تاریخ انتشار : یکشنبه 25 مهر 1400 - 10:48
کد خبر : 137798

جراحی موفق مغز کودک ۸ ساله در شیراز

جراحی موفق مغز کودک ۸ ساله در شیراز

علی‌اکبر اسدی پویا یکشنبه ۲۵ مهر در جمع خبرنگاران گفت: اولین بار نیست که در بیمارستان نمازی شیراز نادرترین جراحی مغز برای درمان تشنج انجام می‌شود بلکه نوع دیگری از عمل‌های پیشرفته تحت عنوان «هامارتوم هیپوتالاموس» نیز به تازگی برای دو بیماران با موفقیت انجام شده است. او خاطرنشان کرد: سالانه حدود ۱۰۰ جراحی صرع در بیمارستان نمازی شیراز تحت

علی‌اکبر اسدی پویا یکشنبه ۲۵ مهر در جمع خبرنگاران گفت: اولین بار نیست که در بیمارستان نمازی شیراز نادرترین جراحی مغز برای درمان تشنج انجام می‌شود بلکه نوع دیگری از عمل‌های پیشرفته تحت عنوان «هامارتوم هیپوتالاموس» نیز به تازگی برای دو بیماران با موفقیت انجام شده است.

او خاطرنشان کرد: سالانه حدود ۱۰۰ جراحی صرع در بیمارستان نمازی شیراز تحت نظر اساتید جراح ومغز واعصاب انجام می‌شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه این نوع جراحی‌ها در مرکز متبوع با هزینه چند میلیون تومانی در مقابل هزینه میلیاردی در مراکز اروپایی انجام می‌شود، گفت: بخش صرع بیمارستان نمازی شیراز علاوه بر درمان صرع به روشهای متداول و با دارو انواع جراحی صرع در موارد مقاوم به دارو نیز برای بیماران تجویز می‌شود.

اسدی پویا با اشاره به تعداد و نوع جراحی‌های مرکز صرع بیمارستان نمازی شیراز، عنوان کرد: سالانه حدود ۱۱۰ بیمار با تشخیص دقیق در این مرکز جراحی می‌شوند و همچنین حدود ١٠٠٠ بیمار از سراسر ایران به این مرکز مراجعه و هم اکنون یک هزارنفر  بیمار مبتلا به صرع برای تشخیص و درمان در لیست انتظار بستری در بخش تشنج بیمارستان نمازی قرار دارند.

او از آمار قابل توجه جراحی صرع در بیمارستان نمازی نسبت به مراکز درمانی دنیا همانند آمریکا اشاره کرد و افزود: تیم بخش تشنج این بیمارستان با وجود تمام مشکلات قادر هستند سالانه ١١٠ جراحی را انجام دهند در حالی‌که مراکز بزرگ درمانی آمریکا سالانه ۴۰ مورد جراحی گزارش می‌شود.

این پزشک فلوشیپ فوق تخصص صرع و نوار مغز تصریح کرد: چنانچه شرایطی فراهم شود که خیرین بتوانند یک میلیارد تومان برای تهیه دستگاه به این مرکز کمک کنند، می‌توانیم ارائه خدمات به بیماران صرع در این مرکز را سالانه به١۵٠٠ بیمار افزایش دهیم.

وجود ۸۰۰ مبتلا به صرع در کشور/ واکسیناسیون مبتلایان به صرع

اسدی پویا در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه  براساس آمارها در ایران هم اکنون ۸۰۰ هزار نفر به بیماری صرع مبتلا هستند، مهمترین روش تشخیص این بیماری را شرح حال دقیق و تهیه نوار مغز کامپیوتری عنوان کرد و افزود: به دلیل فعالیت‌های بیمارستان نمازی در این زمینه، تعداد زیادی از بیماران مبتلا به صرع و تشنج عصبی به این مرکز مراجعه می‌کنند که پژوهش‌های متعددی بر روی آنان انجام شده است.

عضو هیئت علمی علوم پزشکی شیراز همچنین بیماران مبتلابه صرع را که به بیماری کووید ۱۹ نیز مبتلا می‌شوند دارای شرایط ویژه‌ای دانست و اظهار کرد: واکسیناسیون افراد مبتلا به صرع الزامی است.

انتهای پیام

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد