تاریخ انتشار : چهارشنبه 25 مهر 1397 - 5:14
کد خبر : 44356

کشف محموله میلیاردی لوازم بهداشتی قاچاق در اصفهان

کشف محموله میلیاردی لوازم بهداشتی قاچاق در اصفهان

 به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ سعید سلیمیان با اعلام این خبر اظهار داشت: در پی دریافت خبری مبنی بر دپو و توزیع لوازم بهداشتی خارجی در یک انبار تخلیه بار اطراف شهر اصفهان رسیدگی

 به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ سعید سلیمیان با اعلام این خبر اظهار داشت: در پی دریافت خبری مبنی بر دپو و توزیع لوازم بهداشتی خارجی در یک انبار تخلیه بار اطراف شهر اصفهان رسیدگی به موضوع در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی این فرماندهی قرار گرفت.

وی بیان کرد: پس از هماهنگی با مقام قضائی، از این انبار بازرسی شد که یک‌هزار و ۱۷۲ کارتن انواع لوازم بهداشتی خارجی فاقد مدارک گمرکی کشف شد.

رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان با اشاره به دستگیری یک نفر در این رابطه خاطرنشان کرد: کارشناسان ارزش کالا‌های کشف شده را یک میلیارد ریال اعلام کرده‌اند.

وی از تحویل متهم به مراجع قضائی خبر داد و افزود: هرگونه فعالیت در زمینه کالای قاچاق زمینه رکود اقتصادی و تورم را فراهم می‌کند که از عموم مردم درخواست می‌شود اخبار مربوطه را از طریق تماس با سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد