تاریخ انتشار : پنجشنبه 23 فروردین 1397 - 23:35
کد خبر : 28811

واردات کالای مشابه نفس بنگاه‌های تولیدی را بند کرد/ اخذ ۴ مرحله مالیات بر ارزش افزوده از تولیدکنندگان

واردات کالای مشابه نفس بنگاه‌های تولیدی را بند کرد/ اخذ ۴ مرحله مالیات بر ارزش افزوده از تولیدکنندگان

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، با نام گذاری سال جاری به سال حمایت از کالا ایرانی و در راستای تحقق شعار سال خبرگزاری میزان در سلسله مصاحبه‌هایی به بررسی شرایط تولیدکنندگان در حوزه‌های کاری مختلف و پیشنهادهای آنها برای بهبود

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، با نام گذاری سال جاری به سال حمایت از کالا ایرانی و در راستای تحقق شعار سال خبرگزاری میزان در سلسله مصاحبه‌هایی به بررسی شرایط تولیدکنندگان در حوزه‌های کاری مختلف و پیشنهادهای آنها برای بهبود در اوضاع آنها پرداخته است.

نساجی از جمله صنایعی است که در صورت گسترش در آن می توان از واردات حجم بالایی از کالاهای مشابه داخلی به کشور و خروج ارز جلوگیری کنیم.

این صنعت خود زیرشاخه های متفاوتی دارد که یکی از آنها صنف کشباف و جوراب است. به این اتحادیه سری زدیم تا از آخرین شرایط آن مطلع شویم.

سید علی اصغر بهبهانی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، در خصوص اقدامات لازم برای حمایت از کالای ایرانی گفت: تولید کنندگان به عنوان بخش اصلی اقتصاد تقاضا دارند موضوع اخذ مالیات بر ارزش افزوده بر روی کالا‌های تولیدی بازبینی شود و در نهایت مصرف کننده نهایی پرداخت کننده مالیات بر ارزش افزوده باشد.   وی در توضیح اخذ مالیات بر ارزش افزوده بیان کرد: به طور مثال از ابتدای تولید تا مرحله پایانی در ۴ مرحله از تولید کنندگان مالیات بر ارزش افزوده دریافت می‌شود که حداقل در دو مرحله میزان آن ۹ درصد است.

بهبهانی افزود: ثبات اقتصادی سبب تهیه راحت‌تر مواد اولیه برای تولید کنندگان می‌شود.   وی عنوان کرد: با سختگیری در واردات کالای مشابه می‌توانیم در راستای حمایت از تولید داخلی گام برداریم، زیرا در شرایط فعلی تولید کنندگان داخلی توان تولید محصولات با کیفیت بالا را دارند.   رئیس اتحادیه تولید کنندگان و فروشندگان کالای کشباف و جوراب تهران گفت: درحال حاضر تولید کنندگان این صنف با ظرفیت ۴۰ الی ۵۰ درصدی مشغول به کارند که در صورت حمایت می‌توانیم کالا‌های تولیدی را مصرف و مازاد آن را صادر کنیم.   بهبهانی با اشاره به اینکه در این صنف در حدود ۳ هزار و ۵۰۰ تولید کننده مشغول به کار هستند، تصریح کرد: با فراهم شدن شرایط مناسب برای تولید کنندگان می‌توانیم شاهد رقابت پذیری کالا‌های داخلی در بازار‌های بین المللی باشیم.  

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد