تعزیرات حامل قاچاق پودر لباسشویی را نقره داغ کرد

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، رضا محمدی مدیرکل تعزیرات حکومتی استان سمنان در گفتگو با خبرنگاران گفت: با کشف محموله قاچاق پودر لباسشویی و روغن زیتون توسط ماموران نیروی انتظامی و ارجاع پرونده به تعزیرات حکومتی،
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، رضا محمدی مدیرکل تعزیرات حکومتی استان سمنان در گفتگو با خبرنگاران گفت: با کشف محموله قاچاق پودر لباسشویی و روغن زیتون توسط ماموران نیروی انتظامی و ارجاع پرونده به تعزیرات حکومتی، شعبه رسیدگی کننده به بررسی موضوع پرداخت.
او افزود: شعبه مربوطه با توجه به مدارک و مستندات موجود در پرونده و عدم ارائه مدارک لازم از سوی متهم، وی را به پرداخت مبلغ ۹ میلیارد و ۵۵۶ میلیون ریال جزای نقدی و ضبط کالاهای قاچاق محکوم کرد.
رضا محمدی هم چنین از برخورد جدی و قانونی سازمان تعزیرات خبر داد و تصریح کرد: با متخلفان و افرادی که درصدد به مقصد رساندن کالای قاچاق خود هستند به شدت برخورد خواهد شد.
انتهای پیام / گ

برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰