قرارگاه محلهای مهدوی در مازندران اجرا شد
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار مهر، در اجرای در طرح قرارگاه محله مهدوی اولویتهای فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی توسط نخبگان، افراد بانفوذ محلات به محوریت امام جمعیت محلات بررسی، تصمیم گیری و درصورت نیاز به کمک دستگاههای اجرایی شهرستانی برای رفع مشکل عملیاتی میشود.
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار مهر، در اجرای در طرح قرارگاه محله مهدوی اولویتهای فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی توسط نخبگان، افراد بانفوذ محلات به محوریت امام جمعیت محلات بررسی، تصمیم گیری و درصورت نیاز به کمک دستگاههای اجرایی شهرستانی برای رفع مشکل عملیاتی میشود.
سردار سیاوش مسلمی فرمانده سپاه کربلا مازندران عصر چهارشنبه در قرارگاه شهرستانی محله مهدوی در سپاه ناحیه شهرستان آمل گفت، پیش ازاین، طرح محلات مهدوی به صورت پراکنده در بابلسر اجرا و با نتایج خوبی که برای ساکنان محلات داشته، گسترده طرح به صورت استانی وپایلوت از شهرستان آمل آغاز شد.
وی محل اجرای این طرح را در مساجد محلات شهری و روستایی عنوان کرد و افزود: در سطح گسترده قرارگاه محلهای مهدوی، تلاش جدی خواهد شد تا به صورت هدفمند و با بهره گیری از همه ظرفیتها و تجربه افرادی که در زمینه مسجد کار کردند با محوریت امام جماعت مسجد مشکلات مردمی توسط مردم همان منطقه بررسی وبرطرف شود.
وی با بیان اینکه اجرای این طرح اکنون به صورت ساختارمند شده وحتی به صورت منسجم نیز کتاب وآیین نامههای آن چاپ ودراختیار محلات قرا خواهد گرفت، تصریح کرد، مطالبه گری، هدایت گری، تسهیل گری امورمحله، جریان سازی اصول حاکم برگفتمان انقلاب اسلامی، الگوسازی جامعه ولایی با میدان داری نخبگان محلات وامام جماعت درسطح مساجد ازاهداف مهم این طرح است.
فرمانده سپاه کربلا مازندران با اشاره به اینکه خوشبختانه همه مجموعه فرمانداری، امام جمعه شهرهای آمل، دابودشت، امامزاده عبداله شهرستان آمل استقبال خوبی از این طرح داشتند، گفت، با اعلام امام جمعه آمل وسپاه این شهرستان، مساجد محوری درمحلات شناسایی وبا انتخاب امام جماعت ونخبگان وافراد صاحب نفوذهر منطقه کارها وارد مرحله اجرایی خواهد شد.
سردار مسلمی ادامه داد، جهت اینکه در هر محلهای هم افزایی، همفکری و اهداف مشخص شود قرارگاه محله مهدوی تشکیل شد و اعضای قرارگاه ارکان محلات هستند.
وی افزود: بعد تشکیل قرارگاه پایش محیطی بانک اطلاعاتی کامل و جامع از محل انجام میشود تا ظرفیتهای انسانی پایش شود و در مرحله سوم اولویتهای محل، آسیبها، کاستیها و تهدیدات و در گام چهارم بر اساس اولویتها تصمیم گیری میشود.
فرمانده سپاه کربلا مازندران، با بیان اینکه این طرح بر پایه مردم، امام جماعت و مسجد نهادینه شده است، اضافه کرد: در هر جا مسجد وجود دارد، تحت عنوان نخبگان محلی جمع میشوند و آسیبهای محله خود را بررسی میکنند، هر جا مسجد وجود دارد با بهره گیری از ظرفیتی که مشخص کردیم و مسئولیت آن با امام جماعت در روستا و در شهر امام جمعه است و نهادهای دولتی در این طرح به عنوان تسهیلگر خواهند بود.
سردار مسلمی، در هر جریان و موضوعی که کارها به صورت گروهی انجام شده موفقیت بوده است ودر ۴۰ سال اخیر رمز موفقیت کشورمان نقش آفرینی مردم بود که موفقیت حاصل شد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰