بزرگترین سلامتکده طب سنتی کشور در اصفهان افتتاح می شود
غلامرضا عسگری، رئیس سلامتکده طب سنتی ایرانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در گفت و گو با ایسنا، از افتتاح اولین سلامتکده طب سنتی ایرانی در اصفهان خبر داد و اظهار کرد: این سلامتکده که زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان راه اندازی شده، بزرگترین سلامتکده طب سنتی در کشور با زیربنای ۱۱۰۰ متر مربع است.
غلامرضا عسگری، رئیس سلامتکده طب سنتی ایرانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در گفت و گو با ایسنا، از افتتاح اولین سلامتکده طب سنتی ایرانی در اصفهان خبر داد و اظهار کرد: این سلامتکده که زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان راه اندازی شده، بزرگترین سلامتکده طب سنتی در کشور با زیربنای ۱۱۰۰ متر مربع است.
وی با اشاره به بهره برداری از اولین سلامتکده طب سنتی ایرانی در شهر اصفهان در خیابان آیت الله اشرفی اصفهان و خیابان شهید تقی یار، گفت: زمین این سلامتکده با مشارکت خیرین فراهم شده و ساخت و راه اندازی آن با هزینه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان انجام شده است.
رئیس سلامتکده طب سنتی ایرانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از هزینه حدود ۱۱ میلیارد تومانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برای ساخت و راه اندازی این مرکز خبر داد و افزود: سلامتکده طب سنتی ایرانی قبلا طرح درمان بستر بود، اما باتوجه به نیاز استان، به سلامتکده تغییر کاربری داد و حدود ۲ سال طول کشید تا آماده شود.
وی با بیان اینکه پرسنل سلامتکده طب سنتی ایرانی همه از اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی، پزشکان و پرسنل دانشگاه هستند، گفت: در این سلامتکده خدمات مختلفی همچون گیاه درمانی، حجامت، ماساژ درمانی و همه آنچه در طب سنتی ما وجود داشته به صورت علمی به مردم ارائه می شود.
عسگری با اشاره به اینکه سلامتکده طب سنتی ایرانی در اصفهان قابلیت توسعه دارد، خاطرنشان کرد: این مرکز ظرفیت حداقل ۱۲ تخت بستری دارد، منتها در این فاز راه اندازی سلامتکده و ارائه خدمات سرپایی آغاز شد.
رئیس سلامتکده طب سنتی ایرانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اعلام اینکه این سلامتکده ۳ رسالت مهم دارد، تصریح کرد: در این مرکز بر روی ۳ محور درمان، آموزش در سطح جامعه و پژوهش کار خواهیم کرد.
وی با اشاره به اینکه طب سنتی در کشور ما همواره مورد اقبال مردم بوده است، گفت: این درحالی است که طب سنتی از یک طرف مورد غفلت واقع شده و توجه زیادی به آن نشده و از طرف دیگر مورد سوء استفاده قرار گرفته و هر کسی خود را صاحب نظر دانسته است.
عسگری با اشاره به این برخورد دوگانه با طب سنتی ایرانی، گفت: متاسفانه در طول چند سال اخیر نیز طب سنتی ایرانی مورد سوء استفاده و بی مهری زیادی قرار گرفته است، درحالی که سیاست وزارت بهداشت این است که از هر روشی که می تواند سلامت مردم را ارتقا دهد استفاده کنیم.
وی با یادآوری اینکه طب سنتی در علم پزشکی جزو طب های مکمل است، گفت: طب چینی و هندی، ایرانی و … از طب های با پیشینه طولانی در جهان هستند و هر مکتبی راهکارهایی برای ارتقا سلامت مردم داشته که همچنان مورد استفاده قرار می گیرد.
رئیس سلامتکده طب سنتی ایرانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به دستورالعمل وزارت بهداشت مبنی بر تشکیل سلامتکده های طب سنتی ایرانی، گفت: در این مراکز، طب سنتی ایرانی می تواند به عنوان طب مکمل زیر نظر دانشگاه های علوم پزشکی به صورت علمی به ارتقا سلامت مردم کمک کند، نه اینکه افرادی که صلاحیت ندارند خود را صاحب نظر دانسته و در موضوع مهم سلامت مردم مداخله کند و مشکلاتی به وجود آورند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: همانطور که گفته شد سابقه طب سنتی در کشور ما به چندین هزار سال پیش برمی گردد و در فرهنگ ما همواره مورد توجه بوده است، براین اساس امیدواریم با راه اندازی سلامتکده ها، طب سنتی ایرانی بار دیگر مورد توجه قرار گیرد.
انتهای پیام
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰