تاریخ انتشار : چهارشنبه 14 شهریور 1397 - 9:48
کد خبر : 40773

حکایت مداد ایرانی با برند خارجی

حکایت مداد ایرانی با برند خارجی

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ موسی فرزانیان رئیس اتحادیه نوشت افزار با حضور در برنامه «پرانتز باز» در خصوص نسبت قیمت لوازم و التحریر با کیفیت لوازم گفت: از سال ۹۱ که ارزش پول کم شد و جنس ها گران

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ موسی فرزانیان رئیس اتحادیه نوشت افزار با حضور در برنامه «پرانتز باز» در خصوص نسبت قیمت لوازم و التحریر با کیفیت لوازم گفت: از سال ۹۱ که ارزش پول کم شد و جنس ها گران تر شد، خود به خود قدرت خرید مردم هم کاهش پیدا کرد. بالاخره یک عده ای که ضعیف ترند مجبورند کالاهای ارزان تری تهیه کنند و کیفیت مواد پایین تر می آید. اما می آیند یک مقدار ظاهرش را زیبا می کنند که برای بچه جذابیت داشته باشد.

وی در خصوص وضعیت تولید کننده ها بیان داشت: الان کارخانه ی مداد نمی تواند از برند خودش که ایرانی است، استفاده کند. تولید می کند اما برند خارجی می زند؛ چون واقعا مشکل فرهنگی داریم و باید روی آن کار شود. واقعا کالای ایرانی کالای با کیفیتی است. در صنف خودمان می دانم ۵۰ تا ۷۰ درصد محصولات کیفیت خوبی دارد. ولی باید فرهنگ سازی شود و برویم سمت برند سازی و خانواده ها تشویق شوند برای استفاده از کالای ایرانی.

فرزانیان با اشاره به لزوم فرهنگ سازی در راستای حمایت از تولید داخل افزود: صدا و سیما خیلی باید روی این زمینه کار کند، تبلیغ کند، فرهنگ سازی کند. در مرحله بعد خانواده ها باید بیایند پای کار و از جنس ایرانی استفاده کنند. باید اعتماد کنیم به کالای ایرانی و از طرف دیگر باید تولید کننده های ما کالای با کیفیت تولید کنند.

وی در ادامه با تاکید به نقش حمایتی دولت در این خصوص اظهار داشت: بحث تولید مساله ای است که با دولت ارتباط دارد چرا که باید امکانات آن را فراهم کند. ما صفر تا صد را که نمی توانیم در داخل تولید کنیم. همین خودکار مواد اولیه بدنه ش پتروشیمی است که پتروشیمی ها قیمت ها را خیلی بالا برده اند. کم به کارخانه جات می دهند و این خودش یک معضلی برای تولید کننده های ما ایجاد کرده است. بانک ها بهره های زیادی می گیرند به حدی که هر چه تولید کننده به دست می آورد باید به بانک ها بدهد و در آخر ضرر می کند. دولت باید از تولید کننده ها حمایت کند. اگر اجناس در گمرک مانده است سریع مواد اولیه را به آن ها تخصیص بدهد. این مشکلات باید حل شود و خط تولید راه بیفتد تا تولید کننده ها بتوانند جنس شان را به بازار برسانند.

پرانتز باز برنامه ای است با رویکرد بررسی اخبار نوجوانان که به صورت هفتگی با اجرای محمودرضا قدیریان و فاطمه رضاپور و شش دبیرخبر نوجوان در روزهای دوشنبه و جمعه ساعت ۷۱ روی آنتن شبکه امید می رود.

در این برنامه علاوه بر بخش گفتگو با مهمانان و گزارش میدانی که به گفتگو با نوجوانان درباره موضوع اصلی برنامه می پردازد، بخش دیگری در نظر گرفته شده که نوجوانان سنین ۱۳ تا ۲۰ سال می توانند به عنوان خبرنگار افتخاری با برنامه همکاری داشته و گزارش های تصویری و ویدئویی خود را برای پخش، به برنامه ارسال کنند.

عوامل تولید این برنامه عبارت اند از: تهیه کننده: محمود فلاح پرویزی، مدیر تولید و جانشین تهیه کننده : سعید احمدی، سردبیر: حسین شکیب راد، کارگردان: بهرام امانی. اجرا: محمودرضا قدیریان، فاطمه رضاپور، دبیران خبر: محسن محبی، سید ابوالفضل سیروس نژاد، محمد میرزا زاده ساناز احسانی، زهرا محبوب، و محیا شفاعت.

مخاطبان این برنامه می توانند با شماره ۰۹۰۳۶۸۸۳۲۰۲ در پیام رسان بله و سروش با روابط عمومی برنامه در تماس باشند و در اینستاگرام صفحه ی پرانتز باز را با نشانی parantezbaz_tv دنبال کنند.

 

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد