افتتاح ۲۲ پروژه مخابراتی ساخت ایران در فرودگاهها/ متخصصان خارجی شگفتزده شدند
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، رحمتالله مهآبادی در مراسم امضای تفاهمنامه با معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری اظهار داشت: رشد چشمگیر صنعت حمل و نقل هوایی بویژه در زمینههای توسعه فرودگاهها و ناوگان و ناوبری هوایی در چند سال اخیر
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، رحمتالله مهآبادی در مراسم امضای تفاهمنامه با معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری اظهار داشت: رشد چشمگیر صنعت حمل و نقل هوایی بویژه در زمینههای توسعه فرودگاهها و ناوگان و ناوبری هوایی در چند سال اخیر علاوه بر اثرات بسیار مثبت در داخل، ایران را در عرصه رقابتهای منطقهای و بینالمللی در جایگاه ویژهای قرار داده است.
وی با اشاره به اینکه صنعت فرودگاهی و ناوبری هوایی به لحاظ فناوری و دانش در جایگاه نخست عرصه پیشرفتهای بشری قرار دارد تصریح کرد: بیشترین حد وابستگی این صنعت به کشورهای پیشرفته در زمینههای علمی و صنعتی و واحد فناوریهای متمایز امری بدیهی و عادی است اما در مقابل این واقعیت طی سالهای اخیر تلاش فزاینده متخصصان ایرانی در دستیابی به بخشهای مهمی از علم و فناوری روز و بومیسازی فناوریهای این صنعت چشمگیر بوده است.
مدیر عامل شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران با تاکید بر اینکه متخصصان ایرانی در حوزه فناوریهای هایتک و فوق پیشرفته دستاوردهای بزرگی داشتهاند که تا پیش از این در سایر کشورها تامین میشد افزود: امروز تفاهمنامهای بین شرکت فرودگاهها و معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری امضا شد که میتواند نقطه عطفی در عرصه دستیابی به فناوریهای پیشرفته صنعت فرودگاهی و ناوبری هوایی در آیندهای نه چندان دور باشد.
مهابادی با اشاره به جزئیات این تفاهمنامه گفت: در چارچوب این تفاهمنامه بنا داریم با ایجاد یک درگاه واحد فرصت ویژهای برای دانشپژوهان و صنعتگران نخبه کشور در راستای تامین نیازمندیهای صنعت هوانوردی کشور فراهم آوریم.
وی ادامه داد: در این مسیر با بهرهمندی از توانی موجود در کشور به تولید نیازهای صنعت میپردازیم و کالای باکیفیت ایرانی با استانداردهای جهانی تامین میشود.
وی هدف از این تفاهمنامه را صادرات کالای ایرانی بخش هوانوردی به دنیا اعلام کرد و افزود: برای دستیابی به این هدف در حد قابل ملاحظهای به عزم جدی دانشپژوهان و صنعتگران ایرانی نیاز داریم.
مدیر عامل شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران با اشاره به اینکه ایران طی ۴۰ سال اخیر از بسیاری از پیچ و خمها و گردنههای سخت عبور کرده است اظهار کرد: در حال حاضر با تکیه بر تجربه، علم و دانش بومی و دستیابی به عزت و اعتماد به نفس ملی میتوانیم در اجرای منویات رهبر معظم انقلاب و برنامههای دولت، کالای باکیفیت ایرانی را نه در ایران بلکه در جهان عرضه کنیم.
مهابادی همچنین از افتتاح رسمی ۲۲ پروژه مخابراتی و فناوری اطلاعات به ارزش بیش از ۹۰۰ میلیارد ریال اشاره کرد و گفت: این پروژهها همگی به دست متخصصان ایرانی شاغل در شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران انجام شده که در برخی موارد باعث تعجب متخصصان سایر کشورهای پیشرفته شده است.
به گفته وی این پروژهها گامی جدی و استوار به سوی ایجاد فرودگاههای هوشمند یا smart airports است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰