تاریخ انتشار : چهارشنبه 7 آذر 1397 - 12:18
کد خبر : 46510

امر به معروف چیزی جز محبت نیست

امر به معروف چیزی جز محبت نیست

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایکنا از فارس، نشست شورای امر به معروف و نهی از منکر اداره تامین اجتماعی امروز، ۷ آذرماه با حضور دبیر ستاد، مدیرکل تامین اجتماعی استان، روسای شعب و اعضای شوراهای امر به معروف و نهی از منکر واحدهای تابعه

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایکنا از فارس، نشست شورای امر به معروف و نهی از منکر اداره تامین اجتماعی امروز، ۷ آذرماه با حضور دبیر ستاد، مدیرکل تامین اجتماعی استان، روسای شعب و اعضای شوراهای امر به معروف و نهی از منکر واحدهای تابعه این اداره کل استان بصورت ویدئو کنفرانس برگزار شد.
سلیمان مهدوی، دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان فارس در این نشست گفت: نگاه ما به امر به معروف همین نگاهی است که در این اداره کل در حال پیگیری و انجام است.
وی افزود: ۱۴۰۰ سال با امر به معروف و نهی از منکر با خصومت برخورد شده است، در حالی که بقای دین در اجرای امر به معروف و نهی از منکر است و طبق فرموده امام محمد باقر(ع) برای ساماندهی یک تشکیلات، یک ساختار و یک حکومت به امر به معروف و نهی از منکر نیاز است.
مهدوی بیان کرد: اگر حدود ۵۰ سال زحمت بکشیم، شاید تنها بتوانیم ۵۳ درصد از افکار عمومی را در مورد امر به معروف و نهی از منکر اصلاح کنیم.
وی با تأکید بر اینکه امر به معروف و نهی از منکر چیزی جز محبت، چیزی جز تعالی و نجات دادن یکدیگر نیست، گفت: محبت را تحت هیچ شرایطی نمی‌توانیم از فریضه امر به معروف و نهی از منکر جدا کنیم حتی در برخورد سلبی که حاکمیتی است.
دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر فارس یادآور شد:‌ امر به معروف و نهی از منکر سه مرحله است؛ مرحله اول قلبی است که توسط همین کارهای فرهنگی که طولانی مدت است، انجام می‌شود، مرحله دوم تذکر لسانی و کتبی است و این دو مرحله در ماموریت شورای امر به معروف و نهی از منکر است که باید انجام شودو مرحله سوم نیز یدی است که بر عهده حاکمیت است به‌طوری که در سازمان‌ها و ادارات می‌شود حراست‌ها و کمیته‌های انضباطی را متولی این مرحله دانست.
وی اظهار کرد: اگر ما بخواهیم کاری را به دیگران یاد بدهیم، با اخلاق تند یا ناشایست نمی‌توان موفقیت آمیز این‌ کار را انجام داد، در اجرای امر به معروف و نهی از منکر نیز باید بهترین اخلاق را به نمایش بگذاریم.
مهدوی یادآور شد: متاسفانه ما هر چیزی را که در فضای مجازی در رابطه با امر به معروف مشاهده می‌کنیم یک برخورد تند را نشان می‌دهد و اصلا ًمشخص نیست در کل این برخورد باید انجام می شده یا خیر.
دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر فارس با بیان اینکه حدود اسلامی، به نفع مردم، به نفع خودمان و به نفع خانواده ماست، گفت: کسی که قتل کرده و اعدام می‌شود، حداقلش این است که در آخرت دیگر تقاص و عذاب قتلش را نم‌ دهد، که نشان از محبت به آن شخص دارد؛ در حالی که این امر منافع دیگری همچون نجات دادن جامعه از یک شرور، اصلاح کردن امنیت عمومی را نیز داراست.
وی با تصریح اینکه امر به معروف و نهی از منکر نقطه مقابل غیبت و تهمت و عین روشنگری و دوست داشتن است، گفت: ما امر به معروف و نهی از منکر را یک فرهنگ متعالی برای جامعه متعالی م‌ بینیم و شعار ستاد نیز تذکر شما، تشکر ما، تعالی اجتماع است یعنی ما باید به جایی برسیم که هر فردی تذکر دهد، فرد مقابل از او تشکر کند.
مهدوی بیان کرد: چه در مسائل فرهنگی، چه در مسائل اقتصادی و چه در مسائل مذهبی ما قطعا باید تشکیلاتی عمل کنیم و برای تشکیلاتی عمل کردن قدم اول حل شدن در موضوع است به‌طوری که منیت را کنار گذاشت.
وی تأکید کرد که اگر یک تشکیلات می‌خواهد خوب و موفق باشد باید اعضای آن تشکیلات منیت را کنار بگذارند مثل آبی که در قند حل میشود که بحمد الهی این ویژگی در اداره‌کل تامین اجتماعی دیده می‌شود.
انتهای پیام

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد