اقلام غیرقابل مصرف انسانی به کارخانجات الکلسازی تحویل شوند

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایسنا، دکتر مصطفی دلاور در کمیسیون برنامهریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان مرکزی با اشاره به فرآیند تبدیل برخی کالاهای سلامت محور غیرقابل مصرف و مواد ضایعاتی به الکل عنوان کرد: اقلامی مانند چغندر قند،
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایسنا، دکتر مصطفی دلاور در کمیسیون برنامهریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان مرکزی با اشاره به فرآیند تبدیل برخی کالاهای سلامت محور غیرقابل مصرف و مواد ضایعاتی به الکل عنوان کرد: اقلامی مانند چغندر قند، نیشکر، شربتها، ضایعات آبمیوه، نوشیدنیهای قنددار و … میتواند مواد اولیه تولید الکل اتانول توسط کارخانههای الکلسازی باشد.
وی افزود: حتی برخی از غلات مانند برنج و گندم میتواند در تولید الکل مورد استفاده قرار گیرد که این امر منوط به در اختیار داشتن تجهیزات و تکنولوژی خاصی است که ۲ کارخانه تولید الکل در استان مرکزی فاقد این تجهیزات هستند، اما میتواند اقلام دارای قندهای ساده که قابلیت استفاده انسانی ندارند را به جای معدومسازی در اختیار کارخانجات الکلسازی قرار داد. برای انجام این کار پیشنهاد میشود که کارخانجات تنها از محصولاتی که تحویل سازمان پسماند شهرداری میشود، استفاده کنند.
معاون غذا و داروی دانشگاه علومپزشکی اراک با بیان اینکه قاچاق انواع کالا، تهدید سلامت عمومی جامعه را پی دارد چراکه بحث تقلب در قبال کالاها مطرح است، ادامه داد:در بحث لوازم بهداشتی و آرایشی، با غیربهداشتی و تقلبی بودن بیش از ۷۰ درصد این کالاها مواجه هستیم.
وی افزود: علاوه بر لوازم بهداشتی و آرایشی قاچاق با کالاهای خوردنی و آشامیدنی و مکملهای تقلبی که تنها برند معروفی برای آنها جعل شده است، روبرو هستیم و حتی بخشی از محصولات برندهای معروف در داخل کشور و یا کشورهای همسایه بستهبندی و وارد بازار میشوند.
دلاور تصریح کرد: طی سالهای اخیر با توجه به مبارزه جدی با بحث قاچاق خوشبختانه در حال حاضر در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی با معضل قاچاق روبرو نیستیم و در واقع داروخانهها از این حیث پاک هستند. همچنین وضعیت اقلام آرایشی و بهداشتی قاچاق رو به بهبود است، اما در بحث اقلام خوراکی به دلیل اینکه برخی فروشگاهها مانند عطاریها زیرنظر سازمان غذاودارو نیست، توزیع کالای قاچاق وجود دارد.
وی بیان کرد: با توجه به تغییرات اقتصادی طی ماههای اخیر در توزیع کالاهای سلامت محور به ویژه دارو و تجهیزات ممکن است موضوع قاچاق تشدید شود و باید با جدیت مبارزه دنبال شود.
انتهای پیام

برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰