تاریخ انتشار : شنبه 7 دی 1398 - 13:31
کد خبر : 70502

کد شناسه قاچاق لوازم خانگی را کم می‌کند؟

کد شناسه قاچاق لوازم خانگی را کم می‌کند؟

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، حسین فتاحی با اشاره به اینکه در حال حاضر همچنان تولیدکنندگان لوازم خانگی با کاهش تقاضا در بازار روبرو هستند، اظهار داشت: این موضوع عاملی شده تا تولید مطابق ظرفیت واحد‌ها نباشد البته فروش کالا‌های قاچاق

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، حسین فتاحی با اشاره به اینکه در حال حاضر همچنان تولیدکنندگان لوازم خانگی با کاهش تقاضا در بازار روبرو هستند، اظهار داشت: این موضوع عاملی شده تا تولید مطابق ظرفیت واحد‌ها نباشد البته فروش کالا‌های قاچاق در بازار نیز سهم موثری در این موضوع دارد چرا که مصرف کننده به خاطر قیمت ارزان آن‌ها و کمبود نقدینگی تمایل به خرید این کالا‌ها دارد.

وی با اعلام اینکه جالب اینجاست در برخی از موارد محصول ایرانی به مناطق مرزی ارسال و برچسب آن‌ها تغییر و به نام محصول خارجی باز به تهران برمی‌گردد، افزود: به نظر می‌رسد با اجرایی شدن کد شناسه کالا که از ۱۵ دی ماه امسال اجباریست بتوان مدیریت لازم را در بخش فروش لوازم خانگی در بازار انجام داد.

این تولیدکننده لوازم خانگی با تأکید براینکه برخی با تبلیغات نادرست مانع تراشی‌هایی را برای اجرای کد شناسه کالا برای محصولات لوازم خانگی ایجاد کرده است، افزود: با اجرایی شدن این موضوع به طور حتم کالا‌ها شناسنامه دار شده و به راحتی می‌توان مانع فروش کالای قاچاق در بازار شد البته اجرایی شدن این موضوع هماهنگی دستگاه‌های مختلف را می‌طلبد.

گفتنی است، صحبت‌های این تولیدکننده در مورد تولید لوازم خانگی و فروش آن در سطح بازار نشان می‌دهد که همچنان میزان تقاضا برای خرید محصول ایرانی در بازار روند کاهشی دارد. جالب اینجاست به اعتقاد فروشندگان لوازم خانگی با وجود تمام شعار‌ها هنوز در حوزه قاچاق لوازم خانگی اقدام کارآمدی صورت نگرفته و همه به اجرای کد شناسه کالا از ۱۵ دی ماه هستند تا شاید از این طریق اقدام لازم برای مبارزه با کالای قاچاق در بازار صورت گیرد، اما ما چندان به اجرایی شدن این کد شناسه امیدوار نیستیم، زیرا مانند سیاست‌های قبلی دولت برای مدیریت بازار لوازم خانگی این موضوع نیز به نحو مناسبی اجرایی نخواهد شد.

مشاهدات نشان می‌دهد در حال حاضر یخچال سایدبای ساید یک برند آلمانی به صورت قاچاق ۱۶ میلیو ن. و ۵۰۰ هزارتومان در سطح بازار به فروش می‌رسد درحالیکه قیمت شرکتی این محصول ۲۱ تا ۲۲ میلیون تومان است. در این شرایط ارزانترین سایدبای ساید ایرانی نیز ۱۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان قیمت دارد علاوه براین ظرفشویی یک برند آلمانی به صورت قاچاق ۵ تا ۹ میلیون تومان به فروش می‌رسد درحالی که قیمت شرکتی این محصول ۶ میلیون و ۵۰۰ هزارتومان تا ۱۲ میلیون تومان است.

در بخش لباسشویی نیز لباس شویی‌های قاچاق ۳ میلیون تومان تا ۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان قیمت گذاری شده، اما قیمت شرکتی این محصولات ۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان تا ۱۳ میلیون تومان است.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد