تاریخ انتشار : دوشنبه 11 اسفند 1399 - 3:19
کد خبر : 96575

حضور ۱۲ هزار معتاد متجاهر در مراکز بازپروری تهران/ درمان معتادین وظیفه پلیس نیست

حضور ۱۲ هزار معتاد متجاهر در مراکز بازپروری تهران/ درمان معتادین وظیفه پلیس نیست

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از برنا؛ مشاهده معتادین متجاهر و کارتن خواب در روزهای اخیر در برخی نقاط پایتخت و حتی در قسمت های شمالی شهر این نگرانی را ایجاد کرد که پس از مدتی که حضور این افراد در خیابان ها کم رنگ شده است،

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از برنا؛ مشاهده معتادین متجاهر و کارتن خواب در روزهای اخیر در برخی نقاط پایتخت و حتی در قسمت های شمالی شهر این نگرانی را ایجاد کرد که پس از مدتی که حضور این افراد در خیابان ها کم رنگ شده است، بار دیگر این معضل تشدید شود. معضلی که به واسطه کوتاهی چندین دستگاه، سالیان سال است که چهره پایتخت را مخدوش کرده است.

سردار حسین رحیمی، رئیس پلیس تهران بزرگ در این خصوص به خبرنگار برنا گفت: معتادین متجاهر به صورت مستمر از سطح شهر جمع آوری می شوند و این طرح با جدیت پیگیری خواهد شد تا دیگر حضور گسترده آن ها را در مناطقی همچون شوش، مولوی، هرندی و سایر نقاط کم تردد شهر مشاهده می کنید.

او افزود: برخی از این معتادین متجاهر مجددا به خیابان باز می گردند و آن چه که بیشتر امروز در سطح شهر مشاهده می شوند، همین افراد هستند. این ها نفراتی هستند که از مراکز بازپروری مرخص شده اند ولی توسط سایر دستگاه ها سامان دهی نشده اند.

این مقام ارشد انتظامی خاطرنشان کرد: پلیس در خصوص جمع آوری معتادین متجاهر از سطح پایتخت خسته نمی شود و با قدرت جمع آوری را ادامه می دهیم. امروز ۱۲ هزار معتاد متجاهر در مراکز ماده ۱۵ و ۱۶ در حال بازپروری هستند.

سردار رحیمی ادامه داد: امروزه ۶۷۰ معتاد در کهریزک بازپروی و تا یک سال نگهداری می‌شوند، فاز دوم مرکز سروش با ظرفیت ۵۰۰ نفر نیز کلنگ زنی شد تا به زودی به بهره برداری برسد. مرکز نگهداری معتادان متجاهر ماده ۱۶ سروش با تلاش های صورت گرفته و تغییر کاربری طی یک دهه گدشته به کمپ ترک اعتیاد و بازپروری معتادان متجاهر تبدیل شده است.

رئیس پلیس پایتخت تصریح کرد: نیروی انتظامی ماموریتی به عنوان بازپروری و جمع آوری معتادان ندارد و این وظیفه در حیطه مسئولیت سایر دستگاه ها است اما بنا به احساسات و وظیفه انسانی خود به این حوزه ورود پیدا کردیم و اقدامات خوبی نیز صورت گرفته است که منتج به ایجاد امنیت در برخی محلات پایتخت نیز شده است.

این مقام ارشد انتظامی در پایان با اشاره به مهم ترین معضل در خصوص معتادین متجاهر گفت: با توجه به این که مهم‌ ترین معضل در بین معتادان بازگشت آن‌ها پس از درمان به سمت اعتیاد دوباره است، باید تلاش شود با تغییر در رویکردها و شیوه بازپروری علاوه بر درمان، شرایط برای بازگشت آن‌ ها به جامعه و بازار کار نیز فراهم شود.

//انتهای پیام: ۴

بیشتر بخوانید:

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد