تاریخ انتشار : دوشنبه 21 آبان 1397 - 13:34
کد خبر : 45643

فضا برای محتکران و قاچاقچیان باید ناامن شود

فضا برای محتکران و قاچاقچیان باید ناامن شود

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، سید علی اسد بعد از ظهر امروز در جلسه مبارزه با قاچاق کالا و ارز شهرستان جویبار اظهار کرد: باید آنچه را که مدنظر رهبر معظم انقلاب و در راستای تقویت

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، سید علی اسد بعد از ظهر امروز در جلسه مبارزه با قاچاق کالا و ارز شهرستان جویبار اظهار کرد: باید آنچه را که مدنظر رهبر معظم انقلاب و در راستای تقویت تولید ملی است را با برنامه‌ریزی دست عملی کنیم.

وی بابیان اینکه باید فضا برای محتکران و قاچاقچیان ناامن شود گفت: ما باید در حیطه کاری خود و در حد توان باید حساس باشیم و فضا را برای محتکران و قاچاقچیان کالا ناامن کنیم.

فرماندار جویبار خاطرنشان کرد: تحرک و فعالیت قاچاقچیان، ضربه بزرگی به معیشت مردم و اقتصاد کشور وارد می‌کند.

اسد تصریح کرد: مبارزه با قاچاقچیان کالا بستر و فضا را برای تولیدات داخلی فراهم می‌کند که البته تولیدکنندگان داخلی نیز باید کیفیت محصولات خود را افزایش دهند تا مردم رغبتی برای استفاده از کالاهای خارجی پیدا نکنند.

وی به پروانه دار کردن چاه‌های غیرمجاز در شهرستان اشاره و عنوان کرد: با پروانه دار شدن چاه‌های غیرمجاز بهانه قاچاق سوخت گرفته می‌شود.

فرماندار جویبار بابیان اینکه باید به سمت برق‌دار کردن چاه‌های آب حرکت کنیم گفت: تأمین منابع آب‌های کشاورزی باید از چاه‌ها کاهش یابد و از آب‌های سطحی استفاده کنیم.

محمدحسین فقیه بخشدار گیلخواران نیز با اشاره به اینکه ۶ هزار و ۳۳۴ حلقه چاه مجاز در شهرستان وجود دارد بیان کرد: بیش از ۳ برابر تعداد مجاز چاه‌های حفرشده، چاه غیرمجاز داریم.

وی افزود: باوجود افزایش چاه‌های غیرمجاز و به دنبال آن افزایش استحصال آب شیرین از آن موجب شوری آب می‌شود.

بخشدار گیلخواران با بیان اینکه چاه‌های حفرشده قبل سال ۸۵ باید پروانه دار شوند گفت: این موضوع متأسفانه با استقبال کشاورزان مواجه نشد ولی برنامه پروانه دار کردن چاه‌های غیرمجاز را به‌طور قاطع ادامه خواهیم داد.

مهدی بهرامی مدیرعامل شرکت فراورده‌های نفتی قائم‌شهر میز در این جلسه بیان کرد: با توجه به نزدیک شدن فصل سرما و احتمال افت فشار یا قطع گاز واحدهای تولیدی و صنعتی باید تا ۲۰ آذر برای دریافت سوخت ذخیره اقدام کنند.

وی بابیان اینکه امسال توزیع سوخت به‌صورت سیستمی انجام خواهد شد گفت: امسال با دو سامانه – سماب و پنجره واحد- کشاورزان برای دریافت سوخت باید ثبت‌نام کنند و اگر چاه آن‌ها بدون مجوز باشد سوخت به آنان تعلق نمی‌گیرد.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد