تاریخ انتشار : سه شنبه 21 فروردین 1397 - 5:26
کد خبر : 28642

ارتقای کیفیت تولید ملی در گرو «پیوند دانشگاه و صنعت» و «مهارت‌افزایی دانشجویان»

ارتقای کیفیت تولید ملی در گرو «پیوند دانشگاه و صنعت» و «مهارت‌افزایی دانشجویان»

دکتر محمدکافی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به شعار سال۹۷؛ “حمایت از کالای ایرانی”، اظهار کرد: این شعار در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و کار و تلاش مضاعف به‌منظور ایجاد زندگی بهتر برای ملت ایران است که هر سال مقام معظم رهبری سعی می‌کنند وجهه‌ای از این واقعیت را از این مسیر پررنگ‌تر و

دکتر محمدکافی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به شعار سال۹۷؛ “حمایت از کالای ایرانی”، اظهار کرد: این شعار در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و کار و تلاش مضاعف به‌منظور ایجاد زندگی بهتر برای ملت ایران است که هر سال مقام معظم رهبری سعی می‌کنند وجهه‌ای از این واقعیت را از این مسیر پررنگ‌تر و نظر مسئولان و مردم را به آن جلب کنند و همانطور که ایشان اشاره کردند امسال، مردم و دولت باید به صورت هماهنگ و همگرا با یکدیگر برای تحقق شعار سال عمل کنند.

وی عنوان کرد: شعار حمایت از کالای ایرانی، باعث می‌شود که کالای تولیدی و خدمات ارائه شده توسط شرکت‌های دانش‌بنیان توسعه پیدا کند.

اولویت دولت استفاده از تولیدات شرکت‌های دانش‌بنیان باشد

رییس دانشگاه فردوسی مشهد با تاکید بر این که اولویت دولت باید استفاده از فرآورده‌ها و تولیدات شرکت‌های دانش‌بنیان باشد، اضافه کرد: ما امسال این موضوع را به صورت رسمی و غیر رسمی در اولویت دانشگاه قرار می‌دهیم.

کافی با اشاره به تلاش دانشگاه فردوسی در راستای تحقق شعار حمایت از کالای داخلی، ادامه داد: اولین اولویت ما در دانشگاه این است که تا حد امکان از کالای ایرانی استفاده کنیم و تمام خریدها و مصارف دانشگاه مبتنی بر تولیدات ایرانی باشد، ولی وظیفه دانشگاه تنها به این امر خلاصه نمی‌شود.

رییس دانشگاه فردوسی افزود: اول کیفیت مطلوب کالا است که باعث می‌شود کالای ایرانی تقاضای بیشتری داشته باشد و دوم قیمت مناسب کالا و یا قیمت رقابتی که بتواند در مقایسه با فرآورده‌ها و کالاهای خارجی از اولویت برخوردار باشد، در این زمینه وظیفه دانشگاه است که با بخش تولید و صنعت ارتباط تنگاتنگی برقرار کند و بتواند مشاوره‌های لازم را به تولیدکنندگان بدهد.

کافی با تاکید بر این‌که از سال گذشته برنامه‌ریزی کردیم که در دانشگاه مرکز نوآوری و شکوفایی ایجاد شود تا صنایع بخش تحقیق و توسعه خود را در دانشگاه مستقر کنند، بیان کرد: برای صنایعی که اکنون چنین وضعی را ندارند، دانشگاه فردوسی این آمادگی را دارد که فضا و تجهیزات لازم را در اختیار آن صنعت قرار دهد تا در ارتقای کیفی محصولاتشان تلاش کنند.

وی در خصوص افزایش مهارت‌افزایی دانشجویان و دانش‌آموختگان دانشگاه فردوسی، اضافه کرد: ما در این راستا تلاش می‌کنیم که دانش‌آموختگان ماهر و کارشناسان توانمندی را به جامعه تحویل دهیم، بنابراین درنظر داریم اولویت‌های بیشتری را به مهارت افزایی دانشجویان اختصاص دهیم.

رییس دانشگاه فردوسی مشهد عنوان کرد: به منظور حمایت از کالای ایرانی، از شرکت‌های فناور و شرکت‌های دانش‌بنیانی که توسط دانش‌آموختگان دانشگاه فردوسی تشکیل شود، حمایت ویژه می‌شود.

کافی تصریح کرد: در سال گذشته صندوق پژوهش و فناوری خراسان که یک شعبه آن در دانشگاه فردوسی است، به خوبی تقویت شده و افزایش سرمایه داشته است و ما تلاش می‌کنیم که این صندوق بتواند حمایت مناسبی را از کارآفرینان و شرکت‌های دانش بنیان و فناور انجام دهد تا در جهت تحقق دانشگاه کارآفرین موفق باشیم‌.

انتهای پیام

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد