مدت زمان رسیدگی به پرونده های قاچاق به ۴۵ روز رسید
«مصطفی پورکاظم شایسته»، امروز(دوشنبه) در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا، افزود: میانگین مدت زمان رسیدگی و صدور رای در پرونده های مرتبط با قاچاق کالا و ارز، پیش از سال ۹۵ حدود سه سال بود.وی اطاله دادرسی را یکی از چالش های پیش روی پرونده های مرتبط با قاچاق کالا بیان کرد و
«مصطفی پورکاظم شایسته»، امروز(دوشنبه) در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا، افزود: میانگین مدت زمان رسیدگی و صدور رای در پرونده های مرتبط با قاچاق کالا و ارز، پیش از سال ۹۵ حدود سه سال بود.
وی اطاله دادرسی را یکی از چالش های پیش روی پرونده های مرتبط با قاچاق کالا بیان کرد و گفت: تشکیل شعبه های ویژه برای پرونده های قاچاق کالا و ارز یکی از اقدامات تاثیرگذار در کاهش زمان رسیدگی به پرونده های قاچاق بود.
معاون حقوقی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ادامه داد: این شعبه ها به صورت اختصاصی و ویژه، فقط به پرونده های قاچاق کالا و ارز رسیدگی می کند.
پورکاظم، همچنین از تشکیل شعبه های گلوگاهی برای رسیدگی سریعتر به پرونده های مرتبط با قاچاق کالا و ارز خبر داد و گفت: نمایندگان گمرک، وزارت صنعت، سازمان تعزیرات و همچنین نیروی انتظامی در این شعبه ها مستقرند و در همان گلوگاه ورود و خروج کالا، به پرونده رسیدگی می شود.
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایرنا، براساس ماده ۴۵ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، هر کدام از شعب دادسرا و دادگاه انقلاب اسلامی، تعزیرات حکومتی و شعب تجدیدنظر آنها، در مدت یک ماه از زمان تحویل پرونده باید رسیدگی و رای نهایی را صادر کنند.
بنابراین، هنوز در بخش مدت زمان رسیدگی به پرونده های مرتبط با قاچاق کالا و ارز، میان آنچه رخ می دهد و آنچه در قانون تاکید دارد، فاصله ۱۵ روزه وجود دارد.
اخبار اقتصادی ایرنا در تلگرام: @IRNAeco
اقتصام**۹۱۸۹** ۲۰۲۳
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰