لوداب فریادگری در بیان مشکلات ندارد/ تنها بخشی که از تریبون نماز جمعه محروم است
خبرگزاری فارس لوداب؛ محمدامین سجادی- به برکت استقرار نظام جمهوری اسلامی در حال حاضر در تعداد ۹۰۰ شهر کشور تریبون نماز جمعه برقرار است و از رهگذر وجود چنین تریبونهایی بسیاری از مشکلات مناطق مختلف از جمله در مناطق محروم از همین تریبون بیان میشود و بسیاری از مشکلات این چنین برطرف شده است. در
خبرگزاری فارس لوداب؛ محمدامین سجادی- به برکت استقرار نظام جمهوری اسلامی در حال حاضر در تعداد ۹۰۰ شهر کشور تریبون نماز جمعه برقرار است و از رهگذر وجود چنین تریبونهایی بسیاری از مشکلات مناطق مختلف از جمله در مناطق محروم از همین تریبون بیان میشود و بسیاری از مشکلات این چنین برطرف شده است.
در استان کهگیلویه و بویراحمد در بسیاری از بخش های محروم ائمه جمعه زبان گویای مردم شدهاند به نحوی که بهترین رسانه اکنون در چنین مناطقی ائمه جمعه شدهاند و صدای رسای محرومین و مستضعفین هستند.
به خوبی دیده و شنیدهایم که اگر در منطقهای انحرافی در دستگاهها و ادارات وجود داشته و یا حق مردم ضایع شده ائمه جمعه استان فریادگر بودهاند که برای نمونه در چند سال اخیر موضوع استخدامهای غیر قانونی و بکارگیریهای طایفهای و فامیلی را ائمه جمعه استان فریاد زدند.
ائمه جمعه استان کهگیلویه و بویراحمد به خصوص در شهرها و بخشهای محروم جلوی هرگونه انحراف در پروژههای عمرانی را گرفتند و حتی به برخی پروژهها ورود پیدا کردند و همچنین به صورت موردی ائمه جمعه استان اجازه ندادند حق افراد در ادارات و دستگاهها ضایع شود.
ائمه جمعه اکثرا جوان استان در سالهای اخیر در برابر هرگونه هجمه به ارزشها و انحرافات ایستادند و آسیبهای اجتماعی را فریادگر بودند و اگر در جایی کاری هم انجام شده باید بخش زیادی از آن را به حساب همین صدا رسای ائمه جمعه استان دانست.
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از فارس از لوداب؛ اما اکنون تنها بخشی از استان که متاسفانه از تریبون نماز جمعه محروم بوده بخش لوداب است و شاید یکی از دلایل باقی ماندن بیشتر محرومیتها در این بخش نبود تریبون نماز جمعه است.
هر هفته در خبرها از مشکلات آب و برق و آموزش و کشاورزی و سایر موارد از زبان ائمه جمعه استان شنیده میشود اما نبود تریبون نماز جمعه موجب شده تا لوداب مهجورتر از سایر بخش های استان فریادگری برای رفع مشکلات نداشته باشد.
تجربه نشان داده در جاهایی که ائمه جمعه حاضر بوده و سنگر نماز جمعه برقرار است مسئولان وظیفه خود را بهتر انجام میدهند و انحراف کمتری در همه حوزه دیده میشود که بر همین اساس از مسئولان استانی و شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان انتظار میرود به دنبال استقرار نهاد نماز جمعه در این بخش باشند.
به جز این مردم بخش لوداب از مومن ترین مردم استان به شمار میروند که در صورت راه اندازی نماز جمعه در این بخش استقبال کم نظیری خواهد شد و توسعه این بخش به تاخیر نخواهد افتاد.
دانشی از اهالی بخش لوداب در گفتوگو با خبرنگار فارس در این بخش با اشاره به کارساز بودن خطبههای نماز جمعه در همه ابعاد سیاسی؛ اجتماعی و فرهنگی گفت: در حال حاضر بزرگترین خطری که جوانان را تهدید میکند هجمه فرهنگی است و یکی از مجموعههای اثرگذار در بین همه نهادها و دستگاهها برای مقابله با این هجمه فرهنگی نهاد نماز جمعه است که در بخش لوداب از داشتن آن محروم هستیم.
این فرهنگی و فعال اجتماعی ادامه داد: دلیل عدم استقرار نهاد نماز جمعه در بخش لوداب را نمیدانم اما چرا در بین همه بخشهای استان تنها لوداب از داشتن نماز جمعه محروم است موضوعی پر از ابهام بوده که باید مسئولان مربوطه توضیح دهند.
موسوی از اهالی بخش لوادب که سابقه فعالیت رسانهای نیز دارد در گفتوگو با خبرنگار فارس در لوداب با بیان اینکه مردم لوداب در درجه ایمان و ولایتمداری و همچنین باور قلبی به انقلاب در استان نمونه هستند اظهار کرد: سوال این است که چرا نباید در این بخش با چنین مردم پر شوری سنگر نماز جمعه خالی باشد.
وی با بیان اینکه اگر خطبههای نماز جمعه در این بخش ایراد میشد شاهد بسیاری از کمبودها و مشکلات نبودیم و حداقل کسی فریادرس مردم بخش لوداب میشد و آسیبهای اجتماعی برای مردم تبیین میگردید، افزود: مردم در چند سال اخیر که خطبههای نماز جمعه در همه بخشهای استان زینتبخش روزهای جمعه است از خود سوال میکنند که دلیل چنین بیتوجهی به بخش لوداب چیست.
خبرگزاری فارس لوداب آماده شنیدن پاسخ شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان و پاسخ به مطالبه مردم این بخش است.
انتهای پیام/۸۲۰۰۹
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰