تاریخ انتشار : یکشنبه 17 اسفند 1399 - 16:11
کد خبر : 98068

کالای قاچاق ۱۰ میلیارد ریالی در اردبیل کشف شد

کالای قاچاق ۱۰ میلیارد ریالی در اردبیل کشف شد

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایرنا ، سردار هوشنگ حسینی روز یکشنبه اظهارکرد: در تداوم اجرای طرح تشدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز، ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان اردبیل، گزارش‌هایی مبنی بر وجود یک دستگاه کامیون قاچاق در میدان آزادگان شهر اردبیل، پشت میدان تره‌بار

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایرنا ، سردار هوشنگ حسینی روز یکشنبه اظهارکرد: در تداوم اجرای طرح تشدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز، ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان اردبیل، گزارش‌هایی مبنی بر وجود یک دستگاه کامیون قاچاق در میدان آزادگان شهر اردبیل، پشت میدان تره‌بار دریافت کردند.

وی افزود: ماموران پلیس امنیت اقتصادی پس از اطمینان از صحت گزارش‌های دریافتی و هماهنگی قضایی در قالب گروه عملیاتی به محل اعزام و یک دستگاه کامیون از نوع میکسر را کشف کردند.

فرمانده انتظامی استان اردبیل با اشاره به همکاری اطلاعاتی مرزبانان اردبیل در این عملیات گفت: ارزش کامیون قاچاق کشف شده بنا به اظهار نظر کارشناسان ۱۰ میلیارد ریال است.

سردار حسینی به دستگیری یک متهم در این رابطه اشاره و تصریح کرد: کامیون قاچاق کشف شده با هماهنگی قضایی تحویل یک شرکت در اردبیل شد.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد