شعار سال فراخوانی عمومی برای جهاد اقتصادی است
سید تقی سهرابی چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: طی چندین سال متمادی رهبر انقلاب شعار سال را از حوزه اقتصاد انتخاب کردهاند که این موضوع حاوی پیامهای متعددی به مردم و به ویژه مسئولان بوده است که مهم ترین آن، توجه و تلاش برای تحقق موضوعی است که با معیشت مردم مرتبط
سید تقی سهرابی چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: طی چندین سال متمادی رهبر انقلاب شعار سال را از حوزه اقتصاد انتخاب کردهاند که این موضوع حاوی پیامهای متعددی به مردم و به ویژه مسئولان بوده است که مهم ترین آن، توجه و تلاش برای تحقق موضوعی است که با معیشت مردم مرتبط است و کمتوجهی و بیتوجهی به آن، آثاری زیانبار و جبرانناپذیر در پی خواهد داشت.
وی افزود: طبیعتاً بر هر ایرانی غیرتمند و دلسوز این آب و خاک حجت برای کار مضاعف با همت مضاعف تمام است چراکه بدرستی همه صاحب نظران بر این باورند که چشم اسفندیار کشور و مهمترین نقطه آسیب ایران، حوزه اقتصاد با مسائلی همچون تورم، رکود، بیکاری و دیگر موضوعات مرتبط است.
سهرابی بیان کرد: رسانه و فعالان این عرصه در محقق شدن شعار سال، با تبیین و تشریح ابعاد مختلف آن و بیان مصداقها از سویی و نمایش ظرفیتها، استعدادها و توانمندیهای مردم، کشور و به ویژه حوزههای مأموریت از سوی دیگر، میتوانند نقش تاریخی خود را ایفا کنند.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز فارس با بیان اینکه انعکاس دقیق و هوشمندانه توجه مردم به دستساختهها و محصولات تولیدی کشور، به همراه بیان مطالبات بحق آنها از تولیدکنندگان برای ارائه تولیدات مطلوب و ارتقای کیفیت محصولات یکی از این اقدامات است، بر اهمیت نقش دو سویه مردم و رسانه در عملیاتی کردن این شعار اشاره کرد.
سهرابی اظهار کرد: بیان و بازنمایی تجارب مفید سایر ملل در توجه به اقتصاد درونزا و پیامدهای مثبت آن در افزایش سرانه ملی و نیز جلب توجه مردم به لزوم حمایت از تولیدات داخلی به منزله وظیفهای ملی و نمایش قبح بیتوجهی به این مهم، بهمثابه عملی ضد ملی باید از دیگر اقدامات رسانهها باشد.
وی در ادامه به وظیفه شفافسازی رسانهها اشاره کرد و ابراز داشت: رسانه باید با جسارت و شجاعت در معرفی اخلالگران اقتصادی که منافع شخصی را به منافع ملی ترجیح میدهند مسئولان را یاری دهند و این دو، یعنی رسانهها و مسئولان، مردم را از عمل شنیع این افراد آگاه کنند به نحوی که در کوتاه مدت هر شخص حقیقی و حقوقی که با هدف منفعتطلبی قصد بهخطر انداختن منافع ملی را داشته باشد، افکار عمومی را سد اقدامات مجرمانه خود بداند که البته در این خصوص همکاری نزدیک قوه قضائیه با رسانهها لازم و ضروری است.
سهرابی دیگر وظیفه خطیر رسانه را در این خصوص فرهنگسازی دانست و عنوان کرد: مادامی که فرهنگ استفاده از کالای ایرانی در میان مردم جاری و ساری نشود و ترجیح کالای خارجی به ایرانی تشخصی اجتماعی محسوب شود، نمیتوان به موفقیت پیشنهادهای داده شده، امیدوار بود.
وی افزود: فرهنگسازی هوشمندانه توسط رسانهها از رادیو و تلویزیون تا دیگر ابزارهای ارتباطی همچون سینما، تئاتر، مطبوعات، خبرگزاریها، فعالان فضای مجازی، مجلات و… با استفاده از ابزارهای در اختیار، در قالبهای متنوع تولید پیام با بهکارگیری افراد توانمند در این حوزه ضروری است.
این مقام مسئول رسانهها را موظف به تولید محتوا و پیامهای آگاهانه در سه حوزه اطلاعرسانی، آموزش و تفریح و سرگرمی دانست و یادآور شد: بهخاطر داشته باشیم که شعار سال ۱۳۹۱ یعنی شش سال پیش ‘تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی ‘ بود و همه ما در آن سال برای تحقق شعار اقداماتی کردهایم، بهتر است به عملکرد خود در آن سال رجوع کنیم و دیگران را نیز واداریم که به خاطر آورند.
سهرابی ادامه داد: بدینطریق میتوان از تجربیات خود که سرمایهای معنوی محسوب میشود، استفاده کنیم، دوبارهکاری و موازیکاری نکنیم و این مهم را هم به مردم و هم به مسئولان یادآوری کنیم و آن تجربیات را چراغ راه امروز قرار دهیم و انصافاً در حد توان نگذاریم که برخی مدیران با برگزاری سمینارها و همایشهای بینتیجه به نام تحقق شعار سال، وقت خود و مردم و کشور را تلف کنند و با این اقدامات پرهزینه و کمنتیجه سال را به پایان برسانند؛ بدانیم و آگاه باشیم که یکی از وظایف رسانهها نظارت است.
۷۳۷۵ /۱۸۷۶
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰