افتتاح اولین پژوهشکده گیاهان دارویی و صنعتی استان یزد در اردکان
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایسنا، دکتر «محمد حسن عصاره» در مراسم افتتاح این پژوهشکده به بیان دیدگاههای خود در خصوص نقش و اهمیت و لزوم تغییر در ماموریتهای صرفاً آموزشی و پژوهشی دانشگاهها پرداخت. دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایسنا، دکتر «محمد حسن عصاره» در مراسم افتتاح این پژوهشکده به بیان دیدگاههای خود در خصوص نقش و اهمیت و لزوم تغییر در ماموریتهای صرفاً آموزشی و پژوهشی دانشگاهها پرداخت.
دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
شعار دانشگاه اردکان مبنی بر «مهارت افزایی و کارآفرینی» را بسیار درخور تقدیر دانست و لازمه تحقق این شعار را نتیجه محوری به جای مقاله محوری و پرهیز از اتکای صرف به مبانی تئوریک عنوان کرد.
وی همچنین به تشریح آسیبشناسی حوزه آموزشهای نظری در دانشگاهها پرداخت و گفت: در حال حاضر آموزشها با واقعیتهای مورد نیاز در جامعه فاصله زیادی دارد که برای حل این مسئله نیازمند بازنگری آییننامههای بالادستی هستیم.
عصاره همچنین از آشنایی کامل خود با حوزه کشاورزی و منابع طبیعی اردکان به دنبال سفرهای زیادی که به منطقه داشته است، خبر داد و افزود: پتانسیل عظیمی در زمینه گیاهان دارویی و صنعتی در شهرستان اردکان نهفته است لذا پژوهشکده گیاهان دارویی و صنعتی دانشگاه اردکان باید از طریق فعالیت و تلاش مستمر اساتید، دانشجویان و پژوهشگران در آینده به یک اکوسیستم کارآفرینی تبدیل شود.
دکتر «فاطمه بهجتی اردکانی» رئیس دانشگاه اردکان نیز با اشاه به اهمیت راهاندازی این پژوهشکده، ابراز امیدواری کرد که این پژوهشکده بتواند ضمن همکاریهای تنگاتنگ با دانشکده طب سنتی اردکان، علاوه بر انجام تحقیقات کاربردی و تقاضا محور، نسبت به ارتقاء دانش عمومی درباره گیاهان دارویی و ساماندهی صنعت گیاهان دارویی اقدامات موثری انجام دهد.
دکتر «حیدر مفتاحیزاده» مسئول راهاندازی پژوهشکده گیاهان دارویی و صنعتی دانشگاه اردکان هم در این مراسم اظهار کرد: اولین پژوهشکده گیاهان دارویی و صنعتی استان به منظور هدفمند کردن تحقیقات و طرحهای دانشجویی، کاربردی کردن نتایج تحقیقات و حرکت به سمت ایجاد قطب گیاهان دارویی و صنعتی راهاندازی شده است.
وی بهرهمندی از اعضای هیأت علمی مجرب، شرایط اقلیمی مناسب استان و شهرستان، بهرهمندی از ذخایر عظیم و عرصههای زیر کشت گیاهان دارویی، وجود شرایط مناسب در منطقه جهت فرآوری گیاهان دارویی و استقرار دانشکده طب سنتی در اردکان را از جمله زیرساختهای مناسب جهت راهاندازی پژوهشکده گیاهان دارویی و صنعتی در دانشگاه اردکان ذکر کرد.
انتهای پیام
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰