جزئیاتی جدید از ۱۰ هزار میلیارد کالای قاچاق در لرستان؛ در انبارهای اموال تملیکی چه خبر است؟+تصاویر
– اخبار استانها – فرزاد رستمی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در خرمآباد با بیان اینکه در استان لرستان ۹ انبار اموال تملیکی به صورت متمرکز در مرکز استان به دلیل بحثهای امنیتی وجود دارد اظهار داشت: همانگونه که از اسم سازمان مشخص است وظیفه جمعآوری یا تعیین تکلیف اموالی که به صورت قاچاق کشف
فرزاد رستمی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در خرمآباد با بیان اینکه در استان لرستان ۹ انبار اموال تملیکی به صورت متمرکز در مرکز استان به دلیل بحثهای امنیتی وجود دارد اظهار داشت: همانگونه که از اسم سازمان مشخص است وظیفه جمعآوری یا تعیین تکلیف اموالی که به صورت قاچاق کشف میشوند به عهده اداره اموال تملیکی است که پس از هماهنگیهای لازم با سازمانهای مرتبط اقدام به فروش اموال میکنند.
وی افزود: پس از تحویل گرفتن اموال قاچاق، از دستگاههای کشف کننده پرونده تشکیل و به سازمان تعزیرات حکومتی ارسال و پس از صدور رای و اخذ مجوز برای برخی کالاها از سازمانهای ذی ربط همچون سازمان استاندارد، معاونت غذا و دارو، جهاد کشاورزی در قالب مزایده و یا به صورت محدود به صورت مذاکرهای به فروش میرسند.
مدیرکل جمعآوری و فروش اموال تملیکی لرستان با بیان اینکه معمولا کالای ضبطی در اموالک تملیکی دو نوع سریع الفساد و کالاهای با دام هستند عنوان کرد: کالای سریع الفساد همچون مواد خوراکی، آرایشی و بهداشتی براساس تبصره ۲ ماده ۵۳ قانون مبارزه با کالای قاچاق و ارز دستور فروش این کالاها به سرعت از تعزیرات، غذا و دارو، جهاد کشاورزی گرفته و به فروش میرسند ولی فروش کالاهای با دوام زمانبر است.
وی با بیان اینکه آبان ماه سال گذشته که انبار تملیکی استان را تحویل گرفتیم متاسفانه با نابسامانی انبارها و دپو کالاها مواجه شدیم بیان کرد: در آبان ماه سال گذشته بیش از ۶۸۰ فقره پرونده از سالهای ۹۶ تا 99 بلاتکلیف مانده بودند که خوشبختانه هم اکنون به کمتر از ۱۰ پرونده رسیده، تعیین تکلیف و کالاهای آنها به فروش رفتهاند به گونهای که سال گذشته 23 میلیارد تومان هدف فروش برای استان تعیین شده بود که توانستیم ۵۵ میلیاردتومان فروش داشته باشیم.
دستورات ۱۱گانه رئیس قوه قضائیه به مسئولین عالی قضائی مقابله با قاچاق کالا و ارزاتوبوس مسافربری حامل محموله قاچاق در شهرستان بیرجند توقیف شدچرا انبارهای سازمان اموال تملیکی پُر از کالاهای رسوبی است؟ مدیرکل گمرک: مشکل از قانون مبارزه با قاچاق است
رستمی گفت: فروش بیش از میزان تعیین شده اموال تملیکی استان در سال گذشته سبب شد امسال هدف فروش را برای استان ۸۰ میلیارد تومان تعیین کنند که خوشبختانه از ابتدای امسال تاکنون حدود ۶۰ میلیارد تومان آن محقق شده و انتظار داریم تا پایان سال بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان با توجه به سرعت تعیین تکلیف و صدور آراء پروندهها از طرف تعزیرات حکومتی استان فروش داشته باشیم.
وی با بیان اینکه استان لرستان دومین استان کشور از جهت تعیین تکلیف و به روزرسانی پروندههاست تصریح کرد: خوشبختانه از ابتدای امسال تاکنون در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 170 درصد افزایش فروش اموال تملیکی داشتهایم و همین عملکردها سبب شده با توجه به اینکه استان لرستان علیرغم اینکه استان مرزی نیست ولی به علت اینکه در کریدور شمال به جنوب و غرب به شرق است میزان کشفیات بالایی دارد و به عنوان بارانداز کالای قاچاق شناخته میشود به همین منظور حجم فعالیتها زیاد است و همین امر سبب شد با تحول در ساختار و شفافیت بالا استان لرستان از اداره اموال تملیکی به مدیریت اموال تملیکی ارتقاء پیدا کند.
مدیرکل جمعآوری و فروش اموال تملیکی لرستان گفت: متاسفانه از زمان تشکیل اموال تملیکی در استان تاکنون هیچ گونه انبارگردانی انجام نشده بود و مشخص نبود چه میزان و با چه ارزشی کالا در انبارهای استان هستند که خوشبختانه پایان سال گذشته برای اولین بار انبارگردانی انجام و کلیه کالاها مشخص، ثبت سیستم شده و به صورت سامانه هدایت میشود.
وی اظهارداشت: متاسفانه با توجه به پراکندگی انبارها در سطح شهر خرمآباد در بحث نظارت، موارد فسادزا و ترددها با مشکل روبرو هستیم که تلاش میکنیم با حمایت مسئولان ارشد استان کلیه انبارهای شهر را در یک مکان تجمیع کنیم.
رستمی افزود: با توجه به تنوع و متفاوت بودن قیمت کالاهای موجود در انبار تملیکی نمیتوان ارزش ریالی دقیقی را مشخص کرد ولی هم اکنون میتوان تخمین زد که هزار میلیارد تومان کالای قاچاق در انبارهای اموال تملیکی استان وجود دارد.
مدیرکل جمعآوری و فروش اموال تملیکی لرستان با بیان اینکه جهت فروش کالاهای موجود در انبارهای تملیکی یکی از شفافترین عملیاتهای مزایدهای برگزار میشود عنوان کرد: جهت فروش اموال انبارهای تملیکی سامانه www.tamliki.ir در اختیار عموم مردم است و مردم میتوانند با گرفتن امضاء الکترونیکی به سایت مراجعه کنند و در مزایدههای ماهانه که شامل چند پارت است شرکت و در صورت برنده شدند کالای خودشان را تحویل بگیرند.
وی بیان کرد: حساسیتهایی که امروز مسئولان ارشد کشور نسبت تعیین تکلیف اموال تملیکی دارند و اقداماتی به گمرگ و اموال تملیکی مکلف کردند خوشبختانه در استان لرستان سال گذشته این اقدامات انجام شده و کلیه کارها روی روال است و هیچ مشکلی در ارتباط با تعیین تکلیف کالاها نداریم.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰