۹ انبار کالای احتکاری در کرج شناسایی شد

محمد مجرد روز دوشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: این انبارها دراجرای طرح نظارت بربازار و تنظیم قیمت ها توسط بازرسان ویژه شناسایی شد.وی ادامه داد: در این انبارها برنج و انواع لوازم خانگی احتکار شده بود که برای تصمیم گیری در اختیار مراجع ذیصلاح قرار گرفت.مجرد گفت: نوسان قیمت ها سبب شد تا
محمد مجرد روز دوشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: این انبارها دراجرای طرح نظارت بربازار و تنظیم قیمت ها توسط بازرسان ویژه شناسایی شد.
وی ادامه داد: در این انبارها برنج و انواع لوازم خانگی احتکار شده بود که برای تصمیم گیری در اختیار مراجع ذیصلاح قرار گرفت.
مجرد گفت: نوسان قیمت ها سبب شد تا در ماه های اخیر نظارت ها بر بازار بیشتر شود و ۱۵۰ انبار کالا در شهرستان کرج بازرسی شدند که ۹ انبارها آنها احتکاری تشخیص داده شد.
وی بیان داشت: امسال ۳۰ هزار بازرسی از واحدهای صنفی البرز انجام شده که ۳۲۱ مورد از این بازرسی ها گشت مشترک دستگاه های نظارتی بوده است.
معاون فرمانداری کرج گفت: در بازرسی از ۸۷ واحد عرضه فرآورده های لبنی شهرستان کرج ۲۷ واحد آنها متخلف شناخته شدند.
وی اضافه کرد: تشکیل ۱۲۸ پرونده تخلف برای عرضه کنندگان مواد پروتئینی،۲۴۱ پرونده برای نانوایی ها، ۱۱۸ مورد برای شیرینی پزی ها ، ۹ مورد برای فرآورده های دامی ، هشت مورد خدمات و ۱۱۹ مورد میوه از اقدامات نظارتی و کنترل بازار کرج بوده است.
امسال به دنبال نوسان قیمت ها، افراد سودجو به احتکاربرخی کالاها دراستان البرز و سایر نقاط کشور پرداختند که با هوشیاری مردم و دستگاه های نظارتی بسیاری ازاین کالاهای احتکاری کشف و ضبط شده است.
۸۰۲۹/ ۶۱۵۵
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰