«جایزه فیروزه»؛ عرصه حمایت از کالای ایرانی با حضور استارتاپها
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایکنا؛ نشست خبری چهارمین دوره نمایشگاه کالاهای فرهنگی با الگوی ایرانی-اسلامی با نام «جایزه فیروزه»، چهارشنبه ۱۲ دیماه در مرکز نمایشگاههای تخصصی تهران واقع در بوستان گفتوگو برگزار شد. علی فریدونی، مدیر کل مجامع، تشکلها و فعالیتهای فرهنگی وزارت ارشاد
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایکنا؛ نشست خبری چهارمین دوره نمایشگاه کالاهای فرهنگی با الگوی ایرانی-اسلامی با نام «جایزه فیروزه»، چهارشنبه ۱۲ دیماه در مرکز نمایشگاههای تخصصی تهران واقع در بوستان گفتوگو برگزار شد.
علی فریدونی، مدیر کل مجامع، تشکلها و فعالیتهای فرهنگی وزارت ارشاد و دبیر چهارمین دوره «جایزه فیروزه» با بیان اینکه این نمایشگاه از ۱۲ تا ۱۶ دیماه در محل نمایشگاههای تخصصی تهران دایر است، اظهار کرد: ارائه اسباب بازی، لوازمالتحریر، کالاهای فرهنگمحور خانواده، مقالات پژوهشی و استارتاپهای فرهنگی بخشهای اصلی این نمایشگاه است که ارتقای عمومی استفاده از کالاهای فرهنگی ساخت داخل و ارتباط دادن موضوع اقتصاد فرهنگ به بدنه علمی و صنفی کشور را دنبال میکند.
وی با اشاره به اینکه برگزارکننده این نمایشگاه، یک شرکت خصوصی است و بار هزینههای آن از دوش دولت برداشته شده است، گفت: مجموعاً ۱۰۰ غرفه در این نمایشگاه فعالیت میکنند که ۵۰ عدد آن به غرفه استارتاپها اختصاص دارد.
فریدونی در ادامه تأکید کرد: حمایت از کالای تولید داخل کشور، یکی از مباحث عام حوزه فرهنگ است و برای تحقق کامل آن، ورود وزارت ارشاد به تنهایی کفایت نمیکند، بلکه لازم است همه دستگاههای کشور برای تحقق مصرف کالا داخلی اهتمام داشته باشند.
مدیرکل مجامع، تشکلها و فعالیتهای فرهنگی وزارت ارشاد با اعلام این خبر که اختتامیه این نمایشگاه با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار میشود، گفت: در هر کدام از رستههای ارائه اسباب بازی، لوازمالتحریر، کالاهای فرهنگمحور خانواده، مقالات پژوهشی و استارتاپهای فرهنگی، با نظر هیئت داوران، سه اثر برگزیده و یک اثر شایسته تقدیر مورد تجلیل قرار میگیرند.
وی در پایان با اشاره به آمار آثار ارسالی به دبیرخانه نمایشگاه گفت: ۲ هزار و ۶۰۰ اثر در حوزه نوشتافزار، هزار و ۷۰۰ اثر در حوزه اسباب بازی، ۱۲۰ اثر در حوزه کالاهای فرهنگمحور خانواده، هزار و ۲۴۱ پایاننامه، مقاله و کتاب و ۱۱۱ استارتاپ فرهنگی در دبیرخانه جشنواره به ثبت رسیدند که فرآیند داوری آنها در مرحله اول، انجام شده است.
انتهای پیام
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰