انبار ۶۰ میلیارد ریالی سموم و کود شیمیایی احتکار شده در ساری کشف شد
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از روز پنجشنبه پایگاه خبری پلیس مازندران، سردار مرتضی میرزایی گفت: با انجام اقدامات اطلاعاتی و در پی کسب خبری مبنی بر احتکار انواع سموم کشاورزی در یکی از شرکت های عرضه سموم کشاورزی در ساری، موضوع در دستور کار پلیس امنیت
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از روز پنجشنبه پایگاه خبری پلیس مازندران، سردار مرتضی میرزایی گفت: با انجام اقدامات اطلاعاتی و در پی کسب خبری مبنی بر احتکار انواع سموم کشاورزی در یکی از شرکت های عرضه سموم کشاورزی در ساری، موضوع در دستور کار پلیس امنیت اقتصادی استان قرار گرفت.
وی تصریح کرد: پس از بررسی های همه جانبه و هماهنگی های قضائی، ماموران در عملیاتی غافلگیرانه از انبار نگهداری کالا در این شرکت بازدید کردند.
فرمانده انتظامی استان مازندران تصریح کرد: ماموران با همکاری کارشناسان اداره جهادی کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت شهرستان ساری، در بازرسی از محل ۷۰ هزار و ۵۵۵ لیتر انواع سموم کشاورزی کشف کردند.
این مقام انتظامی ارزش کالای احتکار شده توسط متهم را برابر نظر کارشناسان بالغ بر ۶۰ میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: مدیر این شرکت پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد.
وی همچنین از کشف ۳۹ تن کود شیمیایی قاچاق به ارزش ۷۰۰میلیون ریال در ساری خبر داد و افزود: از این مقدار ۱۰ تن کود تقلبی از نوع آلی گرانوله بوده است.
وی توضیح داد: متهم اصلی این پرونده که اقدام به حمل و جابجایی این محصول از طریق یکی از شرکت های تولیدی در استان همجوار کرده است ، نیز شناسایی شد.
وجود گیاهان همیشه سبز در مازندران به خاطر اقلیم مرطوب به همراه تنوع کشت محصولات کشاورزی سبب شده است تا بر اساس تحقیقات رسمی از ۶۵۰ عامل خسارتزا در کشور بیش از ۴۲۷ عامل آن در مازندران شناسایی شود که معادل ۶۵ درصد عوامل خسارت زای کشور است.
به همین دلیل هم استفاده از سموم کشاورزی و کودهای شیمیایی در حد استاندارد برای حفاظت از محصول ضروری است ، موضوعی که همواره مورد سوء استفاده سودجویان در بازار قرار می گیرد.
طبق آمار رسمی سازمان جهاد کشاورزی مازندران متوسط سهمیه انواع کودهای شیمیایی برای ۷۲ نوع محصول کشاورزی ۱۳۰ تا ۱۵۰هزار تن است.
استان مازندران با برخورداری از تنها ۲ و نیم درصد از سطح زراعی کشور ، سالانه ۱۱ درصد از ارزش اقتصادی محصولات کشاورزی کشور را در اختیار دارد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰