و…
– ارائه فهرستی از کالاهای ایرانی مشمول یارانه حمایت.
– گزارش دقیق و جامع از اقدامات مؤثر در زمینه حمایت از صادرات کالاهای ایرانی.
وعده میدهند، تبلیغات میکنند تشکر از خود… و تمام!
مشاور و سازنده فیلم تبلیغاتی روحانی در انتخابات سال ۹۲ میگوید: دولتمردان در کنار تبلیغات و عملیات روانی و تشکر از یکدیگر، در عمل هم کاری بکنند که واقعا جای تشکر داشته باشد.
حسین دهباشی در گفتوگو با «فردا» و درباره دستورهای رئیسجمهور درباره حقوقهای نجومی و واردات غیرقانونی خودرو گفت: تا حالا آن چیزی که از وعدههایی از این دست دیدیم بیشتر جنگ روانی بوده است یا این شبهه به آنها وارد بوده است که جنگ روانی هستند. هر بار هم با سر و صدای بسیار و تیترهای درشت روزنامههای اصلاحطلب و فعالان رسانهای حامیان اصلاحطلب و دولت در فضای مجازی مواجه شده است و خوب کاری هم کردند که این کار را کردند یعنی تیتر درشت زدند. اما آن سؤالی که میماند این است که شما که استقبال میکنید و خوب کاری هم میکنید که استقبال میکنید، در فضای مجازی مطالبی را مینویسید که بارها و بارها بهاشتراک گذاشته میشود، بابت این وعدهها پیشاپیش تشکر میکنید، چرا هیچ وقت پیگیر عملی شدن این وعدهها نمیشوید؟ یعنی برای من سؤال است که چرا همان روزنامههایی که با تیترهای درشت همین اخیراً هم به استقبال سخنان روحانی رفتند و آن دفعات قبلی هم هربار صحبتش شد به استقبالش رفتند و خوب کاری هم کردند چرا وقتی که عملی نمیشود پیگیری نمیکنند و آیا این نوبت هم همان سرنوشت را خواهد داشت یا اینگونه هست که دولت یعنی در واقع تیم عملیات روانی دولت دریک هوشمندی و زرنگی در مطبوعات میآیند خودشان دست پیش میگیرند و میگویند ما خودمان برخورد میکنیم بعد که آب از آسیاب افتاد دوباره یک بحث جدید مطرح خواهد شد؟
وی میافزاید: سؤال مکمل بحث، این است که امروز که باز دوباره در فضای مجازی و این طرف و آن طرف آقایان و خانمهای فعال رسانهای میگویند که رئیسجمهور میخواهد شفافسازی بکند. همین دیروز وزیر صنایع خودشان از رئیسجمهور بابت کار انجام نشده تشکر کردهاند.. عجیب میدانم. در هیچ جای دنیا آگهی کار انجام نشده نمیگذارند و تشکر نمیکنند. آقای وزیر صنایع آقای شریعتمداری پیشاپیش در مورد گزارش منتشر نشده از رئیسجمهور تشکر کرده است. حالا سؤال این است اگر این گزارش یک عملیات روانی بود و فقط برای گذشتن از این بحران بود، و ما سه ماه بعد دیدیم که دوباره اتفاقی نیافتاد،تکلیف این تشکرها چه میشود؟ تشکرهای پیشاپیش این آگهیهای پیشاپیش؛ و این رویه بدی است کلا در کشور ما که آقایان بابت کار نکرده میگویند میشود. یکبار بیایند و بگویند شد.
دهباشی همچنین گفت: عملیات روانی، مثل هر عملیات دیگر از آن انتظار میرود ریشه در واقعیتها داشته باشد. نه اینکه فقط عملیات روانی کنند.
وی در پاسخ این سؤال که «آقای آشنا به عنوان فعالترین فرد دولت در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی با کنایه حرف میزنند و هیچ وقت شفاف بیان نمیکنند که موضع در قبال مسئلهای چیست. این هم جز اصول عملیات روانی است؟» وی میگوید: بله. این از مصادیق بارز عملیات روانی است؛ اینکه شما التهاب و موج را ایجاد کنید، اما به نحوی که مسئولیت مشخص برایتان نیاورده باشد. در واقع شما موج را ایجاد کنید و بعد هر موقع مدعی شدند که شما چرا این حرف را زدید؟ بگویید من که منظورم این نبود. یعنی شفاف حرف نزدن یکی از قواعد عملیات روانی است. اگرچه وقتی که از یک حدی بیشتر شود به ضد خودش تبدیل میشود. مبتذل میشود. یعنی الان آن چیزی که در مورد آقای آشنا اتفاق افتاده،این است که شفاف حرف نزدن او تبدیل به لطیفه شده است. یک بار، دو بار و سه بارش جالب است، از حد که بگذرد، مثل هر چیز دیگری که از حد بگذرد، مبتذل میشود.
عراقچی: دیوان لاهه صلاحیت ندارد ظریف: به دیوان لاهه شکایت کردیم(!)
سؤالات مهمی مطرح میشود که ظریف چرا شکایت از آمریکا را به دادگاه لاهه، برده است؟ این شکایت چه دردی را از مشکلات تحریمی چاره میکند؟!
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از جهان نیوز، پس از آنکه آمریکا از برجام خارج شد، بسیاری این انتقاد را از تیم دیپلماسی کشورمان مطرح میکردند که چطور شد که ترامپ بدون هیچ هزینهای از یک توافق بینالمللی خارج شد؟
«محمدجواد ظریف»، قبل از اینکه آمریکا از برجام خارج شود، بیان میکرد سه سناریوی احتمالی برای این موضوع متصور است. سناریوی اول این است که ایران نیز از توافق هستهای خارج شود، به پایبندی خود به مفاد توافقنامه پایان دهد، و غنیسازی اورانیوم را از سر بگیرد. گزینه دوم، از مکانیسم اختلاف و منازعه در توافق هستهای استخراج میشود، که به هر طرف اجازه میدهد تا شکایت رسمی را در کمیسیونی که برای رسیدگی به نقض مفاد توافقنامه تشکیل شده، ارجاع دهد. گزینه سوم که جدیترین و شدیدترین این موارد بود آن است که ایران برای خروج از پیمان NPT تصمیمگیری کند.
این موارد هیچ کدام پس از برجام عملی نشد و حالا وزیر خارجه در توئیتی مطرح میکند که ایران از آمریکا در دادگاه لاهه شکایت کرده است. ظریف در توئیت خود نوشت: «امروز ایران به دیوان دادگستری بینالمللی شکایت کرد تا آمریکا را به دلیل اعمال مجدد تحریمهای یکجانبه و غیرقانونی پاسخگو کند.»
این درحالی است که منتقدین برجام میگفتند در صورت بدعهدی طرف دیگر، ایران طبق توافق نمیتواند به کمیسیون مشترک شکایت کند و در صورت شکایت، تحریمها بهصورت خودکار باز میگردد. ظریف این ادعا را رد میکرد. اما او امروز بهجای کمیسیون به لاهه پناه میبرد!
این درحالی است که عراقچی در مردادماه سال گذشته با اشاره به اینکه یکی از بحثها در زمان مذاکرات این بود که اگر با طرف مقابل به اختلاف برخوردیم، برای حل اختلاف به کجا باید برویم، گفت: «در این شرایط از خود پرسیدیم، بین ما و ۱+۵ که اعضای دائم شورای امنیت هستند، چه کسی باید قضاوت کند! و چون دیدیم شورای امنیت خودشان هستند، و دادگاه لاهه هم دو سال طول میکشد تا تصمیم بگیرد، گفتیم، اصلا اینها در صلاحیت بررسی شکایت هست یا خیر.»
رئیس ستاد پیگیری برجام با اشاره به اینکه ما دیدیم، هیچ جایی برای حل اختلاف ما و ۱+۵ وجود ندارد، گفته بود: «در این شرایط ما دریافتیم که باید به خودمان مراجعه کنیم، لذا باید برجام به گونهای چیده شود که اگر طرف مقابل به تعهدات خود عمل نکرد ما بتوانیم برگردیم، تعهدات خود را متوقف کنیم و برنامه هستهای خودمان را از سر بگیریم.»
با این اوصاف باید پرسید که حالا شکایت ایران به دادگاه لاهه چه موضوعیتی دارد. از یک طرف طبق صحبتهای عراقچی دو سال برای اینکه به زمان بررسی موضوع تحریمهای یکجانبه آمریکا علیه ایران برسیم، وقت و زمان هدر میرود و از سوی دیگر نیز بازهم با توجه به صحبتهای معاون ظریف این دادگاه صلاحیت بررسی شکایت ایران را ندارد.
بنابراین سوالات مهمی در این عرصه مطرح میشود که ظریف چرا به دادگاه لاهه شکایت ایران را برده است؟ این شکایت چه دردی از مشکلات تحریمی ایران را برآورده میکند. میتوان این سوال را پرسید که آیا این شکایت تنها مصرف داخلی دارد یا تاثیرات خارجی هم برای سرنوشت بینالمللی ایران خواهد گذاشت.
چرا زبان شما در اعلام برائت از دشمنان نظام بند آمده است؟!
عضو مرکزیت مجمع روحانیون میگوید چرا باید رابطه اصلاحطلبان با رهبری کمرنگ یا قطع باشد؟!
مجید انصاری در گفتوگو با روزنامه ایران گفته است: معتقدم که باید دلسوزانه مشکلات کشور را رصد کنیم و به مسئولان منتقل کنیم. چرا باید رابطه اصلاحطلبان با رهبری انقلاب کمرنگ یا قطع باشد؟ (الان قطع است؟) عملا همین است.
وی میافزاید: نمیخواهم آسیبشناسی کنم اما شخصیت بزرگ و متفکر و محبوب اصلاحات مثل آقای خاتمی میتواند با دنیا حرف بزند. ایشان ظرفیتی برای نظام است و هشت سال رئیسجمهوری بود.
جمعیت زیادی از اصلاحطلبان افرادی تحصیلکرده، توانا و باتجربه هستند که برای حل مشکلات کشور طرح و برنامه دارند. اینها عملا ارتباطشان با حاکمیت قطع است. باید این امکان وجود داشته باشد که دور هم بنشینند و اوضاع کشور را آسیبشناسی کنند، راهحل ارائه دهند و آنها را با رهبری انقلاب در میان بگذارند. چه در ملاقات حضوری و چه در نامههای دلسوزانه. نمیگویم که نامه سرگشاده بنویسند و فضای تبلیغاتی درست کنند. ولی حداقل باید ارتباط وجود داشته باشد.
اظهارات مغلوط و توأم با مغالطه مجید انصاری در حالی است که اولا شمار زیادی از اصلاحطلبان در چند دیدار رهبر معظم انقلاب طی یک سال گذشته با مسئولان نظام و چهرههای سیاسی حضور داشتهاند و حتی برخی از آنها درخواست وقت برای ملاقات چند نفره با رهبری داشته و ملاقات کردهاند.
ثانیا پاسخ سؤال مغلوط آقای انصاری نزد برخی عناصر فتنهگر و خیانتکار لانه کرده در مجمع روحانیون (و برخی عناصر حزب منحله مشارکت و نظایر آنها) است. روشن است که وقتی نظام به طیفهای مختلف اعتماد میکند و یا آغوش باز، آنها را در فضای سیاسی عمومی و انتخابات میپذیرد، توقع خیانت و همسویی و همداستانی و همراهی با دشمنان انقلاب را ندارد. اما این خیانت و جنایت در برخی سالهای دوره موسوم به اصلاحات و سپس فتنه ۷۸ و خیانتهای افراطیون در مجلس ششم و سپس با ابعادی بزرگتر در فتنه ۸۸ و پس از آن (بزک کردن آمریکا و متهم وانمود کردن امام و نظام) مکررا اتفاق افتاده و کار به جایی ختم شد که کسانی چون تاجزاده و سحرخیز و… صراحتا گفتند اصلاحطلبان اعتقاد و علاقهای به آیتالله خمینی و جمهوری اسلامی ندارند. امثال مجید انصاری، خاتمی و موسوی خوئینیها لالمانی گرفته بودند که حتی در لفظ نیز به دهان این اراجیفگویان نزدند و برائت نجستند؟! یا کدام «آتو» و گیر نزد دشمنان داشتند که در ۸ ماهه فتنه و آشوب ۸۸ با آنها تا آخر مسیر بیبحث همراهی کردند و حتی یک بار زبان به اعلام برائت و مرزبندی نسبت به شعار «انتخابات بهانه است- اصل نظام نشانه است»، «نه به جمهوری اسلامی»، «نه غزه، نه لبنان» و… نگشودند بلکه خود ترتیبدهندگان و تحریککنندگان همین آشوبهای مطلوب دشمن بودند؟! معلوم است که نشانشدههای سرویسهای جاسوسی آمریکا و انگلیس و اسرائیل، در مظان اتهام نظام باشند؛ به ویژه اینکه دروغ بزرگ تقلب را با وجود اذعان به دروغ بودن آن در پستوها، بزرگ کردند و کوشیدند مردم را به نظام بدگمان و متهم به خیانت در امانت کنند؛ حال آن که خود علیه اسلامیت و جمهوریت شوریده بودند.
خراسان
گام جدی ۳ قوه برای رصد بدهکاران به حساب ذخیره ارزی
پس از ابلاغ تصمیمات گرفته شده توسط کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی در مجلس به تعدادی از اعضای کابینه، یک مقام مسئول اقتصادی در دولت با ارسال فهرستی از بدهکاران حساب ذخیره ارزی برای تعدادی از نمایندگان قوای سه گانه و بخش خصوصی، از آن ها خواسته است ضمن بررسی و کمک به تعیین وضعیت تسهیلات گیرندگان مذکور، موضوع را ابتدا از طریق کارگروه های استانی پیگیری و سپس در جلسات مشترک، این مسئله را بررسی کنند تا کسانی که در این بخش، دچار سوء استفاده شده اند، شناسایی شوند و مورد پیگرد قرار بگیرند.
دولتی ها هم موتور برقی سوار می شوند
بر اساس بخشنامه یک مسئول اقتصادی به وزارتخانه ها و سازمان های دولتی، از آن ها خواسته شده است با توجه به تاکیدات ماده ۳۸ قانون برنامه ششم توسعه مبنی بر لزوم از رده خارج کردن سالانه ۱۰ درصد موتورسیکلت های بنزینی از چرخه فعالیت، برای جایگزینی این وسایل نقلیه با انواع موتورسیکلت های برقی استاندارد اقدام کنند. این بخشنامه همچنین از مدیران خواسته است پس از جایگزینی، فهرست مشخصات موتورسیکلت های جدید را برای تهیه بانک اطلاعاتی، به سامانه مربوط در دولت ارسال کنند.
ایران
ثبت شکایت ایران از امریکا در دیوان بینالمللی دادگستری
دیوان بینالمللی دادگستری با انتشار بیانیهای، خبر شکایت ایران از امریکا به دلیل بازگرداندن تحریمهای یکجانبه را تأیید کرد. به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از فارس، در این بیانیه آمده است: «ایران بر سر اختلاف خود با امریکا درخصوص نقض ادعایی معاهده دوستی، روابط اقتصادی و حقوق کنسولی که بین این دو کشور منعقد شده بود، علیه امریکا اقدام حقوقی کرده و اقدام موقت دیوان را خواستار شده است.»
آغاز واگذاری بنگاههای اقتصادی نیروهای مسلح
رئیس سازمان خصوصیسازی خبر داد: هفته گذشته جلسهای با وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح درباره واگذاری بنگاههای اقتصادی داشتیم که اقدامهای اجرایی آن بزودی در چند ماه آینده آغاز میشود. به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایرنا، میرعلی اشرف عبدالله پوری حسینی افزود: بجز صندوقهای بازنشستگی، سهام برخی شرکتها به طور کامل دولتی و مربوط به وزارت دفاع است. این وزارتخانه فهرستی از این شرکتها را تهیه کرد که بخشی از آن را خودش میفروشد و بقیه را به سازمان خصوصیسازی معرفی کرد.
مخالفت با آزادی مشروط عبدالفتاح سلطانی
یکی از وکلای مدافع عبدالفتاح سلطانی از مخالفت دادستانی با آزادی مشروط موکلش خبر داد. سعید دهقان به ایسنا گفت: مخالفت دادستانی با آزادی مشروط موکلم به دلیل مخالفت وزارت اطلاعات است. وی افزود: ما از طرق مختلف برای آزادی مشروط موکلم اقدام کردیم. یکی از طریق وزارت دادگستری بود که آقای آوایی دو نامه را خطاب به رئیس قوه قضائیه و رئیس دادگستری تهران نوشتند و دیگری از طریق کمیسیون اصل ۹۰ مجلس بود و طرق دیگر از طریق دفتر نظارت بر حقوق شهروندی بود که نامهها از سوی این مراجع به دست دادستانی رسید. دهقان یادآور شد: این نامهها مبتنی بر لوایح دفاعیه ما بوده است و در نتیجه از طریق مراجع رسمی مجلس، دولت و دفتر نظارت بر حقوق شهروندی به دست دادستانی رسید ولی در پاسخ به ما گفتند که «وی شرایطش را ندارد.» او یادآور شد: شهریورماه امسال هشت سال می شود که موکلم در حبس است و با اینکه وی مشمول ماده ۵۸ قانون مجازات اسلامی میشود، ولی با آن مخالفت کردند.
اتهام جدید نسرین ستوده
همسر نسرین ستوده گفت: اتهام جدیدی به اتهامات همسرم تحت عنوان عضویت در «تشکیل و اداره گروهک غیرقانونی لگام» اضافه شده و هفته گذشته به وی تفهیم شد. رضا خندان در گفتوگو با ایسنا افزود: هفته گذشته همسرم را برای تفهیم یک اتهام جدید به شعبه دوم بازپرسی دادسرای اوین (شهید مقدس) به دلیل عضویتش در کمپین لگام (لغو گام به گام اعدام) احضار کردند. وی افزود: کمپین لگام، کمپینی بود که عدهای از دوستان در آن فعالیت میکردند برای اینکه احکام اعدام را از قوانین حذف کنند.
آرمان
اتهام بقایی و مشایی مالی است
رئیس سازمان دیده بان شفافیت و عدالت گفت: بر اساس پروندهای که به دستم رسیده است، بقایی و مشایی بر اساس موارد اقتصادی و مالی مورد اتهام هستند نه موارد سیاسی. احمد توکلی در پاسخ به این سوال که چرا سازمان متبوعش از سیف رئیس بانک مرکزی اعلام جرم کرده است، گفت: فقط آقای سیف نیستند، درباره آقای بهمنی هم این کار انجام شد. درباره معاون نظارتیشان هم این موضوع هست. اما اصراری که روی آقای دکتر سیف دارم به این دلیل است که ایشان سر کار هستند و بلایی که سر ارز آمده کار ایشان است.
وی درباره بهمنی نیز اظهار داشت: آقای بهمنی در خصوص موسسات غیر مجاز مسئول هستند. خرابی از آنجایی شروع شد که اینها به یک عهده چپاولگر که سالهاست تخلف داشتهاند و به مردم خیانت کردهاند جایزه دادند. و به گندهترهای آنها مجوز دادند که کار کنند و بعد برای خودشان دست زدند. ایشان به همین دلیل باید جوابگو باشد.
از سرگیری پروازهای ایران به نجف
مدیر روابط عمومی سازمان هواپیمایی گفت: پروازهای ایران به فرودگاه نجف پس از مناسب شدن شرایط برای انجام پروازها، از سر گرفته شد. رضا جعفرزاده با اشاره به برقراری مجدد پرواز شرکتهای هواپیمایی ایران به فرودگاه نجف، اظهار داشت: شرکتهای هواپیمایی میتوانند بر اساس مجوزها و برنامههای پروازی که مجوز آن را پیش از این از سازمان هواپیمایی کشوری اخذ کرده بودند، پروازهای خود را به فرودگاه نجف برقرار کنند. وی ادامه داد: پیش از این هم از سوی سازمان هواپیمایی و انجمن شرکتهای هواپیمایی تأکید شده بود که ضرورت دارد مسئولان فرودگاه نجف اعلام کنند که شرایط فرودگاه نجف برای انجام پرواز مناسب شده است که آنها این مورد را اعلام کردند.
عدم بازدید بازرسان انرژی اتمی از دانشگاهها
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: بازرسان آژانس بینالمللی انرژی اتمی به تازگی بازدیدی از دانشگاههای کشور نداشتهاند. منصورغلامی گفت: از زمانی که من مسئولیت وزارت را بر عهده گرفتهام آژانس بینالمللی انرژی اتمی بازدیدی از دانشگاههای کشور نداشته و این بحث مربوط به شورای عالی امنیت ملی است.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا آیین نامهای برای فعالیتهای علمی در حوزه هستهای دانشگاهها وجود دارد یا خیر، گفت: مسئول تعیین حدود مسائل امنیتی شورای عالی امنیت ملی است، دانشگاهها متولی تحقیق هستند و در تحقیقات علمی برای آنها محدودیتی وجود ندارد یعنی برای دانشگاهها در این زمینه محدودیت خاصی تعیین نشده مگر اینکه در تعارض با امنیت ملی قرار گیرد که خود دانشگاهها حتما این موضوع را لحاظ میکنند.
برق عربستان جایگزین برق ایران در عراق
حیدرالعبادی دستور جایگزینی واردات برق ایران با عربستان را صادر کرد. رسانههای عراقی همزمان با صدور بیانیه شکست مذاکرات برای ادامه تامین برق از ایران، از ماموریت جدید وزیر برق این کشور برای مذاکره جهت تامین انرژی مورد نیاز از عربستان خبر دادند.
پایگاه اطلاعرسانی «ان آر تی» عراق در خبری به نقل از بیانیه مطبوعاتی وزارت برق عراق خبر داد: هیأت عراقی که به تهران سفر کرده بود نتوانست طرف ایرانی را برای ادامه فروش برق به عراق متقاعد کند و در این کار ناکام ماند. بر اساس بیانیه وزارت برق عراق در پی شکست مذاکرات صورت گرفته، این وزارتخانه طرحی را برای جایگزینی تامین واردات برق مورد نیاز خود از ایران در دستور کار خود قرار داده است.
پوتین به دنبال حفظ برجام است
رئیسجمهور آمریکا پس از دیدار با همتای روس خود گفت که پوتین به دنبال حفظ برجام است اما این توافق به نفع آمریکا نیست. دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا پس از دیدار با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در هلسینکی در گفتوگو با شبکه فاکس نیوز گفت: درخصوص ایران، او (پوتین) خواهان حفظ توافق هستهای است. این توافق ممکن است برای روسیه خوب باشد چون آنها با ایران تجارت میکنند. بسیاری از کشورها با ایران تجارت دارند اما این، برای آنها خوب نیست.
وی ادامه داد: این توافق برای آمریکا و برای جهان نیز خوب نیست. ترامپ همچنین در اظهاراتی مداخلهجویانه به وضعیت اقتصادی و برخی نارضایتیها از این شرایط در داخل ایران اشاره کرد و مدعی شد: آمریکا در کنار مردم ایران ایستاده است. تمامی اینها (نارضایتیها در ایران) پس از خروج ما از توافق هستهای اتفاق افتاده است.
تاکید «عارف» بر توسعه علم و فناوری
رئیس کمیسیون آموزش مجلس گفت: چهارمحال و بختیاری میتواند سهم بیشتری در تولید علم و فناوری در کشور داشته باشد. محمدرضا عارف در سفر به شهرکرد، اظهار کرد: شاخصهای آموزش در چهارمحال و بختیاری وضعیت خوبی دارد. بر این باور هستیم که برای رسیدن به شاخصهای مطلوب در چهارمحال و بختیاری فاصله داریم که در جلسات مختلفی که در شهرستانهای استان در این سفر برگزار میشود به این امر رسیدگی خواهد شد.
عارف تصریح کرد: امیدواریم با کمک نمایندگان استان و مسئولان بتوان پیگیری لازم را انجام داد تا استان وضعیت مطلوبتری را در توسعه علمی و فناوری کشور داشته باشد. وی با بیان اینکه «پس از انقلاب اولویت توسعه علم و فناوری استانهای غیر برخوردار بودند» اضافه کرد: اگر به شاخصهای توسعه در استانهای غیربرخوردار و مرزی نگاه کنیم رشد آموزش و پژوهش نسبت به متوسط کشوری بالاتر است و به نظر میرسد که باید جدی تر کار کنیم و هر استان با مزیتی که دارد باید اولویت علم و فناوری آن مورد نظر باشد و امید است این مسیر دنبال شود.
نامه محرمانه شورا به شهرداری
سخنگوی شورای شهر تهران گفت: شماره پرونده و نام مناطقی که همچنان مجوز ساخت و ساز در باغات را صادر کردهاند، در اختیار شهردار تهران قرار گرفته است. علی اعطا در پاسخ به سوالی مبنی بر سرپیچی برخی مناطق شهرداری تهران از لغو مصوبه برج باغ و صدور پروانه ساخت و ساز، در باغات برخی مناطق افزود: من این موضوع را میدانم و تذکر جدی در این خصوص به شهرداری دادهام و نامهای محرمانه خطاب به شهردار تهران ارسال کرده و شماره پروانهها و مناطقی که این تخلف را از مصوبه شهرداری انجام دادهاند را اعلام کردم.
وی با بیان اینکه، اما مناسب ندیدم که ارسال نامه را عمومی کنم اضافه کرد: از آنجایی که این تخلف در مناطق شهرداری انجام میشود، لازم است که شهرداری و معاونتهای مربوطه به این تخلف رسیدگی کنند. سخنگوی شورای شهر تهران با بیان اینکه تذکر جدی به مناطق در مورد صدور مجوز ساخت و ساز در باغات پس از لغو مصوبه برج باغ دادهام، گفت: ما در اجرای مصوبات شورا جدی هستیم.
اعطا با بیان اینکه باید شهرداری و معاونین با این مناطق برخورد کنند، گفت: البته برداشتی آزاد از متن مصوبه انجام شده است به گونهای که ما در ۲۲ اسفندماه با لغو مصوبه برج باغ اعلام کردیم که بعد از ابلاغ این لغو، پروانهای در مورد صدور مجوز ساخت و ساز نباید صادر شود و گویا برخی تصورشان بر این بوده که اگر پرونده قبل از ۲۲ اسفندماه تشکیل شده باشد، لازم است که پروسه ادامه یابد و مجوز ساخت و ساز در باغات صادر شود. اما تشکیل پرونده حقوق مکتسبه ایجاد نمیکند و بر اساس قانون تنها صدور پروانه است که میتواند حق مکتسبه ایجاد کند. البته این توجیهات قابل پذیرش نیست و لغو مصوبه برج باغ برای همه معاونتها و مناطق لازمالاجراست.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰