تاریخ انتشار : شنبه 23 تیر 1397 - 4:43
کد خبر : 36513

گسترش بدحجابی باعث افزایش آسیب‌های اجتماعی می‌شود

گسترش بدحجابی باعث افزایش آسیب‌های اجتماعی می‌شود

  به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایکنا از آذربایجان‌شرقی، حجت‌الاسلام سیدشهاب‌الدین حسینی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان، عصر روز گذشته در همایش حجاب و عفاف در آستان مقدس امام زاده سیدحمزه (ع) تبریز، گفت: حجاب ریشه در باور، اعتقاد، ایمان، عفت و حیا دارد و از

 گسترش بدحجابی باعث افزایش آسیب‌های اجتماعی می‌شود

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایکنا از آذربایجان‌شرقی، حجت‌الاسلام سیدشهاب‌الدین حسینی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان، عصر روز گذشته در همایش حجاب و عفاف در آستان مقدس امام زاده سیدحمزه (ع) تبریز، گفت: حجاب ریشه در باور، اعتقاد، ایمان، عفت و حیا دارد و از منظر دین و تعقل و گواهی تاریخی، باید قدر آن را بدانیم.

وی، عنوان کرد: مگر می‌توان باغبانی را که به حریم باغش حصار کشیده، یا خانه‌داری را که به پنجره‌هایش پرده نصب کرده است یا گوهرفروشی را که برای مغازه‌اش شیشه و حفاظ گذشته مذمت کرد؟

حجت الاسلام حسینی، بیان کرد: حجاب قبل از اینکه یک امر دینی باشد، یک امر عقلی است و اگر انسان نخواهد نگاه‌های آلوده وارد حریمش شوند، نیازمند آن است که حصار و حریمی داشته باشد. نمی‌توان بانویی را که به خاطر نگه‌داشتن گوهر وجودش حجاب دارد مذمت کرد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه کسی که دارای حجاب است ارزش گوهر انسانی‌اش را می‌داند، گفت: انسان عبد پروردگار، خلیفه‌الله و از نظر قرآن لایق بهشت است و برای همین باید قدر خودش را بداند.

وی با اشاره به اینکه گسترش بدحجابی در جامعه باعث افزایش آسیب‌های اجتماعی می‌شود، افزود: طبق فرموده مقام معظم رهبری، امروزه بزرگ‌ترین تهدید برای ما استکبار نیست بلکه آسیب‌های اجتماعی مثل اعتیاد و طلاق است.

حجت‌الاسلام حسینی یادآور شد: کسانی که حجب دارند باید به مبانی حجاب اگاه باشند تا ضمن حفظ حجاب‌شان بتوانند تبلیغ انجام دهند چراکه ما می‌بینیم بین دو نسل مادران و دختران از نظر حجاب فاصله زیادی وجود دارند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی تاکید کرد: مبانی حجاب ابتدا باید فکری و اعتقادی باشد و لازم است که اول درون انسان اصلاح شود و اعتقاد به پروردگار متعال، جزو اولین مبانی فکری به شمار می‌آید.

انتهای پیام

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد