تاریخ انتشار : یکشنبه 17 اسفند 1399 - 16:39
کد خبر : 98072

۲۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در استان سمنان کشف شد

۲۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در استان سمنان کشف شد

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایرنا، سرهنگ محمد اسماعیل حداد شامگاه یکشنبه به خبرنگاران اظهار داشت: انواع کالای قاچاق مانند وسایل جانبی تلفن همراه، مواد محترقه، لوازم آرایشی و بهداشتی طی ۷۲ ساعت گذشته در استان سمنان کشف شد. وی بیان کرد: ۱۴ نفر در

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایرنا، سرهنگ محمد اسماعیل حداد شامگاه یکشنبه به خبرنگاران اظهار داشت: انواع کالای قاچاق مانند وسایل جانبی تلفن همراه، مواد محترقه، لوازم آرایشی و بهداشتی طی ۷۲ ساعت گذشته در استان سمنان کشف شد.
وی بیان کرد: ۱۴ نفر در زمینه کشف کالای قاچاق طی ۷۲ ساعت گذشته در استان دستگیر شدند و چهار دستگاه خودرو متعلق به قاچاقچیان نیز در این سه روز توقیف شد.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان سمنان اظهار داشت: مقابله با قاچاق کالا و هرگونه فعالیت‌های مرتبط با این حوزه از اولویت‌های پلیس امنیت اقتصادی به شمار می‌رود که این موضوع با جدیت پیگیری می شود.
جانشین فرمانده انتظامی استان سمنان نیز ابراز داشت: ۶۹ متخلف و هنجارشکن در اقدام ضربتی پلیس شاهرود دستگیر شدند.

سید علی میراحمدی با اشاره به اینکه هنجارشکنی و اختلال در نظم و امنیت جامعه خط قرمز پلیس است، تصریح کرد:  پاکسازی مناطق مستعد جرم در اولویت پلیس قرار دارد.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد