فعالیت ۱۰ واحد طلاسازی در کردستان/۷۸ واحد طلافروشی در کردستان بازرسی شد
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری فارس از سنندج، ژیلا یزدانی پیش از ظهر امروز در نشست خبری دبیر و معاونین کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز کردستان با اصحاب رسانه که با حضور کارگروههای تخصصی کمیسیون مبارزه با قاچاق کلا و ارز استان برگزار
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری فارس از سنندج، ژیلا یزدانی پیش از ظهر امروز در نشست خبری دبیر و معاونین کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز کردستان با اصحاب رسانه که با حضور کارگروههای تخصصی کمیسیون مبارزه با قاچاق کلا و ارز استان برگزار شد، اظهار کرد: تا تعامل بین دستگاهی وجود نداشته باشد هیچ کدام از اعضا زیرمجموعه نمیتوانند به درستی وظایف محوله را انجام دهند.
وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه تعامل بین دستگاهی در حوزه مقابله با قاچاق کالا و ارز به ویژه طی سالهای اخیر به خوبی در استان انجام میشود.
یزدانی تصریح کرد: مطابق ماده ۱۳ قانون تقویت نظام استاندارد سازمان ملی استاندارد تنها مرجع رسمی کشور برای تعیین عیار رسمی و نظارت بر کیفیت و عیار مصنوعات گرانبها از وظایف ادارهکل استاندارد است.
وی افزود: در سال گذشته سازمان صمت برای ۲۷ واحد طلاسازی پروانه کسب صادر کرده است که تنها ۱۰ واحد از این تعداد در حال حاضر فعال است.
مدیرکل استاندارد کردستان اضافه کرد: در سالهای گذشته کلا ۲۶ کد شناسایی برای واحدهای طلاسازی صادر شده است که به دلیل ترکیبی بودن این واحدها در حال حاضر تنها ۱۰ کد شناسایی وجود دارد.
وی با بیان اینکه در سال گذشته ۹۱ گشت مشترک در کل شهرستانهای استان انجام شده است، گفت: در مجموع ۴۴۲ واحد صنفی بازرسی شدند که ۲۱٫۶۶ صدم گرم طلای بدون کد ضبط و قیچی شده است.
مدیرکل استاندارد کردستان گفت: در قالب ۱۵ گشت مشترک ۷۸ واحد صنفی بازرسی در سه ماهه اول سالجاری در استان بازرسی شده است.
وی با تاکید براینکه طلای قاچاقی برای قیچی شدن در بازرسیهای سه ماهه اخیر کشف نشده است، اضافه کرد: علاوه براین ۱۰۸ نمونه طلا برای عیارسنجی از سطح بازار نمونهبرداری شد.
یزدانی گفت: در همین راستا برای ۲ واحد پرونده تخلف تشکیل شده و مواردی هم به استانهای مربوطه ارجاع داده شده است.
مدیرکل استاندارد کردستان یادآور شد: خریداران توجه داشته باشند تمام مصنوعات طلا باید دارای کد شناسایی سازنده که ترکیبی از یک حرف انگلیسی و یک عدد است، باشد.
گفتنی است؛ شهروندان استان میتوانند برای اطمینان از اصالت کالا کد شناسه مندرج برروی کالاها را از طریق سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷ ارسال و در صورت شکایت هم از طریق سامانه ۱۵۱۷ اقدام کنند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰