تاریخ انتشار : چهارشنبه 8 بهمن 1399 - 5:43
کد خبر : 89238

برگزاری اختتامیه جشنواره «هنرهای تجسمی نماز» ۱۲ بهمن در نهاوند

برگزاری اختتامیه جشنواره «هنرهای تجسمی نماز» ۱۲ بهمن در نهاوند

امیر بحیرایی در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه از حدود دو ماه پیش با انتشار فراخوان عملاً این جشنواره وارد فاز کاربردی شد، افزود: آخرین مهلت ارسال در بخش خوشنویسی ۳۰ دی ماه بود اما در بخش هنرهای تجسمی با توجه به استقبال علاقمندان تا ۵ بهمن ماه تمدید شد. وی افزود: بخش خوشنویسی در چهار بخش

امیر بحیرایی در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه از حدود دو ماه پیش با انتشار فراخوان عملاً این جشنواره وارد فاز کاربردی شد، افزود: آخرین مهلت ارسال در بخش خوشنویسی ۳۰ دی ماه بود اما در بخش هنرهای تجسمی با توجه به استقبال علاقمندان تا ۵ بهمن ماه تمدید شد.

وی افزود: بخش خوشنویسی در چهار بخش نستعلیق، شکسته نستعلیق، نسخ و ثلث و هنرهای تجسمی در سه بخش نقاشی، پوستر و تصویرسازی برگزار می شود که تا به امروز در بخش خوشنویسی ۱۱۳ اثر از ۷۶ نفر که همدان رتبه نخست و نهاوند رتبه دوم را دارد، به دفتر جشنواره رسیده است.

بحیرایی ادامه داد: در بخش هنرهای تجسمی نیز در مجموع ۱۳۰ اثر از ۸۵ نفر رسیده بود که بعد از بررسی های اولیه و آثار خارج از بخش مسابقه یا محدوده استان، ۱۲۴ اثر از ۷۶ نفر برای شرکت در جشنواره منتخب شدند که همدان رتبه نخست و نهاوند در رتبه دوم قرار دارد.

وی خاطرنشان کرد: داوران بخش خوشنویسی متشکل از استاد موسوی حیدری از قزوین، استاد محمد حیدری، دبیر شورای ارزشیابی انجمن خوشنویسی ایران از تهران، استاد خسرو نجومی و استاد نظام علی مرادی از همدان و داوران بخش هنرهای تجسمی متشکل از استاد سعید دولتی، استاد غلامرضا شاملو، استاد شبیر پوروقار و استاد حجت صفی منش از شهرستان نهاوند است.

بحیرایی بابیان اینکه آیین اختتامیه جشنواره روز ۱۲ بهمن و به مناسبت سرآغاز دهه فجر در سالن مجتمع فرهنگی و هنری ارشاد برگزار می شود، یادآور شد: برگزاری مراسم به شرایط شهرستان و تصمیم ستاد بحران کرونا بستگی دارد که ممکن است به صورت محدود با حضور مسئولان استان برگزار شود.

وی با اشاره به اینکه از برنامه های جنبی جشنواره می توان به برگزاری گرامیداشت استاد محمدتقی قیاسی مسئول انجمن خوشنویسان و تجلیل از او به عنوان شخصیت فرهنگی و هنری اشاره کرد، گفت: پیرامون برگزاری جشنواره جلسات متعددی با کارگروه های مرتبط صورت گرفت به طوریکه پنج کارگاه هنر تجسمی با حضور استاد صفی منش و علاقمندان در مجتمع فرهنگی و هنری ارشاد برگزار شد و شش جلسه با مسئولان انجمن خوشنویسان شهرستان تا بتوانیم جشنواره ای با کیفیت را پیش رو داشته باشیم.

مدیر اداره ارشاد شهرستان نهاوند اعتبار تخصیص داده شده به این جشنواره را ۵۰ میلیون تومان عنوان کرد که تأمین ۳۰ درصد آن را بر عهده شهرستان و ۷۰ درصد آن را بر عهده اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بود.

وی در ادامه با تشکر از شورای شهر و شهرداری در همراهی و کمک به برگزاری جشنواره، یادآور شد: سعی داریم جشنواره را حضوری و به صورت محدود برگزار کنیم و در صورت تصمیم ستاد کرونا اختتامیه به صورت مجازی یا در شهری دیگر برگزار شود.

بحیرایی در پایان با اشاره به اینکه با توجه به ظرفیت و پتانسیل شهرستان در حیطه هنر و درخشش هنرمندان موسیقی در ارسال ۲۵ اثر به جشنواره موسیقی استان مطرح کرد: ما از جشنواره های استانی در سال آینده استقبال می کنیم، هر چند باید زیرساخت های شهری برای برگزاری چنین جشنواره هایی مهیا شود.

انتهای پیام

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد