۶۶ درصد منابع بانکی خراسانجنوبی سپردههای مردمی است

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری فارس از بیرجند، حمید ملانوری صبح امروز در جلسه کمیسیون هماهنگی بانکهای استان، اظهار داشت: این موضوع به کلیه ادارات و دستگاههای اجرایی ابلاغ میشود که برای شرکتهای وابسته و پیمانکاران خود زمانی را تعیین کنند که منابع مالی
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری فارس از بیرجند، حمید ملانوری صبح امروز در جلسه کمیسیون هماهنگی بانکهای استان، اظهار داشت: این موضوع به کلیه ادارات و دستگاههای اجرایی ابلاغ میشود که برای شرکتهای وابسته و پیمانکاران خود زمانی را تعیین کنند که منابع مالی خود را به استان برگردانند.
وی بیان داشت: این اصلاً پسندیده نیست که شرکتهای دولتی و غیر دولتی و بنگاههای اقتصادی، اینجا کسب درآمد کنند ولی گردش مالیشان را جای دیگری انجام دهند و منافعش به دیگر مناطق تعلق گیرد.
استاندار خراسانجنوبی با بیان اینکه یکی از جهتگیریهای ما در برنامهریزیها باید این باشد که به هیچ عنوان منابعی از استان خارج نشود، اضافه کرد: براساس گزارشهای موجود، پرداخت تسهیلات به خوبی صورت میگیرد و تعاملات نیز مطلوب است اما به علت عدم اطلاعرسانی درست و بهموقع گلایههایی از عملکرد سیستم بانکی وجود دارد.
ملانوری ادامه داد: با عنایت به اهمیت موضوع باید برای افزایش منابع مالی بانکها اقدامات عاجلی در زمینه جذب اعتبارات ملی و استفاده از ظرفیتهای قانونی همچون ماده ۵۶ صورت گیرد.
وی تأکید کرد: در بحث سرمایهگذاری و مباحث توسعهای، برای معرفی طرحها و پروژهها به بانکها باید اولویتبندی شود.
استاندار خراسانجنوبی با اشاره به حجم سپردههای مردم استان در بانکها، گفت: براساس آمار ۶۶ درصد منابع بانکی استان سپردههای مردمی است که به صورت کوتاهمدت و بلندمدت در بانکها پسانداز شدهاند.
ملانوری با بیان اینکه این حجم از منابع باید در اختیار تولید، اشتغال و توسعه قرار گیرد، متذکر شد: این حجم از سپردهگذاری راکد، مطلوب مردم و شبکه بانکی استان نیست این منابع باید به هر شکل ممکن به حرکت درآید.
وی ادامه داد: با راهاندازی ستاد توسعه خاوران، ما به دنبال فعال کردن سرمایهگذاران بخش خصوصی هستیم و با برگزاری مرتب جلسات درپی پهن کردن فرش قرمز برای سرمایهگذاران و تسهیل شرایط سرمایهگذاری هستیم.
استاندار خراسانجنوبی اضافه کرد: مردم باید جرأت و جسارت پیدا کنند و قدرت ریسک شان بالا برود و از این شرایط پیش آمده برای ورود به کارهای تولیدی استفاده کنند.
ملانوری با تأکید بر اهمیت تولید، گفت: شعار سال و سیاستهای اقتصاد مقاومتی حکایت از اهمیت تولید دارند و از طرفی اگر قرار باشد کاری صورت بگیرد که تولید رونق بگیرد و معیشت مردم بهبود یابد، تنها راه عملیاتی شدن سیاستهای اقتصاد مقاومتی است.
وی افزود: در سیاستهای اقتصاد مقاومتی هم به مردمیکردن اقتصاد، عادلانه بودن خدمات و استفاده از ظرفیتها تأکید شده که بخش عمدهای از آن با ورود سرمایههای مردم به چرخه تولید محقق میشود.
استاندار خراسانجنوبی ارائه اطلاعات دقیق منابع موجود و تسهیلات پرداختی بانکها را الزامی دانست و اظهار داشت: به جهت اهمیت موضوع و نقشی که دادهها در برنامهریزیها دارند، اطلاعات کلیه سرمایهگذاران، واحدهای صنفی و غیره موجود است و نظارتها به خوبی در این حوزهها صورت میگیرد لذا بانکها هم باید تابع این شرایط باشند.
ملانوری با تأکید بر اینکه موجودی و منابع بانکها موضوع محرمانهای نیست که نخواهند به کمیسیون ارائه نمایند، مطرح کرد: اگر همکاری و تعامل نباشد و دستگاهها و حوزههای مختلف به صورت جزیرهای اقدام کنند توسعه رقم نمیخورد.
وی به ظرفیتهای استان اشاره کرد و بیان داشت: عقبماندگی و محرومیت زیبنده این استان نیست لذا هر کسی با هر نوع اختیار و توانی که دارد باید کمک کند تا از این ظرفیتها در مسیر توسعه استفاده شود.
استاندار خراسانجنوبی اقدامات شبکه بانکی را در راستای تعامل با دستگاهها خوب عنوان و تصریح کرد: با توجه به حرکت جهشی برنامههای استان رویکرد بانکها هم باید تغییر کند و تعامل بیشتری صورت گیرد.
ملانوری در ادامه به گلایههای مردم از خدماتدهی کارکنان بانکها در شرایط کرونایی اشاره کرد و گفت: براساس مصوبه ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا دورکاری به معنای عدم ارائه خدمت نیست و هیچ خدمتی نباید در دستگاهها بدون پاسخگویی بماند.
وی ادامه داد: درخصوص دورکاری کارکنان به مدیران حوزهها این اختیار داده شده که تصمیمگیری نمایند و با دقت در این موضوع که خدمات بدون نقص به مراجعین ارائه شود برای عدم حضور کارکنان در محل کار برنامهریزی کنند.

برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰