تفکر بهترین عبادت ایامالبیض/ نماز جعفر طیار توصیه رهبر انقلاب در اعتکاف
حجتالاسلام محسن ملکپور امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در شهرکرد، در خصوص فضیلت ماه رجب گفت: در فرهنگ اسلامی، ماه رجب از حرمت و قداست خاصی برخوردار میباشد و فرا رسیدن این ماه، نعمت بزرگی است که باید از آن بهره فراوان برد. امام جمعه شهرستان فارسان با بیان اینکه ماه رجب، ماه درخواست
حجتالاسلام محسن ملکپور امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در شهرکرد، در خصوص فضیلت ماه رجب گفت: در فرهنگ اسلامی، ماه رجب از حرمت و قداست خاصی برخوردار میباشد و فرا رسیدن این ماه، نعمت بزرگی است که باید از آن بهره فراوان برد.
امام جمعه شهرستان فارسان با بیان اینکه ماه رجب، ماه درخواست ظرفیت است، هرچند هر کار ناشایستی، از انسان ظرفیتهایی را میگیرد ولی خدای ظرفیتده، همچنان بخشنده است، افزود: یکی از اسماء الحسنای ربوبی خدای متعال «مُوَّفِّق» است و بنا بر فرموده خداوند در آیه ۸۸ سوره هود اساسا «وَ مَا تَوْفِیقِی إِلَّا بِاللَّه» بنابراین باید از او ظرفیت، استحقاق و لیاقت طلب و مسئلت کنیم که به این ظرفیت برکت و مظروف را هم عطا کند.
وی به فرا رسیدن سیزدهم رجب اولین روز ایامالبیض و ایام اعتکاف اشاره و اظهار کرد: اعتکاف عبادتی است که مخصوص زمان خاصی نیست بلکه ایام اعتکاف فرصت مناسبی است که انسان رفتار امروز و دیروز خودش را بررسی کرده به محاسبه نفس بپردازد و برای جبران کمبودهای معنوی که داشته برنامهریزی کند.
تفکر بهترین عبادت ایامالبیض
ملکپور با بیان اینکه یکی از بهترین عبادات این ایّام، تفکر است، گفت: تفکر حالت غفلت را از انسان دور، روح بندگی را در انسان تقویت و باعث آمرزش گناهان و خطاها میشود اما به دلیل شیوع ویروس کرونا دستورالعملهای مجموعههای ستاد ملی مبارز با کرونا برای پرهیز از اجتماع به منظور جلوگیری از ابتلا به این بیماری، برگزاری مراسم معنوی اعتکاف در سراسر کشور لغو شده است.
نماز«جعفرطیار» توصیه رهبر انقلاب در ایامالبیض
وی افزود: با توجه به شرایط پیشآمده، رئیس ستاد مرکزی اعتکاف با ارسال نامهای از رهبر انقلاب درخواست کرد برای کسانی که قصد شرکت در مراسم معنوی اعتکاف را داشتند و اکنون از این فیض محروم ماندهاند توصیهای داشته باشند که مقام معظم رهبری در پاسخ به این نامه و برای استفاده از فرصت ایامالبیض ماه رجب به تمام مشتاقان مراسم معنوی اعتکاف امسال نماز جعفر طیار رو توصیه فرمودند.
امام جمعه شهرستان فارسان با بیان اینکه این غم و اندوهها غیر از درس و عبرت، از طرف خدای تعالی اجر و پاداش هم دارند، گفت: رسول خدا (ص) فرمودند: «هیچ رنج، درد، اندوه و حتی نگرانی خاطری به مؤمن نمیرسد مگر اینکه خداوند به همان، گناهانش را بپوشاند.»
وی با بیان اینکه ممکن است در این شرایط سخت مردم از دعا کردن ناامید شوند و یا دشمنان شبهاتی در دین مسلمانان وارد کنند، توضیح داد: ابتلائات عمومی مثل سیل و زلزله و بیماریهای واگیردار که همه عالم و یا بخش گستردهای از مردم را درگیر میکند، گذشته از جنبههای منفی، برای عموم و یا افراد آثار مثبتی هم دارد که گاهی پی به آثار برده میشود و گاهی نمیشود.
ملکپور تصریح کرد: از آنجایی که هدایت خداوند متعال عام است و مؤمن و کافر را دعوت کرده است، اما به تعبیر قرآن، اهل تقوی و متقین از راهنماییها و هدایت قرآن بهره بیشتری میبرند لذا بلاء عام هم همینگونه است که برای کافران یک اثر و برای اهل ایمان آثار دیگری دارد. لذا در روایات میبینیم که در این امور، گاهی خطاب به مسلم و مؤمن میشود.
وی افزود: این ویروس هر منشأیی که داشته باشد بلیهای بود که افراد دنیا را با انواع تفکرات و گرایشات مادی و معنوی به فکر فروبرد و وادار به واکنش کند اما آنچه از همه روشنتر دیده میشود.
این کارشناس مذهبی ادامه داد: قطعاً در رسانهها دیدهاید که مردم دنیا چه حالی دارند و چگونه ابتهال و دعا و انابه میکنند، هرکس با زبان خودش زاری میکند و از خدا طلب عفو از اعمال گذشته و بخشش گناهان و تقاضای نزول رحمت و عافیت و سلامت را دارند و اعمال خود را در فراگیر شدن این بیماری مؤثر میدانند و یک اضطرار جهانی به نیرویی که آنان را از این مشکل نجات دهد، پیداشده است.
امام جمعه فارسان در پایان گفت: اگرچه اکنون آمادگی جهانی برای ظهور منجی عالم فراهم نیست اما رایحهی ظهور «مهدی الامم» از هر زمانی نزدیکتر به مشام میرسد و حتی مقام معظم رهبری روز گذشته فرمودند: «شاید در تاریخ بشر کم شده باشد که جامعه بشری بهقدر امروز نیاز به منجی داشته باشد» لذا بهترین دعا در شرایط حاضر «اللهم ارنا الطلعه الرشیده و الغره الحمیده» میباشد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰