مشارکت ۷۳ هزار جوان هلالاحمری در طرح سردار سلیمانی
محمد گل فشان روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی ایرنا در تشریح طرح ناظران سلامت حاج قاسم سلیمانی اظهار داشت: این طرح با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با مشارکت بسیج و با حضور تیم های اعضای سازمان جوانان جمعیت هلال احمر از ابتدای آذر ماه با سه محور نظارتی و
محمد گل فشان روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی ایرنا در تشریح طرح ناظران سلامت حاج قاسم سلیمانی اظهار داشت: این طرح با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با مشارکت بسیج و با حضور تیم های اعضای سازمان جوانان جمعیت هلال احمر از ابتدای آذر ماه با سه محور نظارتی و مراقبتی و حمایتی در سراسر کشور در حال اجراست.
وی افزود: هدف از اجرای این طرح ملی مدیریت و کنترل اپیدمی کووید ۱۹ به شیوه محله و خانواده محور مبتنی بر برنامه «هر خانه یک پایگاه سلامت» است.
رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر تصریح کرد: اهم اقدامات در حال انجام شامل ارزیابی و نظارت بر رعایت پروتکلهای بهداشتی در صنوف مختلف و همکاری در آموزش عمومی کسبه و اصناف و همکاری در ضد عفونی اماکن و معابر و محل های تجمع و همکاری با تیم های مراقبت و حمایت وزارت بهداشت و آموزش پزشکی و بسیج است.
گل فشان اضافه کرد: ۴۰ هزار و ۵۰۰ نفر از برادران و ۳۲ هزار و ۵۰۰ نفر از خواهران هلال احمر در طرح ناظران سلامت حاج قاسم سلیمانی مشارکت کردند.
وی خاطرنشان کرد: در مجموع ۷۳ هزار روز نفر در این طرح مشارکت کردند و ۴۷۴ هزار و ۲۶۰ مورد از اماکن تحت پوشش خدمات قرار گرفت.
رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر اظهار داشت: تعداد بهره وران یک میلیون و ۹۵۸ هزار نفر است و در طرح های مشارکتی ۲۸۲ هزار نفر ساعت فعالیت نیز به ثبت رسیده است.
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایرنا، طرح شهید حاج قاسم سلیمانی با همکاری مشترک وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان بسیج مستضعفین همزمان با دوم آذر ماه و آغازین روز از هفته بسیج در سراسر کشور به اجرا درآمده است.
در این طرح بسیجیان و کارشناسان حوزه بهداشت با مراجعه به افراد نیازمند و تأمین نیازهای اولیه آنها، به اجرای بهینه پروژه قرنطینه معکوس یاری می دهند.
اطلاع رسانی به موقع و تشخیص مخاطرات در فوریت ها می تواند جان انسانهای در معرض خطر را در شرایط اضطراری به شرط اعمال مداخلات موثر، سریع و هماهنگ نجات بخشد.
در این زمینه بهترین و موثرترین راه جلب مشارکت اجتماعی از طریق بهره گیری از کمک نیروهای بسیج و داوطلب مردمی و سازماندهی محله محور مردم است.
این مشارکت محله محور باید بگونه ای طراحی شود که ضمن جلب اعتماد مردم، اهداف و فعالیتها توسط گروههای مردمی نیز به تحقق برسد. در این راه اطلاعات مرتبط با پیشگیری و مقابله با مخاطرات باید به روشی مورد قبول و منطبق بر فرهنگ و توانایی مردم محله به آنان ارائه شود.
موضوعی که مقام معظم رهبری هم بر آن تاکید و یادآور می شوند: بهره گیری از کمک نیروهای بسیج و داوطلب مردمی، کمک بزرگی به رهایی کشور از این عارضه (ویروس کرونا) همه گیر خواهد کرد.
بر همین اساس، طرح «هر خانه یک پایگاه سلامت» از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با محتوای مدیریت و کنترل اپیدمی کووید ۱۹ و برای جلب مشارکت مردم از طریق انتخاب یک سفیر سلامت برای هر خانوار و یک رابط سلامت محله برای هر ۴۰ سفیر خانوار با محوریت بسیج امکانات محله و در جهت بهبود وضعیت اجتماعی (از جمله سلامت)، اقتصادی و فرهنگی جامعه مطرح شد تا با مشارکت مردم و نهادهای مردم محور، محلات از محرومیت خارج شود.
۱۰۷۱
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰