حضور شعبان بیمخها در قاچاق پوشاک
ایرنا نوشت: مبارزه با قاچاق پوشاک از ابتدای زمستان کلید خورد و با وجود لابی های گسترده و کارشکنی ها در اجرای آن تاکنون ۷۵ فروشگاه عرضه کننده پوشاک قاچاق، از سازمان تعزیرات تذکر گرفتهاند. ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز بیستم آذرماه در اطلاعیه اعلام کرد: برای پشتیبانی همه جانبه از توسعه اشتغال
ایرنا نوشت: مبارزه با قاچاق پوشاک از ابتدای زمستان کلید خورد و با وجود لابی های گسترده و کارشکنی ها در اجرای آن تاکنون ۷۵ فروشگاه عرضه کننده پوشاک قاچاق، از سازمان تعزیرات تذکر گرفتهاند.
ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز بیستم آذرماه در اطلاعیه اعلام کرد: برای پشتیبانی همه جانبه از توسعه اشتغال و تولید کالاهای دارای صرفه اقتصادی، به دنبال اقدام های پیشگیرانه در حوزه مبارزه با قاچاق کالا، برخورد جدی با عرضه برندهای محرز پوشاک قاچاق از ابتدای دی ماه در دستور کار این ستاد قرار گرفته است.
این دستورالعمل بستری فراهم کرد تا چارچوب فعالیت نشان های تجاری فعال در کشور مشخص و زمینه ای برای فعالیت و عرض اندام تولیدکنندگان پوشاک داخلی فراهم شود.
طرح مقابله با قاچاق پوشاک با استقبال تولیدکنندگان داخلی و کارشکنی واردکنندگان و ذینفعان فعال در این عرصه روبه رو شد به طوری که نائب رئیس هیات مدیره اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک از لابی های قدرتی که در این خصوص وجود داشته خبر داد و گفت که این افراد مانع اجرای این دستورالعمل در سه ماه گذشته شده است.
«بهرام شهریاری» بیست و ششم آذرماه در نشستی با خبرنگاران گفت «ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و سازمان حمایت به دنبال مبارزه با قاچاق پوشاک هستند؛ اما همین امروز به ما اطلاع دادند که برخی ذینفعان سعی می کنند با مذاکره با مسئولان دولتی همچون وزیر کشور مانع از مبارزه با پوشاک قاچاق در سطح عرضه شوند.»
وی افزود: «این افراد سعی می کنند توجه مسئولان و مصرف کنندگان را از قاچاق به سمت نبود مواد اولیه و اختلال در بازار شب عید سوق دهند.»
** حضور شعبان بی مخها در قاچاق پوشاک
«شاهرخ جعفری» عضو اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک نیز درباره طرح مبارزه با قاچاق پوشاک، گفت: قاچاق پوشاک به دلیل سودآوری بالای آن جزو قاچاق های اول است که خیلی ها از طریق آن امرار معاش می کنند.
وی افزود: برای مقابله با قاچاق پوشاک باید بدنه دولت و بخش خصوصی با هم همکاری کنند البته در این میان «شعبان بی مخ» هایی نیز داریم که در حد استانداری، فرمانداری و ریاست جمهوری لابی می کنند.
این فعال در عرصه تولید پوشاک گفت: تاکنون ۴۲ شرکت خارجی فعال در صنعت پوشاک نشان های تجاری خود را ثبت کرده اند اما برخی از شرکت های نامعتبر که از قاچاق سود فراوان می برند، تمایلی به ثبت شرکت ندارند.
جعفری گفت: ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز با وجود کارشکنی ها بی محابا حرکت می کند چرا که اگر در این زمینه کوتاهی کنیم، باید در آینده با قاچاق پوشاک به صورت یک هنجار برخورد کنیم.
وی توضیح داد: در ۲ سال گذشته برخی فروشگاه ها تنها اقدام به برداشتن تابلوهای خود کردند اما همچنان اقدام به فروش کالاهای خود می کنند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰