تاریخ انتشار : پنجشنبه 17 خرداد 1397 - 10:35
کد خبر : 33798

سامانه ردیاب لنج ها زمینه ساز مبارزه با قاچاق است

سامانه ردیاب لنج ها زمینه ساز مبارزه با قاچاق است

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از پنجشنبه تارنمای سازمان بنادر و دریانوردی، محمدمهدی مفتح شیوه عملکرد این سامانه را بر مبنای مصرف سوخت شناور اعلام کرد.مفتح مصوبه دولت برای نوسازی شناورهای سنتی را سبب افزایش ضریب ایمنی و کاهش مصرف سوخت ارزیابی کرد و افزود: ارائه

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از پنجشنبه تارنمای سازمان بنادر و دریانوردی، محمدمهدی مفتح شیوه عملکرد این سامانه را بر مبنای مصرف سوخت شناور اعلام کرد.
مفتح مصوبه دولت برای نوسازی شناورهای سنتی را سبب افزایش ضریب ایمنی و کاهش مصرف سوخت ارزیابی کرد و افزود: ارائه تسهیلات گمرکی و بندری به لنج های تجاری و شناورهای سنتی هنگام پهلوگیری، تخلیه و بارگیری با سودآوری خوبی همراه است؛ زیرا تردد و ترافیک کالا را افزایش می دهد و موجب رونق اقتصادی بنادر می شود.
نماینده مجلس شورای اسلامی درباره مصوبه هیات دولت مبنی بر اصلاح تدوین آیین نامه واردات کالا توسط ملوانان شناورهای سنتی با ظرفیت کمتر از ۵٠٠ تن و لنج های تجاری و نوسازی آنها گفت: یکی از شبهه های مطرح شده در مورد فعالیت لنج های تجاری و شناورهای سنتی پدیده قاچاق است که با اصلاح تدوین آیین نامه واردات کالا می توان برای مقابله با پدیده قاچاق گام برداشت.
به گفته وی، شناورهای دریایی سنتی و لنج های تجاری با ظرفیت کمتر از ۵٠٠ تن نقش قابل توجهی در صادرات، واردات و بازرگانی دارند و می توانند اشتغال آفرینی بالایی برای کشور داشته باشند.
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایرنا، نهم خردادماه هیات دولت آیین‌نامه ورود کالا توسط ملوانان شناورهای دریایی سنتی با ظرفیت کمتر از ۵۰۰ تن (لنج تجاری) و ساماندهی و نوسازی آنها را اصلاح کرد.
این شناورهای دریایی در صورت زیر پوشش بیمه تامین اجتماعی بودن ملوانان شاغل در آن شناور، مجازند در هر سال برای هر شناور و هر ملوان حداکثر ۶نوبت و در هر نوبت به ازای هر ملوان تا سقف ۱۵۰ میلیون ریال از معافیت ملوانی شامل معافیت از پرداخت حقوق ورودی و سایر وجوهی که به موجب قانون و مقررات، گمرک مسوول وصول آن است، استفاده کنند.
حمل کالا از مبدا بنادر کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس و دریای عمان به گمرکات مجاز به اعمال مقررات ملوانی فقط برای شناورهای دریایی سنتی زیر ۵۰۰ تن مشمول تخفیف مجموع سود بازرگانی به میزان ۲۰ درصد است.
دولت همچنین مالکان شناورها را موظف کرد طبق برنامه زمان‌بندی کمیته متشکل از ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، سازمان بنادر و دریانوردی و وزارت نفت، نسبت به نصب سامانه فنی ردیاب برای کنترل مصرف سوخت بر مبنای مسافت طی شده و نظارت بر ترددهای دریایی اقدام کنند.
حدود ۹ هزار و ۴۸۵ فروند شناور با ظرفیت بیش از یک هزار تن در کشور فعالیت دارند که بخش عمده آنها به لنج های تجاری و شناورهای کوچک تعلق دارد.
پارسال حدود ۱۵۶ میلیون تن انواع کالا در بنادر کشور، بارگیری و تخلیه شد که سهم محصولات نفتی ۴۷ میلیون و ۷۰۰ هزار تن، محصولات کانتینری ۳۰ میلیون و ۸۰۰ هزار تن، فله های خشک ۵۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تن و فله های مایع چهار میلیون و ۴۰۰ هزار تن بود.

اقتصام*۲۰۲۲*۱۹۶۱*

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد