تاریخ انتشار : سه شنبه 4 آبان 1400 - 10:58
کد خبر : 139580

اهدای خودکارهای ایرانی به مقام معظم رهبری/ ورق در بازار نوشت‌افزار برگشت

اهدای خودکارهای ایرانی به مقام معظم رهبری/ ورق در بازار نوشت‌افزار برگشت

– اخبار فرهنگی – به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، صنعت نوشت‌افزار در حالی در کشور شکل گرفته که در ابتدای امر، کمتر کسی به این باور رسیده بود که این راه سرانجامی خواهد داشت. صنعتی که کار خود را با دو

– اخبار فرهنگی –

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، صنعت نوشت‌افزار در حالی در کشور شکل گرفته که در ابتدای امر، کمتر کسی به این باور رسیده بود که این راه سرانجامی خواهد داشت. صنعتی که کار خود را با دو برند آغاز کرده بود، امروز به یکی از امیدهای کشور در حوزه صنعت و فرهنگ تبدیل شده است. نوشت افزار ایرانی اسلامی با ارائه کالاهایی که محتوایی ایرانی اسلامی داشتند، تنوع‌بخشی به محصولات، ارتقای کیفیت و ذائقه‌سنجی مخاطبان و بازار، توانسته در یک دهه گذشته سهم قابل توجهی از بازار کشور را در دست بگیرد.

صنعت نوشت‌افزار هرچند در دو سال گذشته تحت تأثیر شیوع ویروس کرونا و عدم بازگشایی مراکز آموزشی به ویژه مدارس، با افت و خیزهای فراوانی مواجه شده و دست‌ به گریبان مشکلات خرد و کلان است، اما پیش‌بینی کارشناسان می‌گوید که این صنعت پس از گذر از این مرحله بحرانی، می‌تواند در ادامه مسیر به یکی از محصولات پربازده در حوزه اقتصاد فرهنگ تبدیل شود.

محمد یقینی، مدیر مجمع نوشت‌افزار ایرانی اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم، با اشاره به مسیر طی شده در یک دهه گذشته توسط دست‌اندرکاران این صنعت گفت: ۱۰ سال پیش کالایی به عنوان نوشت‌افزار وجود نداشت؛ هویتی نداشت، نه مردم می‌شناختند و نه در بازار مطرح بود. با حرکت تعدادی از جوانانی که علاقه‌مند به معرفی و ایجاد هویت نوشت‌افزار ایرانی بودند- نوشت‌افزاری که هم تولید و هم محتوایش ایرانی باشد- این حرکت شکل گرفت و تا اینجا حرکت کرد.

وی ادامه داد: در آن زمان حدود ۸۵ درصد مصرف کشور، از طریق واردات تأمین می‌شد و اصلاً صنعتی به اسم نوشت‌افزار وجود نداشت؛ به غیر از یکسری اقلام پیش‌ پاافتاده و محدود که از نظر محتوا نیز ۱۰۰ درصد وارداتی بودند.

مدیر مجمع ایران‌نوشت با بیان اینکه در چنین شرایطی جوانان دست به کار شدند تا کالایی تولید کنند که با ذائقه مخاطب ایرانی همخوانی داشته باشد، افزود:  در ابتدا بازار این کالاها را پس می‌زد، بازاری‌ها می‌گفتند وقتی مسیری وجود دارد و ما آن را تجربه کرده‌ایم، چرا باید روی کالای جدید سرمایه‌گذاری کنیم؟ اما وقتی این کالاها در بین مردم عرضه شد، مردم استقبال کردند و در نهایت این صنعت ایجاد شد.

یقینی به موفقیت‌های کسب شده توسط تولیدکنندگان نوشت‌افزار ایرانی در یک دهه گذشته اشاره و اضافه کرد: در حال حاضر بیش از ۷۰ درصد محصولات نوشت‌افزار دانش‌آموزی تولید داخل است. بازاریان ۱۰ سال قبل در مقابل هر کالایی که made in iran روی آن ثبت شده بود، مقاومت می‌کردند و حاضر به فروش این محصولات نبودند. این رویکرد از پنج سال گذشته تغییر کرد و ورق برگشت. بازاری‌ها‌، دیگر تولیدکنندگان و صنف نوشت‌افزار به سمت کالای ایرانی روی آورد. تولیدکنندگان برند ایرانی ایجاد کردند و ایرانی بودن خود را داد زدند. خیلی از فعالان که برندشان ایرانی نبود، الآن با افتخار اعلام می‌کنند که تولیدکننده ایرانی هستند. در مجموع باید بگویم که اتفاق ویژ‌ه‌ای در ۱۰ سال گذشته رخ داد و اگر با همین رویکرد پیش برویم، طی چهار سال آینده در تمام محصولات و اقلام نوشت‌افزار به خودکفایی خواهیم رسید و پس از آن به بحث صادرات می‌رسیم.

وی در ادامه به استقبال مقام معظم رهبری از محصولات نوشت‌افزار ایرانی اسلامی اشاره کرد و گفت: در سال جاری جمعی از فعالان صنعت نوشت‌افزار تولیدات خودکار خود را در بسته‌ای آماده و به همراه اطلاعاتی در رابطه با تعداد تولیدکنندگان، آمار واردات، آمار صادراتی که در این زمینه کم و بیش وجود دارد، ظرفیت تولید، میزان اشتغال‌زایی و … خدمت مقام معظم رهبری اهدا کردند. شنیده‌ایم که ایشان از کارهای انجام شده اظهار خشنودی کردند و تک‌تک خودکارها را امتحان کردند و تأکید داشتند که این مسیر باید در بقیه محصولات نیز ادامه پیدا کند و بازار کشور از نظر تولیدات بیش از آنچه که هست،‌ ایرانی شود. نکاتی را نیز درباره محتوای کالاهای فرموده بودند.

برای ترجمه‌های نازل غربی کاغذ یارانه‌ای اختصاص می‌دهند، اما برای نوشت‌افزار ایرانی نه!عرضه نوشت‌افزار بی‌کیفیت قاچاق به اسم کالای ایرانی/ کاهش ۷۰ درصدی عرضه و تقاضا در بازار لوازم‌التحریربازار سرد لوازم‌التحریر در روزهای گرم تابستان/ قفل صادرات نوشت‌افزار ایرانی چگونه باز می‌شود؟دست تولیدکنندگان نوشت‌افزار ایرانی در پوست گردو/ دولت برای خروج از بن‌بست تولید چه راهکاری دارد؟زمزمه‌های افزایش قیمت نوشت‌افزار در آستانه سال تحصیلی جدید/ چشم امید تولیدکنندگان به دولت جدید استحضور آزادانه کاراکترهای آمریکایی در بازار نوشت‌افزار ایران/ چرا دولت کاری نمی‌کند؟

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد