تاریخ انتشار : شنبه 22 تیر 1398 - 5:41
کد خبر : 59203

کشف یک میلیاردو۵۰۰ میلیون ریال کالای قاچاق در نوسود

کشف یک میلیاردو۵۰۰ میلیون ریال کالای قاچاق در نوسود

به گزاش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، سردار علی‌اکبر جاویدان صبح امروز در جمع اصحاب رسانه، اظهار داشت: به دنبال اطلاع ماموران انتظامی بخش نوسود در خصوص فعالیت گروهی قاچاقچی در نقطه مرزی، رسیدگی به موضوع در دستور کار قرار گرفت. وی ادامه داد: ماموران پلیس نوسود با انجام کارهای اطلاعاتی توانستند مسیر حرکتی قاچاقچیان را

به گزاش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، سردار علی‌اکبر جاویدان صبح امروز در جمع اصحاب رسانه، اظهار داشت: به دنبال اطلاع ماموران انتظامی بخش نوسود در خصوص فعالیت گروهی قاچاقچی در نقطه مرزی، رسیدگی به موضوع در دستور کار قرار گرفت.

وی ادامه داد: ماموران پلیس نوسود با انجام کارهای اطلاعاتی توانستند مسیر حرکتی قاچاقچیان را شناسایی و پس از هماهنگی با مقام قضائی در فرصتی مناسب نسبت به دستگیری ۴ قاچاقچی اقدام کنند.

سردار جاویدان تصریح کرد: در بازرسی های ماموران از بارهای قاچاقچیان، ۵ دستگاه تلویزیون ۴۹ اینچ، ۱۰۰ هزار نخ سیگار و ۲۰۰ عدد پیراهن مردانه کشف شد.

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه، ارزش محموله قاچاق کشف شده طبق نظر کارشناسان را یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال عنوان کرد.

وی همچنین از معرفی هر ۴ متهم دستگیر شده به دستگاه قضائی جهت سیر مراحل قانونی و صدور احکام لازم خبر داد.

سردار جاویدان در پایان بر مبارزه جدی با پدیده قاچاق و افراد قاچاقچی که بر اقتصاد کشور لطمات زیادی وارد می کنند، تاکید کرد.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد