تاریخ انتشار : چهارشنبه 6 تیر 1397 - 9:57
کد خبر : 35247

زمینه معرفی و ارائه زنجیره کالاهای ایرانی در خراسان رضوی مهیا می‌شود

زمینه معرفی و ارائه زنجیره کالاهای ایرانی در خراسان رضوی مهیا می‌شود

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، راضیه علیرضایی ظهر امروز در نشست خبری نمایشگاه ساخت ایران اظهار داشت: طبق ابلاغی که از وزارت صنعت، معدن و تجارت انجام شد، برنامه‌ایی برای حمایت از کالای ایرانی تدوین کردیم و چند برنامه را به

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، راضیه علیرضایی ظهر امروز در نشست خبری نمایشگاه ساخت ایران اظهار داشت: طبق ابلاغی که از وزارت صنعت، معدن و تجارت انجام شد، برنامه‌ایی برای حمایت از کالای ایرانی تدوین کردیم و چند برنامه را به صورت فصلی قرار برگزار خواهیم کرد که یکی از آن‌ها برگزاری نمایشگاه تخصصی تولید ملی، کالای ایرانی است.

وی با اشاره به اینکه فرآیند نمایشگاهی می‌تواند موثر باشد، افزود: این برنامه‌ها در جهت ارتقا فرآیندهای رقابت‌پذیری، توسعه صادرات، اصلاح و نظام توزیع و  تقویت گروه‌های تولیدی انجام می‌شود.

رئیس سازمان صنعت و معدن و تجارت استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: در راه برگزاری این نمایشگاه مسائلی نیز وجود داشته است و هدفمند به دنبال این بودیم که زنجیره‌های کالاهای ایرانی را معرفی بکنیم، فرش دستی یکی از بخش‌های مهم این زنجیره است.

علیرضایی افزود: در زنجیره تامین قطعات خودرو تلاش بر این بود که سهمی که منجر به رقابت‌پذیری واحدهای این حوزه است را شناسایی بکنیم تا بتوانند در این نمایشگاه خودشان را معرفی کنند.

وی با اشاره به افزایش نرخ ارز بیان کرد: برخی از  این فرآیندهای جذب و اجرا تغییر کرد ولی در این نمایشگاه تلاش می‌کنیم که نشان دهیم بخشی از نیاز‌های مردم را خودمان می‌توانیم تامین کنیم.

رئیس سازمان صنعت و معدن و تجارت استان خراسان رضوی در ادامه گفت: از مردم  دعوت می‌کنیم که از این نمایشگاه بازدید کنند و تقاضا داریم که توجه داشته باشند ساخت و تولید و صادرات کالای ایرانی فرآیند بسیار پر زحمتی است.

علیرضایی با بیان اینکه احتمال شدت تحریم‌ها وجود دارد، گفت:  مسئله ارز، مسئله اقتصادی است، ما هم در تلاش هستیم با کمترین آسیب تامین ارز مورد نیاز اتفاق بیفتد و مواد اولیه بعضی از حوزه‌ها تامین بشود.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد