تاریخ انتشار : شنبه 16 اسفند 1399 - 10:00
کد خبر : 97748

تغییر تاکتیک و استفاده از فضای مجازی در دوره جدید فعالیت کانون ها هدف گذاری شده است

تغییر تاکتیک و استفاده از فضای مجازی در دوره جدید فعالیت کانون ها هدف گذاری شده است

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری برنا از قزوین؛ حجت الاسلام علی رمضانی روز شنبه در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی استان با تبریک ماه رجب وتشریح اقدامات انجام شده در کانون های فرهنگی هنری مساجد استان گفت: برای موفقیت در عملکردها، نیازمند تغییر نگرش و تاکتیک

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری برنا از قزوین؛ حجت الاسلام علی رمضانی روز شنبه در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی استان با تبریک ماه رجب وتشریح اقدامات انجام شده در کانون های فرهنگی هنری مساجد استان گفت: برای موفقیت در عملکردها، نیازمند تغییر نگرش و تاکتیک ها هستیم تا به تعالی و رشد برسیم.

وی افزود: امروز در امور مسجد نیازمند تغییر تاکتیک هستیم وبهره مندی از ایده های نوین و فضای مجازی یکی از این تاکتیک هاست.

رمضانی تصریح کرد: با تاکید رهبری در استفاده از فضای مجازی باید بتوانیم از ابزار هوشمند و نیروهای متخصص در عرصه اطلاع رسانی و تبلیغ امور دینی بیشتر بهره مند شویم.

مدیر ستاد هماهنگی کانون فرهنگی هنری مساجد استان قزوین یادآورشد: چند سالی است روش سنتی را به مجازی تغییر داده ایم وبا راه اندازی سامانه ای بنام زیست بوم فضای مجازی اقدامات متنوعی را درعرصه مجازی محقق کرده ایم.

رمضانی 4

وی گفت: کشف و پرورش خلاقیت های فعالان مساجد، اشتراک گذاری تجارب فعالان مساجد، امکان رصد و پالایش و ارزیابی اطلاعات در سایت بچه های مسجد، ایجاد منبعی برای ارائه طرح و ایده ها و ارتقای توان حل مشکلات اجتماعی و کمک به سیاست گذاران کشور در تصمیم گیری برای مساجد از اهداف تغییر رویکرد در استفاده از روش های جدید است.

اجرای طرح « ایران قوی» در راستای تحقق رهنمودهای رهبری از  هفته دفاع مقدس آغاز و تا ۲۶ بهمن ماه امسال عملیاتی شد که این فعالیت در چهار محور قرآن و سیره اهل بیت، مسجد و گام دوم انقلاب،پیشرفت و امید به آینده و مقاومت و عزت ایرانی در طرح فهما پایه گذاری شده است.

مدیر ستاد هماهنگی کانون فرهنگی هنری مساجد استان قزوین یادآورشد: طرح ایران قوی باعث انسجام کانون های مساجدو رشد و بالندگی کانون ها می شود و بستر تحقق بیانیه گام دوم را مهیا کرده و قابلیت ها و مقدورات بومی، عملکرد و استفاده از فضای مجازی را ممکن می کند.

وی اظهار داشت: این طرح فقط برای فعالان قرآن نیست بلکه برای هنرمندان هم فضا مهیا شده تا ظرفیت های خود را شکوفا کنند.

رمضانی اضافه کرد: سه شبستان با عناوین هنر فرهنگ و نوآوری فعال شده که در ذیل آنها ۱۲ رواق راه اندازی شده و ۴۸  برنامه در آن پیش بینی شده است.

وی اظهارداشت: برنامه های شاخصی پیش بینی شده که جامع و فراگیر است و برای نمونه در مسابقه مدهامتان  بخش های مختلفی در حوزه قرآن تدارک دیده شده است.

رمضانی یادآورشد: ثبت ایده های فرهنگی، برگزاری دوره های جدیدی، دعوت از اساتید مجرب، برگزاری مسابقه در فضای مجازی در فعالیتهای امسال =پیش بینی و اجرا شد.

آموزش در مساجد

مدیر ستاد هماهنگی کانون فرهنگی هنری مساجد استان قزوین بیان کرد: طرح سه شنبه های تکریم با کمک بنیاد شهید  عملیاتی شده و در شهرستانها با خانواده شهدا دیدار می کنیم و این کار بدون جنجال رسانه ای و در پنهان صورت می گیرد و تلاش شده این بازدیدها در مناطق روستایی و دور افتاده باشد که تاکنون یک هزار و ۵ دیدار انجام شده است.

وی گفت: همچنین دوره آموزشی سفیران اجتماعی،  یاریگران زندگی در بخش بچه های مساجد برگزار  می شود که با استقبال روبرو شده است.

رمضانی اظهارداشت: همه مساجد یک‌چشم بینا بنام خبر داشتند که امروز با نام ثبت ایده و خبر در مساجد راه اندازی شده و در تولید چند رسانه ای، فیلم و نمایش فعال شده ایم و اطلاعات هنرمندان هم جمع آوری شده است.

وی گفت: با رویکرد جدید اطلاعات ما به روز شده و بسیار امیدواریم این روند در سال های آینده به بلوغ نسبی  رسیده و دستاوردهای ارزشمندی داشته باشد.

رمضانی اضافه کرد: سایت بچه های مساجد باعث شد نگاه به روزتری در این کانون های مذهبی داشته باشیم و شفاف سازی را محقق و از آمارسازی پیشگیری کند. 

وی اظهارداشت: در حال حاضر رتبه بندی به صورت سیستماتیک و دسترسی آن برای مسئولان نیز مهیا شده است.

رمضانی بیان کرد: در استان قزوین بیش از ۳۰ هزار نفر در ۳۶۲ کانون فرهنگی و هنری مساجد فعالیت می کنند و تعداد ۴۰ کانون فرهنگی و هنری در نوبیت دریافت مجوز جدید است که این تعداد به ۴۰۲ مورد خواهد رسید.

.ایجاد رواق کارآفرینی در استان

رمضانی گفت: یکی از کارهای خوب ما توجه به ایجاد رواق کارآفرینی است و تلاش می کنیم بتوانیم از فضای مساجد برای کارآفرینی و رونق کسب و کار در مساجد بسیتر بهره مند شویم بویژه زمینه فعالیتهایی برای بانوان نیز ایجاد شود.

وی بیان کرد: لازم است آموزش ها را وارد خانه های مردم کرده و متولیان کانون ها به روز شوند تا در ایام کرونا بتوانیم کارکرد محوری مساجد را همچنان حفظ کرده و از توقف و رکود در فعالیتهای دینی و فرهنگی پیشگیری کنیم.

رمضانی اضافه کرد: برای همه کانونها تابلو درست شده و اطلاعات جامع در اختیار همگان قرار دارد و در این رستا  رابطانی تعیین کردیم که هر کدام ۲۵ کانون را تحت پوشش قرار می دهند و امیدواریم در اجرای این طرح به معرفی الگوهای برتر و فرصت سازی هم کمک شود.

مصاحبه

معرفی ۵ کانون فرهنگی هنری برتر در استان

رمضانی اظهارداشت: با سیستماتیک شدن برنامه ها و ثبت روزانه کارها امکان رضد همه امور به صورت آنلاین مهیا شده و امسال  ۵ کانون برتر مشخص شدند که دو کانون از قزوین، دو کانون از بویین زهرا و یک کانون از شهرستان البرز است.

مدیر ستاد هماهنگی کانون فرهنگی هنری مساجد استان قزوین در ادامه گفت: مسجد منبع بی نیازی است و همه باید مراقب باشیم تا به فضای مسجد ظلم نشود و یادگیری و آموزش و دوستی های اجباری در مساجد را رقم بزنیم تا فضای معنوی مساجد ددر کارها دخیل شود.

وی افزود: گاهی اوقات ناخواسته به مساجد ظلم می شود لذا باید ابزار و امکانات موجود در مساجد در اختیار کودکان و نوجوانان باشد و ما بتوانیم کلاس های فوق العاده درسی و آموزشی را وارد مساجد کنیم و حتی گزارش مدیران به مردم در این کانون های دینی انجام شود تا شاهد رونق بیش از گذشته مساجد در استان باشیم.

رمضانی اظهارداشت: انتظار داریم شهرداران هم برای گفتگو با مردم و ارائه عملکرد خود از فضای مساجد استفاده کنند و در کنار آن اگر کسب و کارهای فرهنگی در دل مساجدو شبستانها  باشد می توانیم کارهای تاثیرگذاری را پایه گذاری کنیم.

بیشتر بخوانید:

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد