خراسان و فارس دارای بیش ترین دارآلقران در سطح کشور هستند/ اجرای طرح ملی حفظ قرآن و طرح مبین برای ما از اتفاقا ارزشمند است
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از برنا؛ محمدرضا مسیبزاده، مدیر کل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش با حضور مسئولان استانی در خصوص برگزاری پنجمین دوره توانمندسازی مدیران دارالقرآن های سراسر کشور به میزبانی اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران صبح امروز ۲۵
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از برنا؛ محمدرضا مسیبزاده، مدیر کل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش با حضور مسئولان استانی در خصوص برگزاری پنجمین دوره توانمندسازی مدیران دارالقرآن های سراسر کشور به میزبانی اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران صبح امروز ۲۵ بهمن از بستر شبکه شاد برگزار شد.
مسیب زاده در ابتدای این نشست با تبریک به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رجب و ولادت امام محمد باقر گفت: کارهای ارزشمند در تامین و تولید محتوا در پایگاه ها انجام می شود. این اقدامات ارزشمند بود و برگزاری محافل انس با قرآن و دیگر فعالیت ارزشمند بود. در این ایام اقدامات در حوزه قرآن و عترب از اهمیت ویژه برخوردار بود. هر دو سالانه یک گرده آوری کارشناسان قرآن و عترب و مدیران دارآلقران را داریم. در این مجامع با ظرفیت بیش از هزار نفر هر دو سالانه برگزار می شود.
او افزود: از ابتدای سال تحصیلی تلاش شده تا بتوان همایش توانمند سازی را انجام داد. در فضای مجازی قرار است این اقدام انجام شود. از دوشنبه ۲۷ بهمن این اقدام رسما اجرایی میشود.
مدیر کل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: وضعیت دارالقرآن ها بیش از گذشته ارتقا یافته است. از ابعاد مختلف فضای مناسبی برای فعالیت دارآلقران ها ایجاد شده است. هدف اصلی تبلیغی، ترویجی و تجلیل از خادمان قرآن است.
او ادامه داد: اولین گام هر ارتباطی نظم و انضباط است. همکاران درالقران باید بدانند که ما یک تیم و گروه هستیم و به شکل گروهی فعالیت می کنیم. همچنین به این بهانه از زحمات همگان تجلیل می شود. بی شک فعالیت در فضای مجازی از فضای حقیقی دشوارتر است. همچنین بازوهای اجرایی در مناطق مدیر ان دارالقران ها هستند.
مدیر کل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: یکی از اهداف ما حفظ جزء ۳۰ قرآن است.
مسیب زاده گفت: اجرای طرح ملی حفظ قرآن و طرح مبین برای ما از اتفاقا ارزشمند است.
او درباره شرایط برگزاری گردهمایی افزود: در این اقدام کشور ۹۰۰ نفر مهمان در این طرح شرکت می کنند. این مهمانان به عنوان شرکت کنندگان در دوره هستند. حضور ضمن خدمت از اهمیت برخوردار است. باید مهمانان را شناخته و بعد برای این افراد پایان نامه تهیه کرد. خراسان و فارس بیش ترین دارآلقران را در سطح کشور دارد.
این مقام مسئول گفت: باید مدیران برگزیده را شناسایی و زحمات افراد شناسایی شود. باید با کرونا ساخت و تا یک سال آینده به رغم واکسیناسیون کرونا باقی می ماند. آزمون ها برگزار می شود. همچنین اساتید ویژه در این زمینه به فعالیت می پردارند. برای مثال در یک دارالقرآن ۱۲ هزار نفر به فعالیت می پردازند.
به گفته او باید سختی های دوران مجازی را تحمل کرد. یکی از دغدغه های اصلی بنده وحدت رویه و انسجام در مراسم دارالقران است. منابع مراکز دارالقران تهیه شده و استان ها باید از منابع مصوب استفاده کرده و یا باید منابع پیشنهادی خود را به تایید برسانند. جز این دو اقدام هرگونه فعالیتی نیازمند نظارت و هدایت دارد.
مسیب زاده گفت: اینکه هر مدیر دارالقران یک کتاب را تدوین و به آموزش بپردازد مورد قبول نیست، بلکه باید به تایید برسد.
در حال تکمیل…
بیشتر بخوانید: بسیاری از آثار تاریخی ثبت شده اما مرمت نشده است/ تمامی بناهای تاریخی کشور در معرض تخریب هستند اشتغال دانش آموزان در ایام کرونا / ۶ تا ۸ میلیون دانش آموزان از تعلیم مناسب به دور هستند
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰