قوانین و بخشنامه های دست و پاگیر مانعی جدی بر سر راه جهش تولید برداشه شود
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری برنا در اصفهان، مسعود گلشیرازی، رئیس اتاق اصفهان ضمن ابراز خرسندی از حضور قائم مقام رئیس ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در جمع مقامات بخش خصوصی استان اصفهان و تشکر از اقدامات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید،
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری برنا در اصفهان، مسعود گلشیرازی، رئیس اتاق اصفهان ضمن ابراز خرسندی از حضور قائم مقام رئیس ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در جمع مقامات بخش خصوصی استان اصفهان و تشکر از اقدامات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، گفت: چنانچه تلاشها و پیگیری های ستاد تسهیل و رفع مواتع تولید را نداشتیم بدون تردید، وضعیت تولید نامعلوم بود اما اقدامات این ستاد نشان داد که مسئله محوری و حل موضوعات به صورت موردی، نتایج موفقی را بدنبال خواهد داشت.
رئیس اتاق بازرگانی اصفهان، همچنین بر این نکته تاکید کرد که مسائل بخش خصوصی باید در سطح کلان حل شود.
وی، توجه ویژه قائم مقام رئیس ستاد تسهیل و رفع موانع تولید به بحث نحوه تسویه تسهیلات ارزی صندوق توسعه ملی را ارزشمند خواند و درخواست کرد: ستاد تسهیل در حوزه اخذ مابه التفاوت نرخ ارز و رفتار سازمان تامین اجتماعی و نحوه مالیات ستانی ورود کند.
سپس بابک دین پرست، قائم مقام رئیس ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، با بیان اینکه قرار گرفتن وزارت کشور به عنوان یک وزارتخانه حاکمیتی در کنار وزارت صمت که ماهیت اجرایی دارد اتفاقات بسیار خوبی را رقم خواهد زد، اظهار کرد: در حال حاضر به شدت با تعدد قوانین و بخشنامه ها مواجه هستیم و وجود قوانین مزاحم در کشور مانعی بر سر راه جهش تولید است؛دستیابی به این مهم با شعار حاصل نمی شود و مدیران باید به صورت عملی در این حوزه وارد شوند.
قائم مقام رئیس ستاد تسهیل و رفع موانع تولید با تاکید بر این نکته که این ستاد هیچ محدودیتی در برخورد با مدیران دولتی و حتی قضایی ندارد، گفت: ستاد تسهیل با تمام مدیرانی که رفتار و اقدامات آن ها منجر به تعطیلی غیر قانونی واحدهای تولیدی شود، به صورت جدی برخورد خواهد کرد.
وی افزود: مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید که در چارچوب قانونی ابلاغ می شود، لازم الاجرا بوده و هیچ سازمان و نهادی حق ندارد در این زمینه تخطی کند.
دین پرست از تهیه پیش نویس دستورالعمل عدم تعطیلی واحد های تحت تملک شبکه بانکی خبر داد و ابراز امیدواری کرد که با تصویب نهایی این پیش نویس اتفاقات خوبی رقم بخورد.
قائم مقام رئیس ستاد تسهیل و رفع موانع تولید با اشاره به این نکته که رسالت شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی، بهبود محیط کسب و کار است، تصریح کرد: لازم است پل ارتباطی فی ما بین این شورا و ستاد تسهیل برقرار شود که امید است این طرح با همکاری مقامات بخش خصوصی و استانداری اصفهان به صورت پایلوت در این استان پیاده شود.
وی در پاسخ به مشکلات مطرح شده از سوی فعالان اقتصادی استان اصفهان، خاطر نشان کرد: تشکیل میز مجازی سازمان ها، پیشنهادی خوب است که باید مورد توجه قرار گرفته شود؛ موضوع قطعی برق، عدم پرداخت ارزش افزوده، اخذ مابه التفاوت نرخ ارز ، مشکلات زمینهای صنعتی، و غیره حتما در ستاد تسهیل پیگیری خواهد شد.
بابک دین پرست در بخش دیگر سخنان خود از قعالان اقتصادی درخواست کرد تا چنانچه سازمان و یا نهادی در اجرای قوانین و مصوبات ستاد تسهیل سرپیچی کرده و یا به صورت غیر قانونی به ضرر تولید کننده ها رفتار کرد، حتما مراتب امر به این ستاد اعلام شود.
پس از آن ایرج موفق، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان، اطلاعاتی از تعداد جلسات برگزار شده ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در استان اصفهان ارائه کرد و بیان داشت: تا کنون دو هزار و یک جلسه برپا شده است که در طول آن سیزده هزار و پانصد و هشتاد پرونده به این ستاد ارجاع داده شده و تعداد ده هزار و پانصد و شصت و هشت مصوبه نیز داشته ایم.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان با بیان اینکه تعداد ۷۶ درصد از این مصوبات اجرایی شده است، اظهار کرد: حدود بیست و دو درصد باقیمانده به امور مالیاتی برمیگردد که هنوز اجرایی نشده است؛ در بحث بانکی نیز در حدود ۶۵ درصد مصوبات اجرایی شده و ۳۵ درصد از مصوبات به دلیل مشکل تامین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی اجرایی نشده است که اگر فکری برای تامین سرمایه ثابت توسط بانک ها نشود طرحهای این واحدها که بیش از ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته اند ناتمام باقی خواهد ماند و در پی آن اشتغالزایی با مشکل مواجه خواهد شد.
وی افزود: اعطای تسهیلات بازسازی و نوسازی به واحدها نیز به مشکل برخورده است، همچنین در خصوص اعطای جواز تاسیس و سرمایه گذاری ،دور باطلی با محیط ریست بر اساس مصوبه قانون هوای پاک در حال سپری شدن است که ضروری است به آن توجه شود.
در بخش دیگری از این نشست اعضای هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان و همچنین فعالان اقتصادی استان نیز به بیان مشکلات و موانع موجود بر سر راه تولید پرداختند.
محمد رضا رجالی از اعضای هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان به بررسی وضعیت فضای کسب و کار در سال جهش تولید بر اساس مطالعات تحقیق بر پایه دادههای شاخص رقابت پذیری جهانی پرداخت و دسترسی با تامین مال را مهمترین مشکل کسب و کار عنوان کرد.
رجالی، تسهیل تامین مالی صنایع کوچک و متوسط، افزایش سهم بخشهای صنعتی و کشاورزی از تسهیلات بانکی، کاهش هزینههای مرتبط با اخذ تسهیلات بانکی توسط بخش تولید را از جمله راهکارهای حل مشکلات صنایع استان اصفهان عنوان کرد.
سپس اصغر اخوان مقدم، عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان، با بیان موانع و مشکلات فعلی تولید کنندگان در استان اصفهان، بر لزوم ورود ستاد تسهیل در حوزه های دارایی، مالیات، بیمه، محیط زیست، سود مرکب بانکی و .. تاکید کرد.
غلامرضا اخوان فرید، دیگر عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان نیز بر این باور بود که اگرچه جلوگیری از فرار مالیاتی در کشور ضروری است اما اخذ مالیات باید از واسط ها و دیگر افراد صورت گیرد و واحدهای تولیدی که سالیان متمادی رفتاری شفاف داشته اند نباید با سخت گیری های بی جهت و مالیات های واهی مواجه شوند.
روسای انجمن فرآورده های نفتی، انجمن صادرکنندگان فرش دستبافت، انجمن صنعت کفش، انجمن نساجی، سندیکای برق نیز در انتها به بیان دغدغه های خود پرداختند و از قائم مقام رئیس ستاد تسهیل و رفع مواتع تولید درخواست کردند تا برای پیگیری و رفع این مشکلات در سطح ملی اقدام کند.
بیشتر بخوانید: هم افزایی اتاق بازرگانی با تشکل های مردم نهاد تمرکز اتاق بازرگانی اصفهان بر افزایش دانش فعالان اقتصادی برای ورود به بازارهای بین المللی
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰